Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk nem útszéli mérőpad lesz...
Egy rendelet... Van rajta azonosítójel? (rendszámtábla) Vagy nincs?
A tök sem fog vele foglalkozni mit tud a gép...
Autóknál mérik tud- e többet 130-nál?
Én sokkal rosszabbtól félek: nem csak az emlitett dolgokat fogják a robogokon nézni, hanem mint Ausztriában utszéli mérőpadon megnézik, milyen sebességre képes: ez nálunk azt jeentené ha képes 45km/h-nál többre ,akkor már nem smkp.
"Egyik rendszám a másik szélvédő... De! Pl. a Rákóczin befelé, a Keleti és a Blaha között az új üvegpalotánál, ami mintha kifelé dőlne van egy villanyoszlop a sarkon sok-sok muskátlival: na azon van másik kamerapár is, ami hátulról figyel! Szóval nagyjából én is tudom, hogy a szokott útvonalamon hol lehet buszsávozni... Persze, ha halad a másik két sáv, nem erőltetem, de, ha áll, nem azért megyek motorral, hogy köztük vesztegessem az időm. "

Ez már majdnem pofátlanság
Ja, kihagytam a gumit és a fékbetétet...
Gabi! A Stalkeremen elöl hátul 130 széles gumik vannak A GS-en 110 es és 130-as
Igaz 10 colos felnin, de birja a rossz utakat.
Csatlakozom, elfér a GSpaci az autósorok közt. Amikor meg nem, akkor megállok és kivárok. Ilyenkor két eset lehetséges: 1. látják, hogy nem nyomulok és elengednek , 2. nem engednek el. . Utóbbi esetben pihi, nézelődés,nyújtózkodás, szemüvegigazítás, stb, csak, hogy hasznosan teljen az idő. Buszsáv? Hát igen... vannak kamerák, viszont kevés kivétellel szembe néznek, mivel alapvetően az autósok miatt vannak, és így a soőrt is felveszik! Pl. a Kerepesin befelé, az Aréna Plaza és a Keleti Pu. közötti utolsó lámpa előtt 2 van egymás felett, más szögben. Egyik rendszám a másik szélvédő... De! Pl. a Rákóczin befelé, a Keleti és a Blaha között az új üvegpalotánál, ami mintha kifelé dőlne van egy villanyoszlop a sarkon sok-sok muskátlival: na azon van másik kamerapár is, ami hátulról figyel! Szóval nagyjából én is tudom, hogy a szokott útvonalamon hol lehet buszsávozni... Persze, ha halad a másik két sáv, nem erőltetem, de, ha áll, nem azért megyek motorral, hogy köztük vesztegessem az időm.
Ja, és nálam egy 8 éves GS szolgál, 53000km van benne, tavaly márciusban vettem 27000km-rel. Hetente egyszer benzin, időnként olaj-olajszűrő, légszűrő, egyszer gyertya kellett csak neki. Kell ennél jobb?
Igen! a 2011-es dátum a fejünk felett lebeg, holmi "kardként".
De azért ne felejtsd el hogy Magyarországon élsz!
Jónéhány ilyen "rendelet" került meghosszabításra! pl kétütemű autók! És vedd figyelembe ennek a nyilvántartás szempontjából vett infrastruktúrális részét! TALÁN fel kéne még venni 1-2?! okmányirodás hölgyet. Igen ám DE hová üljön? és MIVEL dolgozzon? Tudod h ezek mi pénzbe kerülnek? Persze mindezek mellett biztos vagyok benn h valamilyen szinten bevezetik az 50-esek nyilvántartását,de ebből teljes rendszer 2015 előtt NEM lesz
Dawn!

A cikk szerint 2011.jan.1-től megcsesz a rendőr ha nincs a robogódon rendszám......

Én nem a rendszámot veszem alapul......
De ha már rendszám....akkor jönni fog az eredetvizsga......no meg a müszaki......
Én specc a műszakiztatást venném előre - mert:
fix lenne a motorszám-vázszám.......
és végre nem közlekednének halálos állapotban lévő roncsok az utakon.............
No meg pont ezért szabnék valami határt.....hiszen a szomszéd bácsinak ugyan ne kelljen már a nyugdijának a felét befizetni a kis zümögöjére amivel kijár a hegyre, temetőbe.....stb.....

Száljanak rá a X évjáratra.....meg arra tényleg hogy az 50-es az ne legyen 180-as.....mert specc a kolegám a 180-as DNA-t is 50-ként használja (MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG:-)))))) mert Ő sem tudja mi lesz 2 év múlva, hiszen nem tudja eladni....papirjai meg nincsennek.........ergo hogy helyeztesse forgalomba?

Mindezek motorok állapota?
ALKATRÉSZPIAC

NAGYON SOKAN MEG FOGJÁK SZIIIIIIIIVNI:-))))

Ez az amikor keresik a kiskapukat.......és a kiskapuk bezáródnak:-)
Én azt nem tudom hogy egyáltalán megéri e nekem erre is fizetni......
A motorinfó szerint 20 ropi lesz......a motor ér most kb 40-et........
De hogy még védjem egy kicsit......

Van olyan 10 éves GS amibe van 20.000......
Én 3 év alatt beletettem közel 70.000-ret....és semmi baja nem volt...........

Szóval itt is látszik, hogy hasznos öszvérke:-)
egyértelműen GS500

A csaptban volt egy CBF250
Csoda jó kis masina, de a 4 ütem, 1 henger megmutatja magát.....
Mig a GS vigan elutazik 120-130-al, addig a CBFnek az ott már ÜÜÜÜÜVEGhang.....

A GS-ből is ki lehet fogni szart....de miből nem?
Ellenben a GS nagy előnye, hogy nincs rajta sokminden ami hulladékká válhat......
Egy apróság!
Alváz, motorszám, megmondja ? ccm.
Innentől, senki nem fogja mérni a tuningot...
Azt viszont, hidd el, NEM drukkolok ellened!
nekem is volt:-))))
És videó is van róla..........
Egy gázfröccs és az AKMT mögöttem felhőbe borult:-))))))
10 évig volt kétüteműm, ma sem szívesen mennék magam mögött!
Robogók?! 25 cm kerékátmérő/80km/óra! Hmmm...
Az enyém 1 Piaggio NRG-MC2. Tényleg ötevenes (bár kíváncsi lennék h ki fogja kimérni a hengerűrtartalmat!)
Sajna kevés: Szentendrei út, M3 kivezető, stb. Tudni kell hogy hová lehet vele menni.
Persze futárkodtam én is vele, és rájöttem h inkább sok kis utca (akár jobbkezes is), mint az M3 kivezető a Metróig. Nem azért mert mert hamarabb, mert TÚLÉLED! Nem mindegy.
Amúgy óra szerint most 80-at megy. Ami ugye valszeg max 70. de a lényeg a lámpától lámpáig lévő táv. Ha egyik lámpánál elől állsz, akkor a másik zöldig is előre tudsz jutni. Kocsival is DÜHÍT amikor az első a sárgánál még keresi kuplungot, így fele annyi autó megy át.
Mondták hogy 2 évmulva minden smkp-on kell hogy legyen rendszám. Ahhoz meg be kell vizsgáltatni, vagy hogy fogják hivni .Kiváncsi vagyok mit lehetne kitalálni egy 50ccm-nél nagyobb motornál , hogy smkp legyen. Nagymotorhoz meg nincs semmi papirjuk.Beszéltem multkor egy 125-ös Runneressel: mit csinálsz, ha jön a rendszámozás? Hát eladja! Na de kinek? No erre ö se tudta a választ.
Vagy le kell venni a kormányvégsulyt, hogy elférjen
Ki a ....csát érdekel, amíg a megint jó magyar szokás szerint úgy fog menni, hogy ha veszel akkor...
ha van sajátod akkor ráérsz.
Hogyanisvan jelenleg a 2T Trabantoknál a katalizátor kérdés? Hány éve húzódik a dolog? Ha rajtam múlna még 20 évig így lenne! A 2T Trabantok a lehet hogy a FÖLD CO kibocsátásának 0,000000000000000000000000000000001-át adják! Nevetséges!
Ahhoz pedig h a nem ötvenes, rendszám nélkülieket megszüntessék kell 1-2 dolog (ember az okmányirodában, szgép, rendőr, stb.) MAGYAR mentalitással számolva kb. 10-15 év!
"És igenis az is simán elmegy a sorok között! ! ! "
Igen, így van!
de ahhoz kell egy pilóta is.
Én nem.
Azonos az én véleményem is: csakis robogó a városban. most 50-es Stalkerem van, de még azzal is eltudok startolni az autok elöl. A 70km/h is elég még a Hungárián is , tudom tartania az autok tempót. Ja és nagy és nehéz sullyokat is elviszek vele, amit egy turamotorra se tudnák felrakni.
Sajna a fogyi az 4-4,5 l + egy kis oil
Dawntez a tied mennyit megy? Melyik tipusu a tied?
Na halihóó Pupákok!
Egy picikét beleszólok, ha lehet!

Jelen pilanatban 2 motorral dolgozom.
-GS 500
-YBR 125 ( Ybrahim)

A kis Yamaha szinte verhetetlen városban, olyan, mint egy bicigli! ( mind a két lábtartója le van gyalulva :) ) Úgy dobálod ahogy akarod, ha egy kicsit bevállalósabb vagy.
IMÁDOM 2-2,5 L /100Km, nagy kerék. Egy robogóval össze sem lehet hasonlítani, akkora feeling. Az igaz, hogy egy 125-ös robogó ott hagy, mint eb a szaharát, de az eszik vagy 5 l-t.
Nagyobb távon ( mit nevezünk nagyobb távnak ? ) már szenvedés. 70 fölött eléggé instabil!
Az eléggé kellemetlen sérülékeny kis lelkemnek amikor a ferihegyi gyorsforgalmin, vagy az M1-M7 bevezetőn elhúznak az autók :(

A Gs- is szinte verhetetlen városban ( is ) . Csak hát ugye 4-5----6 L :)
És igenis az is simán elmegy a sorok között! ! !

Szerintem, ha egy motort akarsz ami hosszú távon is jó, meg városban is kell akkor GS FOREVER!

HÁP
Koko 64-et keresed...
"Széles kormány" Nevettetsz?!
A robogók rendszámosítása napirenden...
Magyarázni a 80, vagy 125 ccm-t, persze, lehet...De, le kell vizsgáztatni.
Az én Gs-em is eladó
Elnézést de nem emlékszem a nevedre!
Te aki a Bp-en a XIII-ban vmiféle Opel boltban dolgozol:
Vagy bárki más!
Szükségem lenne 5l 10W-40-es max félszintetikus olajra, a lehető legolcsóbban pénteken. Írom a vasat: VAZ21083
SF alá nem megyek! (bár szerintem ilyen már nincs is).
Köszi! de tényleg nem jut eszembe a neved. (korral jár)
A fő szempont az ÁR!