Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is puszika Te Macska!
Boldog szülinapot Zimacs!
Ki ne maradjak a jóból!
Sok boldog szülinapot!
Én is szeretném köszönteni az egyik csodás motoros hölgyünket ezen a szép napon:
Nagyon boldog szülinapot Zimacs!
Sziasztok !
Rég jártam erre gondoltam benézek hozzátok.
Ha már gyurcsány nekem is van egy viccem
Miért nincs gyurcsány kolbász?
-Mert még él a disznó....

BLUE! ez hozzád és mindenkihez szól!
A másik az kérés ill segitség kérés lenne.. a multkor már fedobtam a kérdést egy bizonyos készülékkel kapcsolatban.Most ismételten ebben kérnék segitséget.amiről szó van az egy I-MATE JASJAR tipusu okos telefon
ehhez kéne nekem software,hogy illeszeteni tudjam az XP-hez sajnos a saját cd-je nincs meg és magyaritani kéne de ehhez előbb a géppel kéne összehozni és ez az akadálya.
A neten próbáltam rákeresni nem sok sikerrel,lehet,hogy nem jó helyen keresgéltem nem tudom de nem sokra jutottam.
Köszielőre is mindenkitől minden segítséget .
hehe!
Jön!
Csak még nemtom mikor ér ide!
Miből vazze! Vami q--a még az ötöst is elvitte
Jön a bandita?
Szerdán megint esik 7ft-ot a benya......
köszi
Miért!
Ekkora a gáz?
Gyurcsány szopj le!
Bocs.
1 kis reklám:
itt
vagy itt
Jobbulást neked, meg a kutyunak.
Na,hali!
ZimaCsitri! Élj, nagyon sokáig! Mindig BOLDOGAN!
Boldog Szülinapot Zimacs
Zimacs!

Nagyon sok boldog szülinapot! macskafüled lobogjon sokáig!
Én nem általánosságban beszéltem hanem konkrétan az én mocimról.
De az enyém meg nagyon nyomatékos soros 4-es
minden esetre 2ezertől már rendessen húz, mert ugye ccm-től is fűgg az a fránya nyomaték
Az meg hogy a sebességtartományok máshogy vannak felosztva, nem jelenti azt hogy 5sebességes nem mehetne ugyan annyival mint a 6 seb.
Lehet, h nem tünt fel, de írtam, h az enyém is V2..tehát gsxr nem lehet, mert az sor4.
És azért kellene, mert áttételt módosítottam és így kb olyan max260megy. Ha lenne még több fokozat=többet menne! Ezért!
Hát nem tudom, nekem a Yamahám 5 sebességes és sokkal kényelmesebb, főként visszaváltáskor mint a 6 sebességes. A GS-nél még talán érthető, de egy GSXR-en minek azt végkép nem értem.
Az enyém is V2, de én keresgetem a 7.et...ha lenne, akkor valószínűleg a 8.at keresném! Ilyen az ember..
Szegény Erzsike...
Ez, csak hallomásból vallomás!
Hány sebességes volt?! Csak üresben ismertem...
Hajdanán egy ismerősöm beceneve "Öblös Böbe" volt...
Na, a Vl csak csészike!
Én néha keresem a hetediket is...
Sosenembaj, ha nincs agyonbonyolítva a dolog. Szerintem az öblös V2-nek elég is volna két sebesség.
mi az a hatodik?