Na ma reggel megviccelt a paci, persze, amikor tényleg időben kellett volna beérnem... Kipróbálhattam, milyen, amikor egyhengeres, 250ccm a GS... ha esetleg még valaki nem tapasztalt ilyet, akkor a jelei: szívató ellenére nem pörög fel, a hangja ugye eleve fura, kipuffból a dobon alul a kis lyukon csöpög a benzin (még hideg volt, nem égett el). Szerencsére volt nálam gyertya, gyors csere, pöccröff, szép hang, meg megy is... Amúgy utólag belegondolva valószínűleg én voltam a ****, tegnap olajcsere után csak egy picit járattam szívatóval, biztos be is köpte...
Ha holnap nem felejtelek el, akkor világosban megmérem a külső méreteket neked. De mondom, hogy pikk-pakk lehet otthon ilyet csinálni, kb. 100 Forintból (de akkor majdnem krómozva is van).
Ilyet elhagyni úgy lehet, hogy ritkán nézel rá...
Vagy nem volt kontraanyád, vagy nem önbiztosítós anyuci volt rajta. Javaslom, hogy önbiztosítós anyával csináld meg! Még jó, hogy észrevetted!
(És ezt az alkatrészt sem muszáj gyáriban megvenni... hiszen "csak egy" különleges formájú alátét. )
Téli álom előtt motortakarítás közben ezt vettem észre!
Ilyet hogy lehet elhagyni?
Mérete 36mm x 56mm nem tudom a GS-é mekkora.
Rendesen ijesztő volt első ránézésre.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de akkor nem csak 3600-zal rövidítettek meg...
Nekem eddig így néztek ki a szervizeim (forint-fillér nélkül). 1.000 km- 11.000; 6.000 km-12.000; 12.000 km-15.000; 18.000 km 19.000 (mert volt benne egy telóolajcsere, és 4 gyertya (2 tarcsiba))
Mi a tanulság? Bizony nagyon meg kell nézni, hogy hova viszed a mocit, és egyre inkább meg kell!
Sziasztok!
Ma megvolt az idei utolsó lovaglásom..az idő csodás volt bár beöltöztem mint egy michelin baba ezért erősen mozgáskorlátozottá váltam..de hát így jár aki fázós..
Sajnos a motor továbbra is kajolja a valvoline 10/40 olajat...pedig azóta a carerra 100 helyett natur 95-öst használok..
Holnap cafatokra szedem az egészet...festegetés polírozás..szelepek állítása stb.
Kinyomtattam az összes hozzáférhető irodalmat ami nagy segítség.. (köszi EL- BLUE )
Kivánok mindenkinek szívásmentes téli bütykölést!
Üdv
Pusz Bébinyusz!