Én sose vettem ezt figyelembe. Eleve a 6ezres csereperiódust is hülyeségnek tartom - bár betartom! Szerintem semmi baja sem lesz egy 5500,km-t ment 3 hónapos olajjal eltöltött téli pihenőtől. Nincs az annyira lebomolva, hogy gondot okozzon.
Én is festettem egy magyaros Kawát. Nyerni sajnos az fog, aki:
1. Feldob a gépére egy linuxot mailszerverrel.
2. Bejegyzi a dyndns-en az mx rekordot (hogy lehessen rá levelet küldeni).
3. Generál magának 10 millió postafiókot.
4. Ír egy kis progit, ami regisztrálja a címeket és szavaz az ő túrórudipettyes, milkalila Kawájára...
közeleg a tavasz! és vele együtt az olajcsere is...
Olvastam, hogy a szervízkönyv 10W 40-t ajánl; mégis kíváncsi lennék én a motorhasználók véleményére is! szóval milyen olajat ajánlotok?
köszönöm a segítséget!
üdv.: Szilárd
Nemszavazok!
Túl nagy a választék. Itt vagytok mindjárt hárman, + Erik fia is ott van, ha jól lestem. És mivel csak egy voksom van, nem választok közületek.
Mielőtt ölre mennétek, közlöm, hogy egyik gyengébb, mint a másik! Nem megsértődni! Elég fantáziátlan mindkettőtöké.
JJ: nem túl nagy cucc egy kavát foszöldbe öltöztetni, még ha az átmegy sötétebbe is.
Robi: ez sem eredeti ötlet. Már régen kitalálták, hogy az idomok más-más színűek.
Bocsi fiúk, nem sértődést akarok, de ez az őszinte véleményem! Vigasztalásul elárulom, hogy nekem még ez se menne - nem ilyen beállítottságú vagyok -, ergo engem lenyomtatok.
Nekem mindkettőtöké tetszik, de már nem enged szavazni, mert a sajátomra elhasználtam, én egoista!
Festettem vagy 10 percig, mikor megnéztem ott állt hófehéren!
Persze aki egész télen motorozott és már megint beletett 6ekm az cseréljen
1. Feldob a gépére egy linuxot mailszerverrel.
2. Bejegyzi a dyndns-en az mx rekordot (hogy lehessen rá levelet küldeni).
3. Generál magának 10 millió postafiókot.
4. Ír egy kis progit, ami regisztrálja a címeket és szavaz az ő túrórudipettyes, milkalila Kawájára...
Amint az idő engedi /nekem ez már jó/
már dolgoznia kell, sajnos. "Megélhetési" motoros is vagyok.
Meg valahogy élvezem is.
közeleg a tavasz! és vele együtt az olajcsere is...
Olvastam, hogy a szervízkönyv 10W 40-t ajánl; mégis kíváncsi lennék én a motorhasználók véleményére is! szóval milyen olajat ajánlotok?
köszönöm a segítséget!
üdv.: Szilárd
Ugyanis Én nem tudok már szavazni!
A kis piszok!
Látod, mire jó egy fogadott apa?!
Én 10 órát gondoltam, mert Adonytól még B.gyarmat messzebb van!
Ha megyek szombaton Bluehoz, hozzam a rácsodat, vagy Te mikor mész oda?
Akkor én rászavazok!
Szavazzatok ti is rá!
http://www.kawasaki.hu/er-6n#/...
Szombaton otthon vagy?
Túl nagy a választék. Itt vagytok mindjárt hárman, + Erik fia is ott van, ha jól lestem. És mivel csak egy voksom van, nem választok közületek.
Ennyit tud a stáb!
JJ: nem túl nagy cucc egy kavát foszöldbe öltöztetni, még ha az átmegy sötétebbe is.
Robi: ez sem eredeti ötlet. Már régen kitalálták, hogy az idomok más-más színűek.
Bocsi fiúk, nem sértődést akarok, de ez az őszinte véleményem! Vigasztalásul elárulom, hogy nekem még ez se menne - nem ilyen beállítottságú vagyok -, ergo engem lenyomtatok.
Festettem vagy 10 percig, mikor megnéztem ott állt hófehéren!
Az enyém jobb asszem, inkább erre kellene szavazni. Aki szavaz rá, annak odaadom majd egy körre ha elviszem