Ha valami útban lesz a 140-es pacskernek, akkor az a jobb oldalon a féknyereg kitámasztó vasa. Pici átalakítással orvosolható, de ott valóban nagyon kicsi a távolság a gumi pereme és az alkatrész között. Majd kimatekolod!
Hali.Szép jó estét mindenkinek,ismét itt vagyunk.A gumi kérdésre:ma rakták föl a 140/80-as gumit simán elfér viszont utána kellett állitani a fényszórót mert átmérőben nagyobb, 6000-es fordulaton 130 km/ó.
egyrészt erre is rászáltak a rendőrők, másrészt a műszakisok.......
A sárvédőn rajta kell/lene lennie a matricának, hogy mekkora gumi kell, és mekkora nyomáson.....elvileg ez is GYÁRI tartozék, hiszen nem viccből teszik rá.
Na most ha megállitanak és pénzt gyüjtenek "jótékonysági célra", akkor csak egy szemrevételezés.......mennyi az annyi...hmmmmmm.....Uram, ez nem gyári előírás......5000 lesz.......
A másik, hogy ugye aki alapot használt, és feltesz másmilyet, az meg fog lepődni, mert minden megváltozik.....
Sőt....ugye más méretű gumi se kell.....Lásd példámat....
Hozzászoktam a gyári brigihez, majd a Contival azt hittem gáz van.....mert teljesen más volt........paráztam is az első 1000km-en......MOst viszont? SOHA TÖBBÉ Brigestone.......
Na,hali!
Persze, terelgetni...Ahhoz olyan juhász kell mint Bex.
A DL sem Babetta, városi forgalomban valamennyivel
fordulékonyabb mtnt az Intruder, gondolom én.
Miután elég sűrűn ie kell tenned a tappancsod, ezért a "telitalp"
nem túl haszontalan. esSO is pipískedik Tehát Choppeeeeeer!
(kedden megyek a Teve ucccába, látogatás)
Nekem volt anno /90-es gumi is fönt hátul, na arról csak lábujjhegyen értem le, és középsztenderen sem nagyon billegett! Ja, és hozzáért a villán lévő pici sárvédőhöz és pár milliméter volt csak a féktartóig. Pár képen itt a profilomban látszik is, milyen. De a szabványos /70-essel könnyebb döntögetni, mivel szélessége és tömege(giroszkóp) is jóval kissebb!
Intruder vagy VStrom? Nekem is a DL az elsőszámú jelölt, de ha Te így beleszerettél az Intruderbe, akkor szerintem Neked az a nyerő. Városban is nyugodtan használható, terelgetni is lehet a kocsik közt - lásd Bexit a Stopmotoros napon -, látok jópár choppert is itt járkálni mindig, ugyanúgy elmegy bárhol. Ha meg nem, akkor állsz egy picit és hallgatod a finom alapjárati hangját... OK, persze ezy a DL-re is igaz... V2... majdnem sor2...
a per utáni szám a szélességhez viszonyított arányszám százalékban, tehát a 80-as magasabba lesz 130-as gumi esetében 13 mm-rel(ha jól számolok-de nagyságrendileg ennyi a különbség).
esSO! Szerinted, mi a jó választás egy 165 cm alacsony (majdnem ugyanennyire széles) nyugis motorosnak?
Bex és Ogabi már elmondta a véleményét, sőt M800-zal mentem egy fél órát, de nem belvárosi forgalomban. Ez alapján, meg érzelmileg biztos ezt választanám. DL-lel a Full-gas tesztnapon mentem. Abba nem szerettem bele, de kellemes volt, azért. Nehéz okosnak lenni!
Háttttttööööööö...
esSO segíteni fog, ez tuti! És, ha kipróbálod őket, pláne utassal, akkor az is egy irányba fog húzni, ugyan abba...
Bár, van a csapatban mindkét típusból való, így meglesznek a pro- és kontra vélemények!
(voks: DL)- Teddynek ez liebling
De az valószínű, hogy 10-15 év múlva valami cruiser lesz a lábam között. (ami működik is... )
Igazán örülök, hogy a kálváriád viszonylag sikeresen lezárult! Nagyon okos tapasztalásokkal lettem én is gazdagabb... remélem, hogy nem kell alkalmazni az ismereteket, de nagyon hasznos, hogy megosztottad velünk!
No, ez érdekes leírás! El is pakoltam a kedvenceim közé, később áttanulmányozom. Volt egy idő, amikor égre-földre kerestünk ilyesmit, de abban maradtunk, hogy jeladó hiányában a GS-re nem lehet pakolni ilyen cájgot. És mégis!
PENGE!
Ha valami útban lesz a 140-es pacskernek, akkor az a jobb oldalon a féknyereg kitámasztó vasa. Pici átalakítással orvosolható, de ott valóban nagyon kicsi a távolság a gumi pereme és az alkatrész között. Majd kimatekolod!