Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyehehe, ez jó . Isten ments, dehogy monnyon le!
Sőt, inkább jókívánságaimat tolmácsolnám szmájlik által
Szia, dehogy van!
De mi lányok csak komolyak lehetünk, nem? Na jó, néha nem...
Most akkor mondjon le?
Nem, mert az a soros kötés lenne! A foglalatban lévő két vezeték egy-egy pontja közé forraszd!
_________O__________
|__ellenállás__|

Ezt, ha valaki megérti?
És a komolytalan lányokkal mi lesz ? Diszkriminálódás van?
Komoly fiúk? Komoly fórum? Én nem ismerek komoly fiúkat ezen a fórumon Biztos ide akarál írni?
Na látod, ezt nem tudom...
Az előbb még 1 sem volt, most meg már duplán?
Kell nekem kontárkodni komoly fiúk komoly fórumában?!
ok! De miért van kettő? Bigámia? :)
Vágd ki hátul
...eltévesztettem a nicknevet, hiába, meg kell szoknom....
Lehet hogy ferde volt az ut ,csak nem vetted észre
Megerősíthetem, hogy ennyi a gyári adat! És van is, amelyik ennyit fogyaszt. Van olyan vevőnk, aki hetente egyszer bejön, nem mond már semmi, csak számlázzuk neki a liter olajat!
Blue & Marcsi!

Tiszta szívemből GRATULÁLOK!

szia. nekem volt, hogy nyári kánikulában, autópályás száguldozáskor 100-on 1 dl evett. Amúgy se előtte, se utána nem volt jellemző a dolog.
Ajjajjj Ne gyilkolj le teljesen ma Az oldalon van még egy jó pár, kb 2000 kép, ami ránk vár
Érkezem 1-2körül
Kedves Lányok, Fiúk!
Szeretettel üdvözlök mindenkit! Annyi jókívánságot kaptam(tunk) ezen az oldalon is Tőletek, hogy igazán nem hagyhatom szó nélkül.... Szóval köszönöm a biztatást, igyekszem jó kislány lenni...vagy néha rossz, ahogy a pillanat megkívánja..:)))
Igérem, kímélni fogom a fiút! (vagy nem )
Mindenkinek szép napot kívánok, remélem hamarosan találkozunk.
úgy biza Rocknagyfater!
A jővőre......
Miért, mi van holnap?
Vagy csak a jövőre gondoltál nagy általánosságban?
tehát egy 47 ohmos ellenálást forrasszak a vezetékbe ?
Viktor!
Na elvileg 47ohm/ 0,5 W (számítások szerint 0,25 W, de jobb a békesség) Ezt 18 W-ra számítottam
vagy ha ez nem lassitja eléggé akkor 22 ohm / 1 W (itt elvileg fél W, de jobb szintén a békesség) azt 15 W-ra számítottam ki.
Ha valakinek van jobb ötlete... de elméletileg stimmel.
A lényeg, hogy az izzóval párhuzamosan kötsd be! Beszámolót kérünk!
Milyen egy lelketlen állatnak gondolsz te engem ? Méghogy kihajtom a bélésed...?
Tudodmit?
Mosmá télleg ki fogom. Addig nézegetjük a legalja.hut, aamíg le nem esünk a székről ...
elkaptam egy rádióreklám végét, és ha jól hallottam, aki szerdán motorral érkezik a motorkiállításra, ingyen bemehet. Bár én holnap hajnalban indulok debrecenbe jóéjt!