Az gyári kutyacsont "lyukközéptől lyukközépig" 18 cm. Kb fél centivel hosszabb valóban olyan 3 cm ültetésnek felel meg. Annál jobban ültetni nem is érdemes, mert akkor már az oldalsztenderre való állítás is gázos lesz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2008-as GS500F-em 79cm-es ülésmagassággal, ami nekem kicsit magas. Nem tudja valaki, milyen méretű kutyacsontot kell gyártani kb. 3cm-es ültetéshez?
Most nem tudok képet tolni, mert dolgozóban vagyok. De ha Blue honlapjába keresel, találhatsz szerintem. A dobozok a MotoDetail 42-esei, középen pedig egy 44-es.
Semmi gondom nem volt vele......
Tavaly végig ezzekel túráztam, és ugye ebben volt egy 1 hetes Lengyek túra is, NAGYON megpakolva, NAGYON szar utakon....
Nekem volt szatyóm és dobozom.......Én dobozpárti vagyok.
Amugy nem volt semmi......simán folpackkal boritottam be az idomot, hogy ne karcolódjon......
Hát főleg ruhára törölköző +ilyesmire gondolok én, amire a pici nyeregtáska lehet kicsi a 2 oldal zsebe... Csak pár Kg max KB:5Kg ruhából ilyesmiből amit bele tennék. a nehezet fentre...
Neked milyen is van fent esetleg képet tudsz róla feltenni +köszönném előre is...
A tavalyi évet azokkal nyomta le, simán bírta neki. De, mint írta, pakolni tudni kell! Nem a 30 kiló konzervet kell oldalra tenni.
Egyébként is csak egyszeri beruházás, ha figyelsz, egy életre elég.
Blue neked nem volt semmi keret az oldal-táskához a motoron igaz? Lehet azért is volt különösen sz.r nem, de pakolásilag tény, hogy a doboz felé húzok én is, csak bírja-e a strapát oldalt ez a prakti... doboz, ez a nagy kérdés...?
Köszönöm a hozzászólásokat...
Blue neked a Praktiker féle doboz is volt oldat a motoron igaz, volt vele gondod? Mert most lehet veszek még1 olyat a másik mellé, mert már van 1 olyan és ha több holmi van, akkor oldalra tenném a kettőt, ha + kevés akkor csak fent 1 doboz és kész...
Szerinted, szerintetek ez a verzió a jó inkább, mint-hogy a kicsi oldal-táskát venném+ a doboz helyet?
Ár kategóriában ez a kettő van versenyben...
Fentre, középre, majd tényleg 1 jó nagyot tervezek, de ez még a jövő kérdése, ha +élem...
Motor vásárlásra adtam a fejem, úgy gondoltam pár évnyi kismotorozás után tovább lépek egy Suzuki GS500-asra.
Segítségeteket szertném kérni mi az amire oda kell figyelni a motor vásárlásokor, mik a tipikus hibái, illetve mennyire felel meg egy tanuló nagy motornak?
Ez a hűtőrács mit ábrázol?
Számomra nem teljesen kivehető.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2008-as GS500F-em 79cm-es ülésmagassággal, ami nekem kicsit magas. Nem tudja valaki, milyen méretű kutyacsontot kell gyártani kb. 3cm-es ültetéshez?
Hazaszenvedtem a vasakat.....nem volt könnyüüüüüü, van súlya:-)
első képek:
tipikus hibája, h hamar kinőhető , bár ez is attól függ, h mire akarod használni...
Eladó az enyém is:
www.hasznaltauto.hu/2452415_suzuki_gs500_2007
Sa
nyi
Jó bulit!
Tavaly végig ezzekel túráztam, és ugye ebben volt egy 1 hetes Lengyek túra is, NAGYON megpakolva, NAGYON szar utakon....
Nekem volt szatyóm és dobozom.......Én dobozpárti vagyok.
Amugy nem volt semmi......simán folpackkal boritottam be az idomot, hogy ne karcolódjon......
Hát főleg ruhára törölköző +ilyesmire gondolok én, amire a pici nyeregtáska lehet kicsi a 2 oldal zsebe... Csak pár Kg max KB:5Kg ruhából ilyesmiből amit bele tennék. a nehezet fentre...
Neked milyen is van fent esetleg képet tudsz róla feltenni +köszönném előre is...
Egyébként is csak egyszeri beruházás, ha figyelsz, egy életre elég.
Blue neked a Praktiker féle doboz is volt oldat a motoron igaz, volt vele gondod? Mert most lehet veszek még1 olyat a másik mellé, mert már van 1 olyan és ha több holmi van, akkor oldalra tenném a kettőt, ha + kevés akkor csak fent 1 doboz és kész...
Szerinted, szerintetek ez a verzió a jó inkább, mint-hogy a kicsi oldal-táskát venném+ a doboz helyet?
Ár kategóriában ez a kettő van versenyben...
Fentre, középre, majd tényleg 1 jó nagyot tervezek, de ez még a jövő kérdése, ha +élem...
Motor vásárlásra adtam a fejem, úgy gondoltam pár évnyi kismotorozás után tovább lépek egy Suzuki GS500-asra.
Segítségeteket szertném kérni mi az amire oda kell figyelni a motor vásárlásokor, mik a tipikus hibái, illetve mennyire felel meg egy tanuló nagy motornak?
olyan dobozt - mint nekem is van már 8-9000 kapsz (42L)
Nekem is volt táskám, de nem voltam vele elégedett......nyeklett-nyaklott.....beázott......és ugye helyhiányos
Ettünk, ittunk, csúsztunk....