Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs semmi lebótolva, csak láttam a hirdetést, és váltottam pár mélt a gazdával, konkrétumok nélkül. A baj az, hogy erősen kiesik Kiskőrös a szokásos útvonalainkból. És tudtommal Te szoktál hivatalosan szaladgálni mindenfelé, ezért gondoltam, hátha.....! Persze, lehet, hogy rosszul gondoltam. Azt semmiképpen nem akarom, hogy csak ezért utazz oda, hiszen az neked is kőccség! Meg főleg idő, amiben úgyis mindig hiányt szenvedsz.
Amennyiben mégis járnál arra, akkor 1 db első kellene, igazából a márkája is mindegy, fő, hogy az állapota minél jobb legyen.
Konkluzio: Ha Kacsa segge magasan, rövid a kutyacsont..
Ez az okfejtés, meglehetős fejtörést okozott volna 1 éve...
Jogos...
Töltve, bár nincs mindenhol megfelelő válaszlehetőség!
Én már megírtam a megoldást, de arra nem reagált (50806),és ez tapasztalat!
Hozzájárultam a felméréshez!
Hali!

Bizony, a geometriának vannak határai, és azt hiszem te beleszaladtál. Én utána néznék, hogy a "gyári" kutyacsontok milyen méretben hozzáférhetők. Gondolom, hogy a legrövidebb azok közül az, amit még be lehet tenni. Vagy tapasztalás alapján hozod ki a legkisebbet (de ez drága próbálkozás, hiszen 2-3-4-et is le kell gyártani...), vagy az alkatrésztáblázatból kiválasztod.

A 2 cm, az elég durva "beavatkozás"... mivel a magasság nem egyenes arányban nő, hanem többszörösen. Ha befért volna, lehet, hogy ágaskodna a moci fara, mint a kacsa valaga...

Én kiválasztanám a gyári legrövidebb méretét...
akk ezek szerint en vagyok a kivetel, aki emelni akar :), csak nem megy...
Álatlában az ember ültetnio akarja a pacit - amihez tudtommal NAGYOBB csont kell.....nem kisebb
Én legalábbis még nem találkoztam olyan írással, ahol emelni akarták a mocit
Az a Gigxer így qurva jól néz ki!
És a hangja:-)))) ÁÁÁÁÁÁÁÁ:-))))))
Passz Bexikém.....
Én 28-ra emlékszetem és hogy ott valahol a környékeden csináltatad.........

Mindenesetre az KIRÁLY kis ülés volt!
Így már oké, de majd reggel!
Na akkor próbáljuk meg még egyszer:

http://www.surveymonkey.com/s....

http://
www.surveymonkey.com/s....

Remélem így jó lesz!

Köszi ha kitöltitek!
Mármint a link!
Nem tudok tölteni, rossz a lionk!
Ani úgy érezte, hogy fűtötte a seggét!
Mit szerelt bele?
Sziasztok!

Mint ti is tudjátok a motoros turizmus még gyerekcipőben jár Magyarországon, azonban egyre többen kezdenek el foglalkozni a témával!
Kérlek titeket, hogy töltsétek ki a következő kérdőívet, amellyel egy kedves ismerősünk motoros turizmussal kapcsolatos szakdolgozatának sikeres megírásához járultok hozzá! A kérdőív két részes mindkét részt töltsétek ki légyszíves!

1.rész:
http://www.surveymonkey.co/s.
a...

2.rész :
http://www.surveymonkey.co/s.a...

Előre is köszi!

Üdv:
Csaba
Erik, Esso!
Én is szeretem a hosszúra nyúlt bablevest! Köszönöm!

Ogabi!
Mindenkié lehet! ;)

Blue!
2006-ban volt 25.000,-. Csepelen készítette az a srác, aki Emi ülését is "javította". Bár pont tegnap okozott csalódást. Pedig azok után, ahogy feljavította a hátsó űlést is (Ani ma ki is próbálta:). Sajnos még az elsővel nem jutottunk előre.
Jöttél volna esSO-hoz kávézni, akkor megúsztad volna szárazon!
Mostanában az időkép felhőtérképe alapján motorozom, és eddig bejött!
Igen, tudok!
Csak fél cm-el lehet csokkenteni a luktávolságot, ez kb 2-3 cm emelést produkál!
Így van!
Szeretem az ilyen 275 km-es kávézásokat!
Na jó, lafatyoltam egy kis kocsonyát is!
Boros cucc= mindenféle palackok, demizsonok, parafadugók, darálók borhűtők és egyép segédanyagok... Van 3 kiváló üzlet arra felé. (Ez most mellékes is...)

Meg kell nézni a gumikat, vagy elhozni, amit leboltoltál? Mindkettő okés... szerintem 2 héten belül.
Na, Petivel megjöttünk az ezévi első 160 km-es gurigáról. Egy része esőben, 3 C fokban.

A függőleges üléspozícióhoz: 18 éve kínlódom a porckorongsérvvel. Pár éve egyszerre kettő ki is szakadt. Azt hiszem valamit sejtek erről a témáról.... Gyógyítani nem igazán lehet még műtéttel sem, legfeljebb a tüneteit enyhíteni, illetve elkerülni az olyan mozdulatokat, amelyek becsípődést okozhatnak.
A lovazást leginkább azért hagytam abba, mert túl sokat feküdtem utána a váratlan, hirtelen mozdulatoktól.
Alapvetően a függőleges terhelés nem tesz jót a gerincnek, és általában a legmegterhelőbb pozíció az ülés. Azt viszont biztosan mondhatom, hogy az egyenes háttal történő motorozás összehasonlíthatatlanul kímélőbb a hasaláshoz közelítőkhöz képest.
Aki volt tavaly az ERW-n, talán emlékszik. Ott volt Gabi barátom egy 1000-es Gixerrel. Nem is olyan rokkant, mint én, mégis, hosszabb túrákon úgy kellett néha leemelni motorról. "Horribile dictu" túrakormányt rakott a Gixerre és valamelyest felegyenesedett.. Így a motor "gagyi" lett, de Gabi vigyorog többszáz km. után is!
Egy kissé hosszúra sikeredett... (Egy rendes doki biztosan el tudná magyarázni anatómiailag is..
Szóval, ne mondja nekem senki, hogy a csutka gerinckímélőbb a túrakormánynál!
ki szerelt már fel a pacijára rövidebb kutyacsontot emelés érdekében? nekem meglettek a 2cm-rel rövidebb vasak, de esély nincs összehozni a két lukat a vashoz, mivel a rugó állitójának a forgatója :) beleér a 2 villa közti rész, ami miatt a villa nem megy lejjebb.... kénytelen voltam feladni, és bizok bennetek, hogz tudtok valami jó módszert! kössz előre is a válaszotokat!