Az biztos, hogy most nagyon nehéz a választás. Régen volt ETZ, meg JAWA, meg CZ, meg IZS stb... de egyik sem volt 350 köbcentinél nagyobb! Most meg... húúúúú, van vagy 150 féle típus... meg is bolondul az ember gyereke!
No igen, ha majd nagy leszek és sikerül bodzából is anyagilag megerősödni, akkor lesz egy városi lóti-futi 125-ös és egy kényelmes, erős túrás paci. Persze még előfeltétel valami garázs is, bár most ideiglenesen nem panaszkodhat a GS sem, e hónapban még bizti melegben alszik. Aztán sajna újra ridegtartás lesz...
Bevallom, én is szemezgettem év elején egy CBF600-zal, de Teddyhez hasonlóan kivárok... a GS500 pedig - ahogy eddig is -, ugyanúgy tökéletes lesz a napi robotba járástól az erdélyi útig bármihez. Pedig nagyon tetszik, sőt nekem még a formája is bejön! Kapaszkodóügyileg pedig a nagy csomagtartó vasamon pont ilyen jó fogás esik hátul két oldalt!
Az a szép, hogy igazából senki nem hasonlította össze őket, csak leírták a tapasztalást. A sajátot. És ez az, ami nincs benne a magazinokban...
Ahogy olvastam az írást, úgy gondolom, hogy valódi tapasztalásról lehet szó, és nem "magam meggyőzöm, mert azt mondták, hogy jó" szövegről.
Én, mindenféle tapasztalások híján érdeklődve olvasok ilyen beszámolókat. Az azonban tény, hogy ez a Honda "túrább" motor, mint a nagy Bandit. Ahogy a "cikkben" is szerepelt a kényelmesebb üléspozíció miatt lehet ez... egyszer láttam testközelből ilyet, és nekem már majdnem magasnak tűnt. De ez is korrektül le van írva...
Egyébként MOTOR legyen oszt nyóóóóc!
(Ha tehetném lenne ilyen is a garázsban... )
Nem húzta le a banditott.......de ugye itt is az van, hogy ne hasonlitsuk össze a Hondát a Suzukival.......
Ráadásul a régivel, hiszen már a tesztek is lehúzzák a régi banditott a vízeshez képest......
Kényelem szempontból pedig végképp hülyeség, hiszen lásd.......
68000km-ert beletoltam a Gs pacimba......amig nem kaptam meg Bexi ülését hát max 80-100km volt a menettávom és fájt a seggem.....
A bandittal simán megyek ennek akár a dupláját is.....
Marcsikámat vittem haza a fősuliból......EL VOLT OLVADVA.....hiszen eddig csak egy chopperen utazot....
Akkor most hasonlitsuk össze a chopper-cruisert a BANDITTAL?
Hülyeség lenne.......teljesen más a futómű, a rugózás.....és eleve más stilus.
A CBF-en viszont nekem is a hátsó kapaszkodó a SOKKAL JOBB kategória......de ugyan így van sok Yamahán is, vagy akár a Kawán.
Nekem legalábbis jobban bejönnek az oldalt-előrenyúló kapaszkodók.
Hülyeség egy Hondát és Suzukihoz hasonlitani.
Épp ezért volt baromság összehasonlitani a CBF500-at a Gs-el.....így ismerkedtünk meg Lövey Ádámmal is......
S mégis....
Mig a CBF500 akkor volt 2 éves modell, a Gs akkor volt 18 éves
Csak ugye nem mindig az új a jó......hiszen pl a CBF kicsit drágább, szervízkölcségesebb és annyi pluszt nem ad......
Ilyen CBF meg Nénynye barátnőjének van - Erzsinek.....
Naki ha jól tudom csak 600-as, de nagyon ÁLLAT kis gép.
Nekem is fent volt a listán anno, de úgy voltam vele, hogy amennyivel drágább annyival nekem nem ér többet - hiszen nem vagyok sem Suzuki sem Honda FAN.......motor legyen azt 8....
Éppen hogy nem hasonlította... csak megpróbálta... több soron le van írva, hogy azzal volt még tapasztalata. És mondatba lett foglalva, de mondom... én legalább kétszer olvastam, hogy nem lehet összehasonlítani...
És még mindig szép motor! A jóságához meg kétség nem fér... van egy "őssportmotoros" ismerősöm, aki 2 éve ilyennel jár a jó néhány 1000 RR után. Próbálom szó szerint idézni: "B@szd meg... ezzel vigyorgok még 300 kilométer után is, és karcolom a lábtartót..." (Tavaly Korzikán járt egy ilyen mocival...)
Üdv erik64 Oktatási felelős!
Tisztelettel:a mentőkrdést ki tetszet felejteni !
Saccolja meg kb mennyi iskolai erőszakban ,inzultusban,
köpködésben,stb.tetszene "részt venni"diákok szülők,
által ,ha megértenék a kérdéseket?
1:0 2:Talán x:Nagyon k.....-a sokszor
/Tantóbácsi én neeemétem/
Továbbra is sok sikert!
hápigs!
nincs
Nem tettem igazán rosszaló megjegyzést, csak nekem nem jön be azok alapján amiket leírt. Véleményem csak lehet
Ha elolvasod mégegyszer te is rájöhetsz miért nem nyerő számomra.
És miért kell egy GS-hez hasonlítani? Az nem fair
Sziasztok lenne egy hibátlan 2002-es GS500-am elado forgalomba helyezéshez szükséges papirjaival 480000-ft akár garanciát is tudok vállalni rá E-mail:vigh76@freemail.hu
1,7L/100 a fogyija:-)
A nagy dögök arra jók amiért NAGYOK.....NAGY ÚTAKRA:-)))
MONDOM! Nekem is fent volt a listán, csak az a plusz pár százezer nem dobta fel a hangulatom:-)
Ahogy olvastam az írást, úgy gondolom, hogy valódi tapasztalásról lehet szó, és nem "magam meggyőzöm, mert azt mondták, hogy jó" szövegről.
Én, mindenféle tapasztalások híján érdeklődve olvasok ilyen beszámolókat. Az azonban tény, hogy ez a Honda "túrább" motor, mint a nagy Bandit. Ahogy a "cikkben" is szerepelt a kényelmesebb üléspozíció miatt lehet ez... egyszer láttam testközelből ilyet, és nekem már majdnem magasnak tűnt. De ez is korrektül le van írva...
Egyébként MOTOR legyen oszt nyóóóóc!
(Ha tehetném lenne ilyen is a garázsban... )
Nem húzta le a banditott.......de ugye itt is az van, hogy ne hasonlitsuk össze a Hondát a Suzukival.......
Ráadásul a régivel, hiszen már a tesztek is lehúzzák a régi banditott a vízeshez képest......
Kényelem szempontból pedig végképp hülyeség, hiszen lásd.......
68000km-ert beletoltam a Gs pacimba......amig nem kaptam meg Bexi ülését hát max 80-100km volt a menettávom és fájt a seggem.....
A bandittal simán megyek ennek akár a dupláját is.....
Marcsikámat vittem haza a fősuliból......EL VOLT OLVADVA.....hiszen eddig csak egy chopperen utazot....
Akkor most hasonlitsuk össze a chopper-cruisert a BANDITTAL?
Hülyeség lenne.......teljesen más a futómű, a rugózás.....és eleve más stilus.
A CBF-en viszont nekem is a hátsó kapaszkodó a SOKKAL JOBB kategória......de ugyan így van sok Yamahán is, vagy akár a Kawán.
Nekem legalábbis jobban bejönnek az oldalt-előrenyúló kapaszkodók.
Hülyeség egy Hondát és Suzukihoz hasonlitani.
Épp ezért volt baromság összehasonlitani a CBF500-at a Gs-el.....így ismerkedtünk meg Lövey Ádámmal is......
S mégis....
Mig a CBF500 akkor volt 2 éves modell, a Gs akkor volt 18 éves
Csak ugye nem mindig az új a jó......hiszen pl a CBF kicsit drágább, szervízkölcségesebb és annyi pluszt nem ad......
Ilyen CBF meg Nénynye barátnőjének van - Erzsinek.....
Naki ha jól tudom csak 600-as, de nagyon ÁLLAT kis gép.
Nekem is fent volt a listán anno, de úgy voltam vele, hogy amennyivel drágább annyival nekem nem ér többet - hiszen nem vagyok sem Suzuki sem Honda FAN.......motor legyen azt 8....
Nekem a válság előtt 22 volt, most meg 38
És még mindig szép motor! A jóságához meg kétség nem fér... van egy "őssportmotoros" ismerősöm, aki 2 éve ilyennel jár a jó néhány 1000 RR után. Próbálom szó szerint idézni: "B@szd meg... ezzel vigyorgok még 300 kilométer után is, és karcolom a lábtartót..." (Tavaly Korzikán járt egy ilyen mocival...)
Tisztelettel:a mentőkrdést ki tetszet felejteni !
Saccolja meg kb mennyi iskolai erőszakban ,inzultusban,
köpködésben,stb.tetszene "részt venni"diákok szülők,
által ,ha megértenék a kérdéseket?
1:0 2:Talán x:Nagyon k.....-a sokszor
/Tantóbácsi én neeemétem/
Továbbra is sok sikert!
nincs
Nem tettem igazán rosszaló megjegyzést, csak nekem nem jön be azok alapján amiket leírt. Véleményem csak lehet
Ha elolvasod mégegyszer te is rájöhetsz miért nem nyerő számomra.
És miért kell egy GS-hez hasonlítani? Az nem fair
Az örök optimista! Messze van az még...
Ha nem lesz kész, jössz a hivatalival!
Ne foglalkozz semmivel!
Az élet olyan szép!
Minnyá Itt a 4.-e! juppijééé!
Letetted bringát kisgyerek?
Azt hittem, soha nem jöttök rá....
Honnan van, hogy forgalomba kell helyezni?
És mennyi a Km?
És mennyi a Km?
ewing = lakatos
Szép szakma! Jogi lakatos!