Találtam ott egy jó kis gumist, aki használtakat is árul. Mivel a hátsóm lekopott már - megvan az új! -, de az első még bírja, ezért gondolom, hogy ide egy használt is jó lenne majd, hátha legközelebb egyszerre kopna le.
Padavan ! Megkaptam a mélt, majd holnap kinyomtatom a péjpört. Holnap egytől leszek hétig (ha nincs orkán meg eső, moccal ), ha úgy gondolod, hogy jönnél, csörögj !
Hurrááááá, vééégre motoroztam egyet .
Uuuu, de nagggyon jó volt . Csak már lefújt róla a szél, úgyhogy inkább nem forszíroztam a megfagyást.
De végre köszöngetés volt meg minden, annyira várom már, hogy normalizálódjon az időjárás ...
Függőleges üléspozició nem nyerő! A gerincoszlop vertikuma, rövid idő után, fájdalmas motorozáshoz vezethet...
De! Egy intruder (maruder) ötvözi az eleganciát, a kényelmet!
és most húzok innen...
Nincs azzal semmi baj, ha valaki dicséri a paripáját. Mindenkinek más jön be és minden motor kompromisszum bármire ugye egyik se jó. Megjegyzem, hogy a függólegés üléspozició nem biztos a leg derékkimélöbb, ezt nekem elhiheted-a derekam már elég fájdogolás. De sose a motorozástól! Egy kis előredölés tehermentesiti a gerincet, ezért ilyen szempontból a GS nem volt sokkal jobb mint a Thunderace. Utobbinál van egy kis suly a csuklón, de kis odafigyeléssel azon se fájdul meg.
Bárcsak lenne még időm egypár másmilyen motort is többet használni.
Igen Hápika kitömette az ülést, elől +2cm, hátul +1cm, és a gyári huzatot vissza tudták húzni! ( szerintem nagyon tuti lett! )
Úgy emlékszem, hogy 7-8000.- körül vot.
XV. ker.- ben van, a Szerencs utcáról nyílik azt hiszem Damjanich u.
Bara László 06-20/982-67-11
Bexi csináltatott annnnnno, mikor még neki is GS pacija volt. Mikor eladta elcseréltük az ülést.
Ő ha jól emlékszem 28.000-ért csináltatta, de olyanra, mintha VAJBA ülnél bele:-)
Üdv!
Hamár én indítottam el a lavinát...
Én még se nagybandit, se CBF-et nem vezettem hosszabb úton, ezért is vacillálok (nemcsak ezeken).
De az, hogy kényelmesebb üléspozíció, függőlegesebb gerinc nálam sokat jelent.
bár meg kell mondjam egyelőre "igencsak" érdeklődök, ugyanis az eladó GS-emre senki sem tett ajánlatot.
És azt is tudom hogy egy teljes dobozolás bizony elég nagy macera. Az meg hogy 230-at vagy 250-et megy kb. hidegen hagy. Nekem elég ha 160-nál nem villognak le. Ha közelít egy carrera, úgyis félreállok (mert CSAK ezért nem veszek egy gixert). Bocsi, viszonylag sokat autópályázok.
Köszi a válaszokat!
Egyelőre nem másfél millióm, de felem sincs.
u.i. asszem a GS meglátja még a transzfogarast is
A GS nálam így működik:
- első 120 km-es etap... elkezdek fészkelődni,
- második 100 km-es etap... elkezdek fészkelődni,
- harmadik, negyedik, ötödik etap... 60-70 km után fészkelődés, nyeregből kiállás.
Ez a moci ezt tudja!
Annak idején túramotor kategóriába volt besorolva... igazából a GS 500-raén azt írnám, hogy univerzális városi, elővárosi paci, ami alkalmas túrázásra is...
Nekem sokat segített az ügyön, hogy hátrébb állítottam a kormányszarvat... a kézzsibbadásom így megszűnt. Csak a seggem a korlát, pedig az ki van párnázva!
Sőt, azt kell mondanom, hogy a markolatfűtés felszerelése után még kényelmesebb lett (nagyobb külső átmérőjűek lettek a markolatok). Így most űberf@sza!
Mindennek Te vagy az oka!
Nincs itt elvakult Suzukis társaság, se nem elvakult GS 500 imádat... pláne, ha beleveszem, hogy az itt fórumozó Népeknek csak töredéke rendelkezik öcccázassal.
Én azt mondom... unatkoztunk, frissítettél egyet a hozzászólásoddal!
Tessék csak bátran írogatni ilyesmiket ide! Nem utolsó sorban azért, mert Dzsokiapu is megerősítésre vár... piszkosul tetszik az ezres a seggének!
Szia Blue! "max 80-100km volt a menettávom és fájt a seggem....." - eddig azt hittem, ezzel csak én vagyok így. Nézegettem már "custom" ülést GS-re, de Magyarországon nem találtam, és az ára is elég borsos volt, úgy 300 Euro körüli. Neked ezek szerint sikerült szerezni kényelmeset. Honnan? Üdv, PP
gondoltam, hogy amiket írok nagy felbolydulást kelt majd, de hogy ekkorát...
Nem akarok mentegetőzni, de... Teddynek van igaza, tényleg nem akartam összehasonlítani az 1000-s CBF-t a gs500-el, hiszen valóban nem fair, és nincs alapja az összehasonlításnak, hacsak az nem, hogy mind a kettő túra paci. Amiért mégis megtettem ezt a kelletlen hasonlítást az Dawntez kérése volt, "érvelj". Sajnos mivel sok motort kipróbálni nem volt alkalmam még, így csak olyanhoz tudtam hasonlítani, amivel magam is gurultam már. Ahogy írtam is GS-em nekem is volt, és nagyon szerettem. Jó kis moci volt, még azt is megmerem kockáztatni (bár ismét mondom, karbis nagybandittal mentem, azzal is csak 50 km körül), hogy maga az ülése, és üléspoziciója NEKEM kényelmesebbnek tűnt mint a nagybandinak.
Mindamellett hangsúlyozom, hogy nem szeretném lehúzni se a kis, se a nagy banditot, főleg nem az újat, magam is gondolkodtam rajta egy darabig. De hát ezer ember, ezer moci, szabad a választás. még egyszer elnézést kérek attól, aki soraimat bántónak találták, nem akartam senki mocijáról lehúzó véleményt alkotni a sajátom javára, csupán személyes tapasztalataim, érzésem írtam le.
Minden jót nektek, legyen alattatok suzi, kawa, yama, vagy honda.......
Találtam ott egy jó kis gumist, aki használtakat is árul. Mivel a hátsóm lekopott már - megvan az új! -, de az első még bírja, ezért gondolom, hogy ide egy használt is jó lenne majd, hátha legközelebb egyszerre kopna le.