Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én eddig 15W-50 es repsolt használtam, de most ki figom próbálni a 15W-50 es Motult észterbázisu, vagy miafene!
Én sose vettem ezt figyelembe. Eleve a 6ezres csereperiódust is hülyeségnek tartom - bár betartom! Szerintem semmi baja sem lesz egy 5500,km-t ment 3 hónapos olajjal eltöltött téli pihenőtől. Nincs az annyira lebomolva, hogy gondot okozzon.
Rendes motoros, a téli eltétel elött cseréli az olajat.
Persze aki egész télen motorozott és már megint beletett 6ekm az cseréljen
Én is festettem egy magyaros Kawát. Nyerni sajnos az fog, aki:
1. Feldob a gépére egy linuxot mailszerverrel.
2. Bejegyzi a dyndns-en az mx rekordot (hogy lehessen rá levelet küldeni).
3. Generál magának 10 millió postafiókot.
4. Ír egy kis progit, ami regisztrálja a címeket és szavaz az ő túrórudipettyes, milkalila Kawájára...
Üdv!
Amint az idő engedi /nekem ez már jó/
már dolgoznia kell, sajnos. "Megélhetési" motoros is vagyok.
Meg valahogy élvezem is.
Repsol ásványi 15W-50.
Hello Emberek!

közeleg a tavasz! és vele együtt az olajcsere is...
Olvastam, hogy a szervízkönyv 10W 40-t ajánl; mégis kíváncsi lennék én a motorhasználók véleményére is! szóval milyen olajat ajánlotok?
köszönöm a segítséget!
üdv.: Szilárd
Nem, de gyanítom, hogy azért van 2 szavazata, mert az egyiket az Én nevemben adta le!
Ugyanis Én nem tudok már szavazni!
A kis piszok!
Hehe! Nem is tudtad?
Látod, mire jó egy fogadott apa?!
Amikorra leegyeztettük telefonon!
Én 10 órát gondoltam, mert Adonytól még B.gyarmat messzebb van!
Ez se csúnya!

Ha megyek szombaton Bluehoz, hozzam a rácsodat, vagy Te mikor mész oda?
Csak azért kérdem, mert ha száraz idő lesz, akkor sárkányt reptetek!
Tényleg ott a fiam!
Akkor én rászavazok!
Szavazzatok ti is rá!
http://www.kawasaki.hu/er-6n#/...
Jaja, nagyon itthon vagyok, mert jönnek a gyerekek!
magadnak
Csinálj egyet magadnal,és szavazz arra!
Szombaton otthon vagy?
Nemszavazok!
Túl nagy a választék. Itt vagytok mindjárt hárman, + Erik fia is ott van, ha jól lestem. És mivel csak egy voksom van, nem választok közületek.
Csak kihoztad az esőre fényképezni, vagy mentél is vele?
Üdv !
Ennyit tud a stáb!
nesztek! Itt a konkurencia! :)
Azért szavazz valamelyikre, mert akkor nyerhetsz egy kawás dzsekit! Jól fog mutatni a déellen
Mielőtt ölre mennétek, közlöm, hogy egyik gyengébb, mint a másik! Nem megsértődni! Elég fantáziátlan mindkettőtöké.
JJ: nem túl nagy cucc egy kavát foszöldbe öltöztetni, még ha az átmegy sötétebbe is.
Robi: ez sem eredeti ötlet. Már régen kitalálták, hogy az idomok más-más színűek.
Bocsi fiúk, nem sértődést akarok, de ez az őszinte véleményem! Vigasztalásul elárulom, hogy nekem még ez se menne - nem ilyen beállítottságú vagyok -, ergo engem lenyomtatok.
Nekem mindkettőtöké tetszik, de már nem enged szavazni, mert a sajátomra elhasználtam, én egoista!
Festettem vagy 10 percig, mikor megnéztem ott állt hófehéren!
túl lágy,csajos.
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...

Az enyém jobb asszem, inkább erre kellene szavazni. Aki szavaz rá, annak odaadom majd egy körre ha elviszem