Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibkin nem kicsit van felkészülve... de mindig ám!

Pusz Bébinyusz!
Csodálkoztam volna, ha nem lett volna nálad csere-alkatrész!

szép napot mindenkinek!
A lényeg a lélekjelenlét!
Tibkin Mester megoldotta vala a tuningot!
Jó Reggelit!

Na ma reggel megviccelt a paci, persze, amikor tényleg időben kellett volna beérnem... Kipróbálhattam, milyen, amikor egyhengeres, 250ccm a GS... ha esetleg még valaki nem tapasztalt ilyet, akkor a jelei: szívató ellenére nem pörög fel, a hangja ugye eleve fura, kipuffból a dobon alul a kis lyukon csöpög a benzin (még hideg volt, nem égett el). Szerencsére volt nálam gyertya, gyors csere, pöccröff, szép hang, meg megy is... Amúgy utólag belegondolva valószínűleg én voltam a ****, tegnap olajcsere után csak egy picit járattam szívatóval, biztos be is köpte...
Kíváncsi leszek, hogy mi okozza az olajfogyasztást... Bár, ha teljesen szétkapod, akkor azt pontosan nem nagyon tudjuk meg.

Remélem, hogy jól sikerül az operáció!
...nyugi..szívműtét is lesz...ha már cafatokra szedem..
Valóban mázli hogy nem mozdult el semerre. Jól meg volt húzva a kerékcsavar .

Ha nem találok akkor valószínű itthon legyártom.

üdv: szobbal
És nem mozdult el a kerék?

Qurva nagy mákod volt..........

Amugy nem nagy para.....vágatsz egy darab laposvasat....kifúrod és odateszed....
Ahogy mondod:
Olajszűrő cca. 1500,-
Olaj cca. 6000,-
Légszűrő cca. 3000,-
és, 3700 Forintos óradíj... meg még maradt 800 Forintom a 15 ezerből.

Természetesen gyertyát nem cseréltem, mert nem kellett.

Eddigi tapasztalás: Full Gas Szekszárd-korrekt és gyors, Forger Motor Baja-korrekt és gyors (bár, nyitáskor döcögtünk egyet, de már képbe kerültek )

Sőt a Nagyfaluban is fel lehet leni ilyesmiket szerintem... hiszen minden második kerületben van majdnem Suzuki szerviz...
Üdv mindenkinek! érdeklődnék,hogy tud-e valeki esetleg 92-es gs 500-hoz gyári ülést? na meg ugye olcsón
12eKm - 15eFt szinte az anyagköltség annyi...
Ha holnap nem felejtelek el, akkor világosban megmérem a külső méreteket neked. De mondom, hogy pikk-pakk lehet otthon ilyet csinálni, kb. 100 Forintból (de akkor majdnem krómozva is van).
Csak ha ilyen a GS-é is azt hamarabb kapok mint a Hondához. mivel gs500-ból több van mint cb500 Hondából.
Ja így néz ki!
Kontrás volt a másik oldalt.. szerintem 1xrűen lelazult.. de mitől?

Kerékcserénél nem nyúltunk hozzá de ezek után utánahúzok 2x is!
Ilyet elhagyni úgy lehet, hogy ritkán nézel rá...
Vagy nem volt kontraanyád, vagy nem önbiztosítós anyuci volt rajta. Javaslom, hogy önbiztosítós anyával csináld meg! Még jó, hogy észrevetted!
(És ezt az alkatrészt sem muszáj gyáriban megvenni... hiszen "csak egy" különleges formájú alátét. )
Jah, és mindösszesen a telóolaj cseréjéhez vittem anyagot. Előtte-utána semmit.
Sziasztok!

Téli álom előtt motortakarítás közben ezt vettem észre!
Ilyet hogy lehet elhagyni?
Mérete 36mm x 56mm nem tudom a GS-é mekkora.
Rendesen ijesztő volt első ránézésre.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de akkor nem csak 3600-zal rövidítettek meg...

Nekem eddig így néztek ki a szervizeim (forint-fillér nélkül). 1.000 km- 11.000; 6.000 km-12.000; 12.000 km-15.000; 18.000 km 19.000 (mert volt benne egy telóolajcsere, és 4 gyertya (2 tarcsiba))

Mi a tanulság? Bizony nagyon meg kell nézni, hogy hova viszed a mocit, és egyre inkább meg kell!
Sziasztok.
30.000.Ft mindennel együtt
Mennyi volt a 12000es szervíz össz-vissz?
A "festegetés, polírozás" sokat segít...
Sziasztok!
Ma megvolt az idei utolsó lovaglásom..az idő csodás volt bár beöltöztem mint egy michelin baba ezért erősen mozgáskorlátozottá váltam..de hát így jár aki fázós..
Sajnos a motor továbbra is kajolja a valvoline 10/40 olajat...pedig azóta a carerra 100 helyett natur 95-öst használok..
Holnap cafatokra szedem az egészet...festegetés polírozás..szelepek állítása stb.
Kinyomtattam az összes hozzáférhető irodalmat ami nagy segítség.. (köszi EL- BLUE )
Kivánok mindenkinek szívásmentes téli bütykölést!
Üdv
Ha nem indul első rúgásra, berúgok még 1x
Na,hali!
A középső ujjad attraktív, a fórum meg nem indul első rúgásra!
Tiszta Riga-12!