Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem én csináltam az egyik gs-es kolléga mocián láttam és megtetszett nem nagy ördöngösség !én is tervezek az enyémre v-mi hasonlót talán 1 kicsit designes-abbat!
Csak azért kérdeztem, mert már Én is jártam így!
Kíhúztam, megnyálaztam, nem engedett! Ha engedett volna, akkor megcsináltam volna helyben a defektjavítóval, kívülről!
Mert már így is jártam, és utána még 7000-et mentem vele gond nélkül mielőtt lecseréltem!
Tehát defektjavító mindíg a dobozban, a motorban!
hát őőő izéééé...a szegnek csak a feje látszott ki, gondoltam benne van teljesen. Nem akartam kiszedni belőle, így könnyebben megtalálta a gumis. Van egy vén paraszt az utcánkban egyszer már felszórta a bejárónkat minden szarral, szerintem most is ő volt. De ha meglátom rátekerem a biciklijét a nyakára. Nem szeretni ha motorozunk....szakadjon meg.
És ezt egyedül nem tudtad megállapítani?
Grat hozzá, gondolom kintről behozott azért nincs rendszáma még.
Én meg megyek visszarakom a hátsó kereket a gépbe, szerencsére nem szúrta át a szeg a gumit.
Gratula!
Honnan, mennyiért, hogy nincs rendszáma?
Grat!
Üdv! Jó kis gép ez, hamar meg fogod szokni.
Üdv minden GS500 tulajnak!
Pár napja én is friss GS tulaj lettem.
Mivel még nincs a vason rendszám,így túl sokat sajnos még nem tudok vele menni,de egy 250-es ZZR után,elég furcsa,de szerintem meg tudom majd szokni.
A kiállításon lehet nyerni egy harleyt. Megnyerem, eladom és veszek az árából 10 köbméter benzint a GS-be.
Megleltem kösz.
/fátóóó az erdőőőtöt/
2009. március 11 - 15.
Kösz a válaszokat! Kiállítás a Hungexpo területén. Egyébkéntt beszúrtam a linkjét az előbb .
Üdv Sanyika !
a.-Igen ,Cső +3db hosszabb csavar +alátét
b.-felrakás =baráti 1000 jatt /nem ördöngösség
csak én vagyok béna , meg majrés
c.-csak a nikkelezett a drágább,nekem matt
ezüst van , de akkor volt fekete is. Az adatlapon
van egy melankólikus fotó a gépről,a csővel.
d.-A tel.szám valószínű nem céges hanem pr.-át./
A cím stimmel beazonosítottam a google útvonaltervezővel.
A nevet szégyen, de nem tudom.
e.-Kiálítás:lusta vagyok utánanézni.hóó? mikóóó? van?
Persze!
nem = nekem
Üdv.Köszönöm az ötleteket.
Ma vettem egy kis könyvet,a címe:
Bemutatkozik Magyarország
Átnézem, aztán majd meglátjuk.
Helló ikovacs!

"komplett"-en mit értesz? Másik (hosszabb) átmenő csavarok + felrakás? Nem feketében kéne, az megy a fekete vázhoz (lsd csatolt kép).

Ülésfaragóra még csak neten kerestem rá. Az érdit nem Viszkok Péternek hívják (Érd, Töhötöm u. 21.)?
A t-mobile.hu keresője arra a számra, amit írtál egy zsámboki címet dobott ki...

Motor Kiállításra megy/jön valaki?

http://www.motorshow.hu/index....

S
ezt te csináltad? nagyon király! mennyiért dobnál össze egyet?
http://data.hu/get/978457/Foko...

ha érdekel valakit: a videoknál +nézheti
Jah, egyszer már csak lesz nekem is szerencsém. Elvittem a gumishoz majd délután mehetek érte. Egyik haverom jár úgy mindig az új gumival hogy felrakás után összeszed valamit. Na ezt lehet megörököltem, a picsába.
Hali!

Engem sosem zavart a dobok hangja! Sőt! Imádom! Pedig ezek nem olyan halk darabok.
Bakki, neked nincs szerencséd, mint kurvának a jámbor élthez!
Majd megfordul egyszer ez a tendencia. Azt a gumit azért nem kell eldobni, belső folttal simán javítható.
Nincs arra felétek eladó ház? Megyek oda lakni! Itt mosz is szállingózik a hó!