Úgy látom az ízlésed még mindig irigylésre méltó, de hogy miért NEM TANULSZ! ?
Persze nem csak a TE tapasztalatod, szolgáltathatná az okot! nézd meg például.... (najó ne csak őket, és is jártam már "úgy"). Meg vannak itt megrögzött "SZINGLIK" is, mint például....
Aztán persze vannak akik házasodnak az idén (először).
De nyertél egy piros pöttyös labdát:-)
Ez volt a gond. Fel is tünt, hogy a gyerköc nem inditja be a gépet......és ugye az a fránya olajszivattyú, csak úgy kezd el dolgozni az olajszürő felé:-)
DE!
Itt legalább láttható hogy ki volt az is cserélve:-) hiszen ha nem cserélte volna akkor nem vett volna fel olajat:-)
Amugy olaj.....
Én ma öntöttem a Banditba plusz 4DL-ert.......
3 hete volt szervízben a 18.000-resen és eddig 500km-ert mentem....
NO!
Akkor most a szervíz nem öntötte bele a kellő mennyiséget?
Mert sem folyás, sem csöppögés nincs sehol.....és ugye tél van, nem is tépem úgy a száját......
Ezért is mondtam hogy a gépedért ITT kezeséet tudunk vállani, hiszen ismerjük.
IceMan:-)
Ezt azért vedd be a számításodba!
Olyan mocit venni ami olcsó, külsőre jó, de senki nem ismeri - vagy egy olyat amit többen is ismernek, és a tulaját is!
Én pont azért vettem újat GS-ben és Banditban is, mert anno vettem egy Apriliát, ismeretlenül - és akkorát még nem szoptam mint azzal a szarral......
Ja, hogy nem az én ingem?
Ja, hogy nem az én ingem? Nééééé' máááá' ponjóóóó.
Bánja kánya... vannak...
Persze nem csak a TE tapasztalatod, szolgáltathatná az okot! nézd meg például.... (najó ne csak őket, és is jártam már "úgy"). Meg vannak itt megrögzött "SZINGLIK" is, mint például....
Aztán persze vannak akik házasodnak az idén (először).
brrrr. bocs a rosszmájuságomért
Amúgy: GRAT!
Amúgy tessék:-) Nem az Én ujjacskámon van:-)
Te! Az a gyűrű kissé buzis lesz a kisujjadon, nem?
Ez volt a gond. Fel is tünt, hogy a gyerköc nem inditja be a gépet......és ugye az a fránya olajszivattyú, csak úgy kezd el dolgozni az olajszürő felé:-)
DE!
Itt legalább láttható hogy ki volt az is cserélve:-) hiszen ha nem cserélte volna akkor nem vett volna fel olajat:-)
Én ma öntöttem a Banditba plusz 4DL-ert.......
3 hete volt szervízben a 18.000-resen és eddig 500km-ert mentem....
NO!
Akkor most a szervíz nem öntötte bele a kellő mennyiséget?
Mert sem folyás, sem csöppögés nincs sehol.....és ugye tél van, nem is tépem úgy a száját......
Figyelgesd... szerintem ott még nincs fogyasztásról szó...
IceMan:-)
Ezt azért vedd be a számításodba!
Olyan mocit venni ami olcsó, külsőre jó, de senki nem ismeri - vagy egy olyat amit többen is ismernek, és a tulaját is!
Én pont azért vettem újat GS-ben és Banditban is, mert anno vettem egy Apriliát, ismeretlenül - és akkorát még nem szoptam mint azzal a szarral......
A nivó maxon volt.
Most 12600 van benne.
A nivón most kg negyednél van! (min-max)
Há előkerűté?