Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam egy érdekes irományt, hogy lehet fokozatkijelzőt készíteni GS500-ra.

http://www.stanford.edu/~sanja...
Koko! Mi lenne/lesz a következő mocid?
Sziasztok!

Végre a végére értem a biztosítási mizériának, tehát it is a megígért trilogy 3. epizódja és egyből a tanúságal kezdem!Ha roncsá nyílvánítják a motorodat a kár után mindenképpen keresd fel a roncsost! Én eladtam neki a mocimat és most pedig megjavítom! Ugyanis, ha a biztosító megállapít egy árat amennyit ér a "roncs" és az alatt adod el a mocid, a külömbözetet fizeti (köteles, nem jófej)...Mivel azon az áron számolt kifizetést és minden egyebet!Tehát minden biztosítónak maga felé hajlik a keze és ebből kifolyólag minnél feljebb értékeli a "roncsot", hogy minnél kisebb legyen a kár.Pont úgy mint a tax ár, avagy minnél kisebb annál kisebb a roncs és a tax közötti rész ami a kifizetés alapja. De minden roncsosra is érvényes ez a kezes hajlásos dolog, tehát ő minnél olcsóbban akarja megvenni! Ebből kifolyólag a saját csabdájukba ejtve csengetnek szépen - rendesen és AZONNAL...Magyar jogszabály szerint pedig annyiszor adod és veszed a motort amennyiszer akarod!Ha akarod mindennap eladod és mindennap megveheted. Illetve magyar jogszabály szerint egy rohadt egyesület is lehet már biztosító!
Egyéb infók: Gondolván eladom valami megbízható pajtikámnak 10000 körüli összegért, had főljön a levében a biztosító, de azt nem ér! (Ki van ez találva) Csak a szerződött partnernek eladható a vasparipa.
Szóval ennyi a történet vége.Ez a mizéria sok telefonomba került és elértem, hogy a biztosító minnél előbb azt akarja, hogy száljak le már róluk. Mindennap 1 hívást megadtam nekik, pontban nyitáskor és amikor megtehettem személyesen érdeklődtem a főnök helyére parkolva, mit nekem egy parkoló lezáró bólya.Védi a mocimat legalább! Szóval félretéve a tréfát mindennek utánna jártam és mindent kétszer megrágtam és mindenkinek ezt tudom tanácsolni. Nincs két egyforma baleset szerintem, tehát járj utánna ez a lényege azthiszem!

Jó utat, kevés pirosat és meleg aszfaltot mindenkinek!
És köszönöm a segítségeket!
Pápá pajtikák!
Esetleg megkérdezhetsz egy kereskedést, mondván, be akarod számittatni valamibe, akkor ök egyből megnézik mennyi az Eurotax értéke (és valószinű meg is mondják neked)
Köszi :)

Eladni még nem akarom csak kíváncsi lettem volna a kíváncsiság meg annyit nem ér
Szerintem tök mindegy, mennyi az annyi? Legalább is ha csak ugy adni vagy venni akarsz.
Biztositó, kereskedő meg ugy is megmondja neki mit ér.
A kereslet- kinálat majd eldönti. Meg be tudod bizonyitani a kedves vevőnek hogy a tied miért ér többet, vagy miért válassza a tied. (Sok használtautot nézegettem már és nagyon nagy külömbség van , hogy az emberek mit értenek bizonyos fogalmak alatt: megkimélt, ujszerű, karambolmentes, kevés km, rozsdamentes, vidéki, női tulaj stb)
Van fönt egy drága xx a hirdetések között szép mi ,ennyit meg ér !
Hali!
Hát, nem sok esély van rá, hogy ócccójémegnézd a neten. Elég borsos ára van, és nem nagyon teszik közkinccsé. Pláne a friss verziókat.
Szerintem egy biztosítós ismerőssel kellene "zsíroznod", ha akad...
Sziasztok!

Csak kíváncsiságból érdekelne a motorom ára az Eurotax szerint ezt hol tudom a neten ingyen megnézni?

üdv: szobbal
Lemásolták a füthető ruhámat, csak nem szivargyújtós megoldás, hanem akkumulátoros.
Ja és nem 10.000.- ből hozták ki, hanem 107.000.- ből
WarmX néven!
három
Kétütemű?
Köszi a segítséget! Bemegyek inkább dolgozni még 1-2 szombatot, és megpályázom a gsr-t
Ez se gyenge hír:

Az ittas motoros frontálisan ütközött
2008. november 7. 10:47

MNO
Súlyos kimenetelű motoros baleset történt még tegnap a 6-os számú főúton. Egy bonyhádi lakos közlekedett segédmotorkerékpárjával a 6-os számú főúton a város felé. A férfi egyelőre ismeretlen okból áthajtott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a szemből szabályosan érkező pécsi férfi által vezetett nagymotornak.

A segédmotorkerékpárt vezető, vagyis a balesetet okozó motoros súlyosan megsérült, az elsődleges információk alapján alkoholt is fogyasztott – tájékoztatott Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. A balesetben mintegy háromszázezer forint anyagi kár keletkezett.

(teol.hu)
Na igen!

Én nem ajánlom senkinek a buherálást ezügyben - kivétel a 2003 előttieknél.....
A 2004-estől már karbicsere az alap, ami közel 100.000ft MINIMUM kiadás.

ÉS?
Nem sokat fogsz észrevenni belőle, hiszen hol használod a motort?
Ha olvastad, akkor tudhatod,. hogy a fojtás annyi, hogy a gáztolattyú nem tud teljesen feljönni.....de ez olyan max nyomatékkörnyékén történik meg, vagyis 7-8000-res fordulatnál, ahol eleve 140 környékén mész.
Vagyis annyi a dolog, hogy nem forog ki 6-ba rendesen, igy nem tudod elérni a 180km-.es Gs500 csúcssebbeséget.
Ami eleve hülyeség, mert a Gs futóműve nem erre van kitalálva.......150 -nél már elég bizonytalan.

Nekem is folytott volt..........
Ha változást szeetnél akkor eleve nagyobb lépés kell.
Vagyis hogy 35Le vagy 48Le.......az semmi.... Megérezni olyan 35Le-ről 60-70-re lépést fogsz. (a bandit 86Le)
Okés köszönöm!
Megmondom őszintén 3 éve már megvan a gs500-am, és már kicsit kicsike, lehetne gyorsabb meg erősebb ezért gondolkodom ezen a manőveren! Másik megoldás az lenne hogy nagyobb motorra váltok, csak az sok lóvé!
GSR 600 ason gondolkodom, másabb azér már az.
Üdv.
Érdeklődnék, érdemes a folytással variálni (kivetetni) a GS500-nál? Olvastam, a 36 lóerőt fel lehet húzni 48 ra.
kÖSZI!
Asszem holnap délután lesz belőle.
Fel is rúgnám a károkozót...
Ez a kárbejelentő valóságos, az Allianz Hungária biztosító által
vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában:

Az esemény részletes leírása:

Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte
felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest
győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő
vadjait, az árokban lassan varasbékák kuruttyolták esti imájukat.
Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk
magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó
indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az
árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!
Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért ki tehető felelőssé?:

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények
és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.
Egyéb közlendők:

Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov:3 nővér) nézhetetlen volt.
A II. felvonásra értünk oda.
A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal.
A IV. felvonás alatt bárkivel."
Jelentkezem! 3.685,- az 5 literes olaj, ha az én nevemre kéred! Kovács Gábor XIII. Teve u.41-ben.
Informatikus apuka magyaráz:

Apu hogyan kerültem én erre a világra?

- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chat-szobában, majd találkoztak egy cyber-kávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve.

Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva.

Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni.

Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...."
Ez nem vicc! Ausztriában tényleg muxik!
Az elmult években volt már egy pár dolog amiben eminensen végrehajtottuk az EU-s szabályokat, miért pont ezt nem. Az autós példa nem jó mert ott nincsenek kategoriák, bár jöhetnék hogy aki chiptuningot rak bele az adócsalást hajt végre mert kevesebb KW-adót fizet mint a tényleges lóerő
Szerintem is teljesen jól lehet a sorok közt menni a Gsel is. Ha a TLel simán elférek, akkor a GSel is ellehet. MInd a kettő tesztelve van. Mondjuk a TLen néha behajtom a tükröt.. , de többször előfordult, h a hungárián jobban tudtam haladni, mint egy robogós.