Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Nagy a pangás, a napi listáról lecsúszott ez a fórum, így frissítenem kellett
Passz.....

Nekem a Motorradban csinálták a szinkront......bár igaz, hogy Hayabusás Fecó jóvoltából......
Szóval fix, személyes, magán tapasztalatom nincs velük.
Ezt egy életen át tanulhatod! Ezt a békát sajna lépten nyomon le kell nyelni. Ez a szabad kereskedelem
Sokszor jobban teszi az ember, ha vásárlás után már nem is piackutatja tovább az ember....
mindenkit vertek már át ezt a tanuló pénzt + kellett fizetned de legközelebb majd jobban figyelsz ! ÉN egy kesztyűt vettem a MOMO motoros boltban 11600ft-ért ugyan az a kesztyű a TESCO -ban 3600ft te legalább vissza tudsz menni reklamálni ! (bár szerintem a lóvét buktad)
Ajajaj!
Nem elég,hogy Bp. legdrágább szervize és kereskedése,de még ganék is!
Már volt hozzájuk szerencsém, de Én nem kötöttem velük boltot, hanem csak egyszerűen kiröhögtem az ajánlatukat!
Szia mindenkinek.
Ismét tanultam valamit "3600 ft-ért"
A szerviz: 1196 Budapest, Nagykőrösi út 48. Motorrad.
A mocit ott vettem,de többet oda nem viszem ám!
Üdv.,Én is attol tartok hogy volt valami okosítás.
Az a baj, hogy az esetek többségében jó a gép. A szerviz előtt is és utána is... csak némely "mester" kutyálkodik...
Mindegy, lényeg hogy jo legyen a gép.
Remélem az utángyártottat elhozatad
Csak hogy mi is tudjuk: melyik szervíz volt?
Háááááájjjjjáááááájjjjj! Téged bizony nagy valószínűséggel átnyomtak a palánkon... én még visszamennék asztalra csapni, és legközelebb légy figyelmes!
Szóval gyári = 3500ft
Delos = 14€ = 4050ft (mert most szar az euró)

Nekem anno a szürőért majd 9000ft-ot akartak elkérni........Na ezért tértem át a delos-ra....

Körbe kell nézni!
Pl a Banditra most nekem az kell (18.000-res szerviz...amint lesz rá pénzem)....
Pl a neten főleg 14.000-ért lehet találni......azt kiderült, hogy az ÖRÖK darab...mert mosni kell.......
A gyári az csak 4500ft
És a számlán mi és mennyi szerepel?

Mit írtak az alapszámlára? Mert szerintem Te 2x fizetted ki a szürőt......van egy ilyen sejtésem.....

3600ft az a szürő MAGA.....
Nézd meg a nagyvason.....

Hiflofilto - dróthálós szürő = 3500ft!

Én Louisost használtam közel 50.000km-ren keresztül és nem volt semmi gondom vele....
Az annak egy lemez a külseje és szét van furkálva lyukakkal.......
ez a különbség....

az első a gyári
a második a LOUISOS (DELO) utángyártott
Ugye?
Szerintem is madárnak néztek!
Rúgja rigó,több is veszett Mohácsnál....
"Lényeg hogy jól sejtettem én"
Üdv.Nem hiszem hogy ennyire a toppon lenne a gyári légszürő!
Nekem kész átverés szaga van.
Lehet hogy a szaki még csavargatott valamit.
Én csak utángyártottal járok de SOHA nem volt vele baj.
Nameg lehet nem is a suzuki gyártja le a szürőket hanem egy neves cég szállitja a suzukihoz.
Tehát az utángyártott egyenlő a gyárival.
Szia Mindenkinek.
""""Voltam 12.000. szervizen.
Szerviz után a moci 5000-es fordulat alatt
remegett mint a kocsonya.
5-ödikben 8000-es fordulatik pörgött ki.
6-ban max 160/h a vége,+ 1liter fogyasztás
Visszavittem a szervizbe.
Válasz: Utángyártót légszűrőt raktak bele és lehet hogy az a baj.
Raktak bele egy gyárit,probáljam ki hogy jó e és fizesek rá 3600Ft mert ennyivel drágább a gyári!
Kipróbáltam és újra jó!
Persze 3600ft ugrott a zsebből!
Csak azt nem értem hogy miért raktak bele utángyártottat? ( én nem kértem )
Kissé madárnak érzem magam hogy szemet hunytam és fizettem.... """"
Járt már valaki e cipőbe közületek?
esSO!
Élsz még?
Igazad van Koxi!
Viszont leghamarabb csak jövő augusztusban lesz rá lehetőségem. És, ha így marad a Magyar Királyi Kincstár, akkor még tolódik a dolog. Már-már a lemondás szélén állok néhány évig a motorcsere ügyén. Fáj is a szívem. Az biztos, hogy ha csere lesz akkor az bizony DL pacis történet vala. Sajnos sííííírok...
Teddy!
A Dl-re kellene inkább gyúrni!-nem?
Na, mivan-mivan döglött banda?! Csak nem, hogy mindenki motort téliesít? Dógoz van nálatok is gondolom...
Én meg vagyok halva, de gyúrok arra, hogy két hét múlva ismét bölcsességekkel kezdjem a napot.

Kitaláltam egy csomó mindent, amivel elütöm majd a téli napjaim. A GS paci kapni fog egy markolatfűtést (egy éve a polcon porosodik), egy kipuffancs védő szolid bukókeretet, egy oldaldoboz-tartó konzolt... és, ha minden igaz, akkor kicsi péééézzzééééé lekrómozzák nekem a teljes kipufirendszert. No, ha ennek tizedével végzek márciusig, akkor boldog leszek, és a moci is!

Oszt jónapot Ideseim!
Majd, biztos lesz még alkalom...
Vasárnap 12.30-ra kértem az ebédet.
Legfeljebb Ti ültök az asztal elejéhez!
A kávé lemaradt! Gyere vissza
Vasárnap kb 1 órakor vissza kellene indulnunk. Vége lehet addig az ebédnek, vagy még el sem kezdődik?
Mi ébresztenénk az ott alvókat!
Ha már gumikról van szó!
A Karasna ajándék téli gumit ad motorosoknak.
Én már kipróbáltam, nagyon biztonságos!
No, így jár, aki nem olvas figyelmesen... tényleg befért neki!
Fecónak befért, remélem nálam sem lesz gond. Igaz az enyém /70es.