Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcsémuram!
Te, nem röhögsz! Az Alföld legaljáról... Segítesz!
Egyébiránt Petőfi látása "túlmutatott" a hegyeken! Ergo, az Alföldet látta...
"nem holmi vakondtúrásokról"
Megtudod, ha egy vödör vízért is lépcsőn kell menned!
"Zalán futása" rosszul mutatott volna rallyként, kanyargós, hegyi utakon! Autentikus, mezei menekülés volt!
Várakról volt szó, nem holmi vakondtúrásokról.
Természeti szépségek persze vannak, ha a látóhatár szélén lévő gémeskút az. Az Alföld utoljára Petőfinek tetszett, de csak azért, mert még nem látott hegyeket!
Figyu!
Az Alföld, a száguldás öröme , a szabadság "szó szerint" végeláthatatlansága! (52-es) Túlélőkalandok!(44-es) Off road (E-5-ös) Tiszakürti Arborétum, Alpári skanzen , Pusztaszer, Köröstorok, Tőserdő! (Ott a hegyen, csak a birkasajtot ismerik...)
Az alpári földvár Neked smafu?!
"Kapcám" a képedbe, hegylakó!
Amennyiben várak, akkor nem az alföldi régió a cél. (húúú, de okos vagyok!)
Északon akár merre mentek, mindenhol van várrom. Esetleg szlovákiát is javaslom, akár csak átruccanásilag, mert ott is vannak bőséggel romok is, és egyéb természeti szépségek is.
Nehéz volna sorolni. De itt ajánlanám Blue fotóalbumát. Az évek alatt sok-sok helyen járt...

FOTÓGALÉRIA

Videogaléria

Azt hiszem, ha decemberben kezdted volna nézegetni, akkor sem jutnál a végére a szezonkezdésig.

Van sok érdekesség-szépség-túraleírás... jah, és MI!
Üdv mindenkinek.
Nos, ugy döntöttünk a feleségemmel hogy
maradunk itthon.
Nem futja a tengerre.
Szoval ötleteket várnék hogy milyen látnivalók vannak amit érdemes
megnézni.(esetleg képpel )
Pl: Aggtelek,Recsk,stb stb.....
Inkább várak és természeti "csodák" érdekelnek.
Előre is köszi.
Nem semmi...
Én tavaly toltam ki hóban a mocit egy havas kép kedvéért. 2 méteres sávban volt csak hó a betonok között, de majdnem eldobtam. Így a 200 méter, az derék...

Óvatosan azért!
Űdv Robee és MIndenki!
Hát én má nem bírtam magammal
oszt szombat du. elindultam a géppel.
B.örs-Sz.F.vár kelet /M 7-es a biztonság kedvéért/
-Pátka a 811-esen. 110-ig jó 130-ná k..a hideg vót
Az utolsó 500m-en hó! Nagy arccal nekimentem,
Csak 200m után dobtam el magam. ]Itt jegyezném meg
hogy a gyári bukócső nekem má most megérte!
Csak a hiuságomon esett csorba! Tényleg :nem tudjátok
mé gyött utánam rohamkocsi kényszerzubbonyt lobogtatva?
Hétfőn busszal jöttem haza.Győzött a józan ész.
/okos ember más "kárán"? "hülyeségén"?tanul!/ugye
Helye, én is szeretem ha szép alattam a gép. Én, -lehet hogy sajnos-, hajlamos vagyok gazdaságossági szemmel nézni. Mondjuk 7 ezer valóban még megérheti, hogy szép legyen a motor.
én is így vagyok ezzel.
Egy 100 éves motoron se legyen szépséghiba... mert egy motor szép! Illik megőrizni, kijavítani... én szeretem a gépeket, és ilyenkor "nincs határ", ha költeni kell. Ha az ember érzelmileg kötődik valamihez, akkor képes érte "hülyét" és "szegényembert" csinálni magából...
Mondom, ez én vagyok! Más nevében nem nyilatkozom...
Ez az egy sérülés van már csak amit ki kellene javítanom aztán tökéletes újra. Újat kérdeztem még amikor elnyaltam, 7ezer körül volt ha jól emlékszem. Gondolom még plusz a felirat meg a tömítés. Na mindegy annyira most nem fontos, majd meglesz. Most télen akartam lecserélni, de nem hiszem hogy idén lesz már valami a cseréből. Majd jövőre.
Tudom Teddy! engem is zavarna. De van az az összeg amiért már nem zavarna annyira. Én kicsit lecsiszolnám, lefesteném aztán ha találok valami alkalmi megoldást (bontó stb- vagy vannak felragasztható diszek)...
Egyébként meg miért olyan nagy baj ha van egy tizenéves motoron egy kis szépséghiba?
Pusztán esztétika. Ez tény! De nekem is b@szná a csőröm...
Szerintem ettől még fogsz tudni motorozni
Tuti, hogy van... hiszen, a gyárban is lefestették valamivel. Ebben az esetben keresnék egy fényezőműhelyt. Maradék festék akadhat ilyesmi. Ekkora felületre nem kevernek külön, sajnos.
De többet nem tudok a festékekről...
Igazából nagyon nem kell csiszolni csak kicsit mert szép simára kopott. A kérdés az hogy van e olyan festék ami bírja a hőt és nem mattul meg.
Előveszem a lupét...

Én felcsiszoltatnám... maximum egyenes lesz az alja, de festés után nem lesz feltűnő. Buxa kérdés...
Hali! Nos, ennyi látszik már csak a csúszásomból ezt kellene még eltüntetni ha lehet. Ha nem akkor meg keresek deklit bontóban/dealernél.
Hali Robee!
Nem vagyok szaki ezen a területen, de gittelni nem ajánlanám... meleg van ott azért, és ledobja magáról. Inkább leszerelném, megpucolnám, elvinném csiszolóhoz... leszedetnék belőle egy adag anyagot, aztán lefényeztetném... úgy tuti, hogy szép lesz, egyforma... de kőőőőőcccséges. Dobj fel egy fotót, hogy mennyire gáz a sérülés.
Halókiaz?! Mi ez a nagy punnyadás? Mindenki motorozik már biztos, csak itt van 0 fok.

A deklin lévő horzsolásomat ki lehet javítani vagy cserés? Nem tudom hogy van-e olyan gitt vagy valami amivel a horzsolás eltűnne, meg kellene valami fasza fekete spray is, hmmmm...

Szépjóreggelt!