Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Neked a pap Piet!
Próbáltad már?
Csak a Dr és a Dzsoki stimmel, de Te JÚING vagy!
Örülök, hogy nem ilyen motorom van
Az egyetlen, amit irigylek az a hátsó utasfogantyu
Itt a Suzuki-fórumon is el merem mondani...
Nem túl sokféle túramotoron ültem, de azok közül olyan élményt, amit az ezredes CBF adott, egyiken sem tapasztaltam....
Persze kinek, mi a mértékadó tulajdonság...? Engem a kényelme (utaskényelem is!), a biztonsága és a működés precizitása ragadott meg. A kinézete nem igazán vérpezsdítő....de hát kinek a pap, kinek a .....
Mindenesetre egy ideje nálam a következő gép egyik (leginkább) lehetséges befutója!
(Persze az új DL-t még senki nem látta! )
Szia,
megmondom őszintén nem igazán merek egy Suzukis fórumon túl sok előnyt felsorolni a nagybandittal szemben, még a végén megköveztek...
Szerintem (tényleg csak szerintem) klasszisokkal veri a nagy banditot. Kollégámnak még a régebbi karbis nagybandit van, így csak ahhoz tudom hasonlítani, azzal gurultam is pár km-t. Amit éreztem ahhoz képest: a bandit alacsonyabb súlypontú, jobban ráhasalós, sportosabb, könnyebb, kicsit kisebb érzetet keltő motornak tűnt. A CBF magasabb, túrásabb testtartást enged. Banditom például az utasom alig tudott bepréselődni mögém, CBF-en hosszútávon is kényelmesen elférünk.
A motor 98 LE-s, és 100 Nm-es, nekem is volt korábban egy GS500-am, komolyan mondom, hogy nem lehet összehasonlítani... 6-osban már 50-től tol, mint egy gőzmozdony, egyenletesen, szépen, egészen olyan 240, 250-ig. Ha most így fejből hirtelen jól emlékszem, a gumi elől talán 120-as, hátul asszem 160/60-as, túrás, magas súlypontja ellenére elég jól dönthető. A doboz, amiket hozzá adok 3 db 45 liter körüli kappa doboz, ezeket tavaly nyáron vettem, lényegében ezeknek az árát kéne kifizetni, és adom a motort, a maradék hitel átvállalása mellett. A hitel válság előtt 27-29e ft körül mozgott, most legútobbi hónapban 33 körül volt, és 48 vagy 49 csekk van hátra, azaz hosszútávon hasonló gazdasági helyzetet prognesztizálva ez kb 1,6 misit jelent.
A kétkörös ABS-nek köszönhetően nagyon jó a fékek, szintén azt kell mondjam, illetve banditos kollégám mondta, hogy bandithoz szokva, mikor enyémmel ment, majdnem nyomott egy tigris bukfencet. Ha ismét a hasonlitgatásnál tartok, meg kell még emlitsem a váltót, bár csak a GS-hez tudom, illetve nem tudom hasonlítani. (szerintem a GS-nek egyébként nem a legjobb a váltója...ezt szabad mondani?)
A fogyasztás,,,igazából pontosan sose mértem, de meglepő módon nem volt szignifikánsabb több mint a GS-é. Ahogy emlékszem a 20 liter körüli tankkal 300 fölött szoktam elmenni.
Most talán ennyit, ha még valami konkrétan érdekel, kérdezz...asszem a motorrevü.hu-n van teszt is, érdemes elolvasni.

csatolok még képet:
ez borzasztó....
Muszály velem példálózni az 5. feladatnál?
helló
Idei matek érettségi kérdések...

1. Sztojka család rendkívüli szorgalommal bodza lekvárt készít. A bodzát a
közeli erdõbõl lopják, így semmilyen mezõgazdasági beruházásra nincs
szükségük. Az 500g-os bodza lekvárt 600,- Ft-ért adják el az ismerõseiknek,
számla nélkül. Rezsiköltséggel sem kell számolni, mivel a villanyórát
átkötötték a 10db rezsó mûködtetéséhez. Így egy bodza lekvár eladásával
600,- Ft tiszta hasznot könyvelhetnek el. Mennyi bodza lekvárt kell eladni,
hogy 3db BMW X5 személyautót és 2db nagyobb ingatlant tudjanak venni 1 éven
belül?

2. A rendszerváltás óta a nemzeti összvagyon 40%-a tûnt el, és közben 100
milliárd forinttal adósodott el az ország. Hány hónapot kell még lopni a
parlamenti képviselõknek, hogy a maradék közvagyon is eltûnjön, és az ország
teljesen lepusztuljon?

3. Lajcsi faterja Vácon tölti a hatéves büntetését, amit kettõs
gyilkosságért kapott. A gyilkosságért 1.700.000 Ft-ot és egy félmillióért
eladható arany Rolex karórát akasztott le. Lajcsi a vérdíjból minden héten
eljátszik a lovin 15.000 Ft-ot. Átlagosan minden fogadás 8.000 Ft
veszteséggel jár. Mennyi marad a vérdíjból, mire Lajcsi faterja egy év
elteltével feltételesen szabadlábra kerül?

4. Sanya és Laca egy ukrán autógyûjtõtõl a következõ teljesítménybért
kapják:
BMW: 40.000 Ft
Merci: 50.000 Ft
Toyota: 20.000 Ft
Opel: 15.000 Ft.
Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyûjtõnek, akkor hány Opelt
kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?

5. Dr. Lakatos Jokey és képzett munkatársa Sándor a vasúti sínek mûszaki
vizsgálatával foglalkozik. A hibásnak, illetve ISO 9001 minõség
biztosításnak nem megfelelõ vasúti síneket egybõl eltávolítják. Ha egy óra
alatt, az éjszaka sötétjében 4 pár sínt tudnak felszedni és egy IFA-ra
felrakni. Mennyi idõ alatt tudják megszûntetni Tárnok és Mezõberény közötti
225km hosszú vasútvonalat, ha nappal is dolgozhatnának?

6. Kolompár Dzsenifer két barátnõjével minden pénteken 16 üveg sört és két
doboz cigit lop a közeli non-stopból. Hány üveget lopnak összesen, mire
nyolcadikosok lesznek? A lányok most elsõsök.

7. Lakatos Winnetou és üzlettársai havonta 3 vasúti sorompóból lopják ki az
akkumulátort. Ez átlagosan 8 halálos balesetet jelent havonta.
a.) Ha egy akkumulátor ára 400 eFt, mennyivel kéne megemelni a családi
pótlékukat, hogy a halálos áldozatok száma felére csökkenjen?
b.) Ha ezek a berendezések nem kerülnének pótlásra, és egyben le is zárnák a
veszélyes szakaszokat, hány év múlva lenne nyereséges a MÁV?
A számokat után, a legrosszabbat nézve: a vége 1,7m!
?
megint megnéztem a képeket!
Nem az én fejemmel gondolkodol TEEEEE?
Üdv!
Mesélj róla lécci: nem ismerem a típust, LE, Nyomaték? Gumi méretek? Miért lenne ez nekem jobb mint egy nagybandi? Érvelj lécci!
Hogy neked miért is kell gondolkodnod ?
Szép paci!

Ha Dawntez benéz, lehet, hogy rá is ugrik!
ja, és futott km: 10250

(a végén csak sikerül mindent megadnom)
bocs, a telszám: 06-20-361-3865
Sziasztok,

bár gondolom, hogy itt mindenki GS500, vagy legalábbis Suzuki rajongó, azért gondoltam felrakom, hátha...

Eladó Honda CBF 1000 ABS, 2006.04 motor.
Megvehető 149.000Ft + hitelátvállalás (29-32e Ft/hó * 49 hónap)

Felszereltség: 12 V rendszer, ABS, első tulajdonostól, fordulatszámmérő, garázsban tartott, hátsó doboz, immobiliser, információs kijelző, keveset futott, oldalsó dobozok, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, tárcsafék, törzskönyv, ülésmagasság állítás.

Leírás: Hosszas külföldi kiküldetések miatt szinte alig használt, többek között ezért is eladó! A motor mind esztétikailag, mind műszakilag kifogástalan állapotban van. Az első gumi kb 90%-os, a hátsó 75% (az is még kb. 2500-3000 km-t biztosan kibír!) A motor megvásárolható kp-ben, vagy kezdőrészlet fizetése mellett a hitel átvállalásával. Még 49 hónap van hátra, a havi díj átlag 29-33e Ft.
Támogatom Blue okfejtését!
Tanácsolom, hogy ne nagyon akarj GYÁRIT......BRUTÁL kp.

A Matricák topicba keresd Georgot-t. Én az Apriliára, a GS-re vele csináltattam a matricákat. Tudom ajánlani.

Vagy Martonvásáron van egy matricás, Ő is jól dolgozik.

és ezek töredékáron vannak.
sziasztok kellene nekem 2007 es gs 500-hoz (KÉK) eredeti gyári matrica szett és eredeti S jel a tankra! :D segítségeteket előre is köszönöm! Széles utat mindenkinek sziasztok
Nekem a 2. volt.......
Az ülésen átmegy egy közös elem.....arra felcsattintod a 2 tatyót.....majd a hozzá adott sok-sok pici hevederszíjjal meg ahova tudod odaszíjazod.

Nekem a GS-en volt......nem jött be, mert mindig erre-arra csúszott......
http://www.freeweb.hu/blue--sp...
Oksi,........csak Én meg jeleztem hogy még nagyon nem kell útvonalat terveznie senkinek, hiszen addig még van SOK SOK NAP:-(

Esőben, hidegben stornó.......erről már leszoktam.
Nagy túránál nem érdekelne, de 200km-ért rongyá ázzni már nem sok kedvem van
A középső kép a fórumnak szól?
Vagy szelektív? Háááát...
Kérdezd meg Steffit!
Gondolom ,néha ránéz a fórumra..
Horvátországot megjárta, tanú vagyok!
Ezeket csak álló helyzetben használják otthon az udvaron grillezéshez kenyértartónak