Megerősíthetem, hogy ennyi a gyári adat! És van is, amelyik ennyit fogyaszt. Van olyan vevőnk, aki hetente egyszer bejön, nem mond már semmi, csak számlázzuk neki a liter olajat!
Kedves Lányok, Fiúk!
Szeretettel üdvözlök mindenkit! Annyi jókívánságot kaptam(tunk) ezen az oldalon is Tőletek, hogy igazán nem hagyhatom szó nélkül.... Szóval köszönöm a biztatást, igyekszem jó kislány lenni...vagy néha rossz, ahogy a pillanat megkívánja..:)))
Igérem, kímélni fogom a fiút! (vagy nem )
Mindenkinek szép napot kívánok, remélem hamarosan találkozunk.
Viktor!
Na elvileg 47ohm/ 0,5 W (számítások szerint 0,25 W, de jobb a békesség) Ezt 18 W-ra számítottam
vagy ha ez nem lassitja eléggé akkor 22 ohm / 1 W (itt elvileg fél W, de jobb szintén a békesség) azt 15 W-ra számítottam ki.
Ha valakinek van jobb ötlete... de elméletileg stimmel.
A lényeg, hogy az izzóval párhuzamosan kötsd be! Beszámolót kérünk!
Milyen egy lelketlen állatnak gondolsz te engem ? Méghogy kihajtom a bélésed...?
Tudodmit?
Mosmá télleg ki fogom. Addig nézegetjük a legalja.hut, aamíg le nem esünk a székről ...
elkaptam egy rádióreklám végét, és ha jól hallottam, aki szerdán motorral érkezik a motorkiállításra, ingyen bemehet. Bár én holnap hajnalban indulok debrecenbe jóéjt!
Sőt, inkább jókívánságaimat tolmácsolnám szmájlik által
De mi lányok csak komolyak lehetünk, nem? Na jó, néha nem...
_________O__________
|__ellenállás__|
Ezt, ha valaki megérti?
Az előbb még 1 sem volt, most meg már duplán?
Kell nekem kontárkodni komoly fiúk komoly fórumában?!
Tiszta szívemből GRATULÁLOK!
Érkezem 1-2körül
Szeretettel üdvözlök mindenkit! Annyi jókívánságot kaptam(tunk) ezen az oldalon is Tőletek, hogy igazán nem hagyhatom szó nélkül.... Szóval köszönöm a biztatást, igyekszem jó kislány lenni...vagy néha rossz, ahogy a pillanat megkívánja..:)))
Igérem, kímélni fogom a fiút! (vagy nem )
Mindenkinek szép napot kívánok, remélem hamarosan találkozunk.
A jővőre......
Vagy csak a jövőre gondoltál nagy általánosságban?
Na elvileg 47ohm/ 0,5 W (számítások szerint 0,25 W, de jobb a békesség) Ezt 18 W-ra számítottam
vagy ha ez nem lassitja eléggé akkor 22 ohm / 1 W (itt elvileg fél W, de jobb szintén a békesség) azt 15 W-ra számítottam ki.
Ha valakinek van jobb ötlete... de elméletileg stimmel.
A lényeg, hogy az izzóval párhuzamosan kötsd be! Beszámolót kérünk!
Tudodmit?
Mosmá télleg ki fogom. Addig nézegetjük a legalja.hut, aamíg le nem esünk a székről ...