Sziasztok !
Rég jártam erre gondoltam benézek hozzátok.
Ha már gyurcsány nekem is van egy viccem
Miért nincs gyurcsány kolbász?
-Mert még él a disznó....
BLUE! ez hozzád és mindenkihez szól!
A másik az kérés ill segitség kérés lenne.. a multkor már fedobtam a kérdést egy bizonyos készülékkel kapcsolatban.Most ismételten ebben kérnék segitséget.amiről szó van az egy I-MATE JASJAR tipusu okos telefon
ehhez kéne nekem software,hogy illeszeteni tudjam az XP-hez sajnos a saját cd-je nincs meg és magyaritani kéne de ehhez előbb a géppel kéne összehozni és ez az akadálya.
A neten próbáltam rákeresni nem sok sikerrel,lehet,hogy nem jó helyen keresgéltem nem tudom de nem sokra jutottam.
Köszielőre is mindenkitől minden segítséget .
De az enyém meg nagyon nyomatékos soros 4-es
minden esetre 2ezertől már rendessen húz, mert ugye ccm-től is fűgg az a fránya nyomaték
Az meg hogy a sebességtartományok máshogy vannak felosztva, nem jelenti azt hogy 5sebességes nem mehetne ugyan annyival mint a 6 seb.
Lehet, h nem tünt fel, de írtam, h az enyém is V2..tehát gsxr nem lehet, mert az sor4.
És azért kellene, mert áttételt módosítottam és így kb olyan max260megy. Ha lenne még több fokozat=többet menne! Ezért!
Hát nem tudom, nekem a Yamahám 5 sebességes és sokkal kényelmesebb, főként visszaváltáskor mint a 6 sebességes. A GS-nél még talán érthető, de egy GSXR-en minek azt végkép nem értem.
Sok boldog szülinapot!
Nagyon boldog szülinapot Zimacs!
Rég jártam erre gondoltam benézek hozzátok.
Ha már gyurcsány nekem is van egy viccem
Miért nincs gyurcsány kolbász?
-Mert még él a disznó....
BLUE! ez hozzád és mindenkihez szól!
A másik az kérés ill segitség kérés lenne.. a multkor már fedobtam a kérdést egy bizonyos készülékkel kapcsolatban.Most ismételten ebben kérnék segitséget.amiről szó van az egy I-MATE JASJAR tipusu okos telefon
ehhez kéne nekem software,hogy illeszeteni tudjam az XP-hez sajnos a saját cd-je nincs meg és magyaritani kéne de ehhez előbb a géppel kéne összehozni és ez az akadálya.
A neten próbáltam rákeresni nem sok sikerrel,lehet,hogy nem jó helyen keresgéltem nem tudom de nem sokra jutottam.
Köszielőre is mindenkitől minden segítséget .
Jön!
Csak még nemtom mikor ér ide!
Miből vazze! Vami q--a még az ötöst is elvitte
Ekkora a gáz?
Gyurcsány szopj le!
1 kis reklám:
itt
vagy itt
ZimaCsitri! Élj, nagyon sokáig! Mindig BOLDOGAN!
Nagyon sok boldog szülinapot! macskafüled lobogjon sokáig!
minden esetre 2ezertől már rendessen húz, mert ugye ccm-től is fűgg az a fránya nyomaték
Az meg hogy a sebességtartományok máshogy vannak felosztva, nem jelenti azt hogy 5sebességes nem mehetne ugyan annyival mint a 6 seb.
És azért kellene, mert áttételt módosítottam és így kb olyan max260megy. Ha lenne még több fokozat=többet menne! Ezért!
Hány sebességes volt?! Csak üresben ismertem...
Na, a Vl csak csészike!
Sosenembaj, ha nincs agyonbonyolítva a dolog. Szerintem az öblös V2-nek elég is volna két sebesség.