Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bukócső a bukásnál átalakult egy kicsit! De már készül a friss fényezés!
Na, akkor most kell aláteríteni egy újságpapírt, és szépen lefesteni feketére a lekopott bukócsövedet!
Nem inkább a parkettát hoztad rendbe? Ami dicséretes
A bukócsó utánna is csupa mocs vagy rozsda
Na, mondjuk ehhez képest télleg tiszta!
Így nézett ki ellőtte!
Na jó a kerekei kimaradtak!
De itt még a mosás előtt van, ugye?
Kicsit megkésve de itt van Paci!
Ebben az árban nincs benne a szerelés, ugye?
Hol lehet ezt megnézni és megvenni?
Cia!
Hát igen ,sajna elég huzosak az itthoni árak.
Szevasztok!

Ha lesz valakinek fölösleges plexije az szóljon. Megvenném.
OK csak a gond ezzel, hogy ugye ez a jelenben van. Vagyis vonattal le Pécs......mert Marcsinak ott lakik a barátnője. Tehát elég bajos lenne akár 10km is, hiszen lecuccolni vonattal, majd buszozni....ami ugye időhözkötött.

Ezért is lett elnapolva, addig míg nem leet mocival menni, hiszen akkor már tényleg mindegy, hogy hol alszunk:-)))

A lényeg ebben, hogy engem specc sokkkkkkkkolt ez az infó......
Egy sima egyszerű 2 ágyas szoba 8000/nap?
Eddig a legtöbb KŐSZEG volt, de ott is csak 5500/nap volt az ár.
Te mit dumázol itt? Indujjámá!
Ahogy azt mondod...
Én is tudok egy jó szállást, közel Villányhoz, Ivánbattyán, laknak vagy 150-en, úgyhogy relax egy hely, zsáktelepülés, az önkormányzatnak van vendégháza...3500/Ft/fő körül megy...
A bevált módszer!
Főni!

Ha Pécs, akkor Hosszúhetényben szállásoljatok... szép kis falu, és van dögivel szállás... lehet válogatni! És Pécstől csak 10 km...
Ha fix az időpont akkor nem csak érdemes, hanem jobb is előre foglalni (pl www.adticanet.hu vagy mifene.....)

Sok gondtól megkiméled magad.
Erre nekünk a legfrisebb példa a 2007-es nyári túránk......
Piranban akartunk megszállni a kempingbe, de ott biza mondták hogy 5 hely van......mi meg 12-en voltunk.
Igy lett Piran helyet Lucija ami kb 8km.......szinte nem is lehetett látni hogy már a másik városba vagyunk.

2005-ben mi is (JuditH) az Adricanet-en foglalt PULÁBA.........
Majdnem az egész ház a miénk volt.
3 emelet.......alul mi....felül mi......középen meg valami Pesti fiatal brigád volt.

Én is pont ezen agyaltam a napokban......
BESZARÁS....
Kint horvátba, osztrákba olyan 10-15 eurótól már van kemping, apartman.........ez ugye most is csak 4500ft.....
A Barátnőmmel gondoltuk, hogy le kellene ficcerekni kicsit Pécsre egy hétvégére. A legolcsóbb hely jelenleg 8500 amit a neten felleltünk....... (és akkor sírnak a magyar szállodások hogy nincs vendég)
Hát igen a bungi majdnem appartman áras.
Túrom túrom.
Hát persze, csak a campingekben van!
Gondolom helye válogatja és nem is mindenhol van....túrni kell a netet...
Abszolút, de majdnem annyi mint az apartman!
Márhogy aug.1. hete?,
A bungallos megoldás mennyire igényes?