A festéktől is függ a teendő!
Én Motip 650 fokig hőállóval fújtam a kiput, arra pont az volt írva, hogy száradás után jót tesz neki a hőkezelés. Ez akryl, tehát 5 perc alatt száradt, gyorsan felraktam, és beindítottam többször rövid időkre.
Dawntez motorját én is csak ajánlani tudom, mert ismert gép. Most esett át nagyjavításon: karbiszinkron meg ilyenek. Ő egyébként pesti, de majd ha jön, reagál.
Keress egy hozzászólást DAWNTEZ felírattal, és az adatlapján láthatsz képeket a mociról.
Amugy igen.....
Sajnos a festet leömlök ilyenek.....leég róluk a gyári cucc....
A teendő vele:
1., levelesz
2., megcsiszol
3., zsírtalanít
4., elmész a bótba s veszel 6-7-800 fokig hőálló fekete festéket.
Szépen ráfújod 3-4-5 rétegben, és vársz mig megszárad.
Ha azonal visszatszed, és beinditod, akkor fel fog forrni a festék és bugyborékos lesz (csúnya)......
Mikor megszáradt (2-3 nap) akkor felteszed, beröffented a gépet 1-2 perc majd leállítod.....hogy a belső réteg is rámelegedjen.
Utána röff...és GOOOOOOOOOOOOOOO
Az elején kicsit füstölhet, de ez csak a festékben megbújó alaktrészek miatt van.......
Sziasztok!
Hónapok óta "monitorozom" az eladó GS-eket és írok más fórumokra, most beregisztráltam ide is. GS-t szeretnék venni és ehhez gyűjtöm a tanácsokat, javaslatokat. Hétvégén megnéztem egyet (pontosabban az elsőt ) és felmerült bennem két kérdés:
1. Ha apróbb rozsdafoltok vannak a vázon, az nyilván még nem kizáró ok egy vásárlásnál. De a kérdésem, hogy ezekkel mit és hogyan érdemes csinálni? Drótkefe, smirgli, aztán alapozás és festés (mivel?)? Esetleg valami műhelybe érdemes vinni?
2. Ha a leömlő-kipufogó rozsdás, azt a barátom szerint meg kell csináltatni, különben előbb-utóbb kilyukad és kell egy új, ami nem épp olcsó. Ha ez így van, akkor mit érdemes csinálni a leömlővel, hogy költséghatékonyan megóvható legyen? Leveszem, homokfújom, tűzálló festék és vissza? Esetleg valami műhelybe érdemes vinni?
Köszönöm segítségeteket!
U.I.: csak, hogy az alapokat gyorsan megemlítsem, 500-600e Ft-os kategóriában keresek olyan gépet, ami szerkezetileg "hibátlan" (mármint amennyire egy használt hibátlan lehet), esztétikailag viszont nem kirívóan szép, mert sokat fog utcán állni és nem akarom, hogy szemet szúrjon. Tehát az ésszerűség határásig "csúnya", de jó állapotú masinát keresek. Ez lesz az első nagymotorom, ezért sem akarok árban feljebb menni, mert nyilván szegényke azért fog tőlem kapni ezt-azt, gyakorlatlanságom miatt.
Ha minden jól megy, szombaton úgyis megyek vele egy kört és akkor majd érzem, hogy be tudom-e törni a pacikat benne
Egyelőre ráültem, kényelmesen leér a lábam, stb..., megtologattam a többi majd elválik...
Régi gixxer motor van benne, szóval rossz nem lehet, egy darabig biztos nem fogom kinőni
Tudtommal a régi Banditnak a motorja van ,nem? Az meg nem lehet olyan rossz
Nekem, mikor GS-em volt nagyon tetszett, optikailag, sajna soha nem mentem ilyennel. De ma már én is nézem milyen könnyű, fordulékony egy gép.
Nekem van tapasztalatom a 6kilós gsxf-fel. Ritka trágya egy bringa. Rosszul fordul, világ végéig kell pörgetni, stb. A GS-t oda nem adnám érte az fix. Ez szigorúan az én véleményem.
Nah, az aranyos az mocc . Nem hallottam róla semmi rosszat, sőt.
Bár nagyon nézesd át az uccsó csavarig, mert így majdnem tündérmese-szerű . De attól még lehet igaz .
sajnos a pedofiliámat tegnap feladtam:-)
Probáltam titkot csinálni belőle, de nem vagyok olyan mocsok mint Te a Dl-el:-) És amugy is......QURVA jól érzem most magam eme ördögi bőrben:-)))))
Szóval a Firstlady - tényleg FIRSTLADY lett:-)