Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, ilyen zavarodottan kéne írni.
Nem, ríni nem ríttam. Bár néha jólenne, mikor rájövök, hogy halál feleslegesen szenvedek, mert nem nagyon marad tartós Hunnap menek akkor, a fogkefét meg itthon felejtem majd Elképzelhetőnek látom azt is, hogy végig ottleszek, majd még a Főnöktől megkérdezem, miccó hozzá
Jajjjjjmáááá . Megzavarodtam
Az egész hsz!
neked írnod kéne könyveket, szigorúan ebben a stílusban

Mi vót ilyen vitzes?
Szeva !
Ez a takaríttam ez teccik. Ríttál is, mi ?
Holnap délben leszek itten, egészen fél kilencig, kedden egytől hétig, szerdán háromtól tízig. Oszt kis szünet.
Szóval gyühecc holnap, kinyomtatódtak a papírok, azt el is lehet intézni és van egy kis feladatom is a számodra , fogkefe nem kell hozzá ...
Tancsinéni?
Holnap? Mámma nem bírtam suhanni, mert nem voltam itthon egy hete , és takaríttam
Egye fene, jó lesz ...
Semmit nem fogsz kapni, senkitől semmit!
Mert teljesen igazad van, erre céloztam én is azzal, hogy még sokkal többet is.
Mindezek ellenére én akkor is úgy gondolom, hogy ma KIEMELT figyelem jár nektek. Így má jó?
Na igen, ahány ház... Amúgy ez igazán nagyon kedves . De szerintem minden nap megérdemlünk ennyit , nem kell egy évben egy napra süríteni .
(Nah, ezért most mit fogok kapni ?)
Elég szomorú, hogy így állnak hozzá a kérdéshez a "környezetedben fellelhető hímneműek"! ( )
Szerintem meg megérdemeltek ennyit! Sőt, sokkal többet is! De ahány ház....
No igen, sejtem én, mi a gond, csak a mérték miatt tettem fel, a valóságban ez egy pici folt. Letakarítom és megnézem, mennyire gyorsan alakul ki újra. Aztán persze úgyis ráfér lassan egy szerviz...
Csak hogy védelmembe vegyem a környezetemben fellelhető hímneműeket : nincsen különösebb hagyománya a családunkban. Sosenem nőnapoltunk. Agy senem szerencsére, mint kiderült .
Szóval én ezért nem kapcsolok ilyenkor .
Nem olyan vészes az, meg kell takarítani.
Hát, ezek után nem minősítem a környezetedben lévő férfiakat.
Szelepfedél tömítés csere.
Nah, asszem megvilágosodtam az iménti lemaradásból . Köszi !
Ottan valami szivárgás leledzik ha jól látom...?
Sziasztok!

Nőnap alkalmából sok-sok puszi a Hölgyeknek , Tamásoknak-Zoltánoknak pedig boldog nevük napját kívánok!

Más: az alábbi miatt meg kezdhetek aggódni?

Lemaradtam valamiről asszem...
Ünneplünk titeket.
Szijjasztok!
Éééééééés az első nap, amikor motorral jöttem dolgozni . Lefagyott a macs-mancs, de nem bírtam magammal ...
Mindenki motorzik vagy vitorlázik? Mi ez a pangás?
Bizony-bizony!
A zisten éltesse a zoltánokat, különös tekintettel a főfő ördögre! De persze a többieket se kihagyva - még dawntezt se , pedig ő újabban kihagy minket a társaságából !

De legfőképp a lányainkat köszöntöm a mai napon sok sok szeretettel, hiszen a mai nap legfőképp az övék!

Tamás meg decemberben van, azaz a sokból olyankor tartják leginkább.
reagáltam, csak nem engedtem ki az érzéseimet

kössz amugy

azt hiszem akkor maradok a gyárinál
Tamások, Zoltánok!

Isten éltessen benneteket nagyon sokáig!