Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teddy!

Ilyen MEGASZTÁR kellene idehaza is:-)

Azon agyalok ez milyen állat lehet?
Beveszük a népes kis csapatba?

http://videa.hu/videok/vicces/...
Számítottam rád! Én így nem tudtam volna megfogalmazni a gondolatom!
Persze, hogy van igazság. De a téma nem egy színű... csak erre szerettem volna rávilágítani. Sőt, én is úgy próbálok létezni ezen a sárgolyón, hogy ne a maximum szemetet termeljem. Ha mindenki csak egy kiló szemetet megspórolna, már jobb lenne, és a grafikon is elnyúlna öt évvel későbbi kritikus állapotra. Csak így exhas és mérnöki tudomány nélkül! (Le a filteres teával! )
Noezazzzzzzzz!

emlékszem:-)
ha már az energiahordozók a fő téma ez elmúlt napokban
Igazad van! Tényleg így igaz. Bocs.
Igazad van és így még fűtőanyag is marad a hideg napokra
Ez nem kihívás, ez kockáztatás feleslegesen. A kockáztató típus pedig nem jó motorosnak
Szerintem olyan max 40 lityósak, nincs kedvem kiszámolgatni, mert itt gömbölyű ott homorú amott meg ferde stb.
Nem akarok két családi börőndőt cipelni,-tudod a légellenállás és a drága üzemanyag miatt ( ezt az ujdonsült energia szakértőnk már taglalta, tudod akinek szépen leírtad a véleményed)
Egyébként egyetértek veled.
-mondjuk van igazság szerintem a mondanivalójában, csak azt nem értem , hogy ha Ő ennyire jól él és neki minden mindegy akkor mi a f@sznak hergeli itt a népet. Egyáltalán akkor minek van neki mondanivalója?
Nem szereted a kihívásokat? O.K. A konflisokon látni megoldást erre is.
Ennek egyetlen oka van: ezekben Juszuf vagy Mohamed nevű elnökök vannak, a mieinkben meg Mordecháj! Ennyit a fejlett nyugatról és az elmaradott keletről.
Feketében biztos jobb, de amit én láttam képeket, azokon sima alu színű volt, és nekem az nem jött be.
Népek!
Ha már van globalizáció, akkor éljünk az előnyeivel:

Van más bankrendszer is ám... érdekesség.

Mekkorák leszenk? 70 liter/db?
De mindjárt megoldható 2db 50 literes söröshordóval. Blue kísérletezett a bulihordós témával, de ez igazán "férfias" lenne!
Vállalom, de nálam nem lehet kevesebbet inni Ok?
Koxi!
Ha kész lesz, kíváncsian várom a képeket. Jövőre a túrán te leszel a sörhordó... hiszen a polifoam hűvösen is tart!
Vékony polifómot kell beleragasztani.
Én az enyimet kicsit gömbölydedre terveztem és le lesz feketére eloxálva, a moteches tartó pedig teljesen leszedhető a dobozzal együtt.- szerintem nem lesz rossz a stromon.
Ezeket nézegettem én is anno, Pesten is csinálják, és lehet kapni. De valahogy nem illik a Stromra. Szerintem. Meg persze én még az áremelés előtt meg tudtam venni a 42 lityis dobozokat oldalra, ezért nem variáltam.
Többen írták, hogy kell bele valami bugyi, mert az alu fog.
Igen, ezt olvastam annak idején. Készültem is rá nagyon, hogy majd talizunk. Aztán Hápi mesélte, hogy mi történt.
Alaméniumbó. -Van egy haverom lakatos és az Egis gyógyszergyárnak dolgozik a cége.
Rozsdamentes acélra és alumíniumra vannak specializálódva.
A múltkor mutattam neki a TRAX aludobozát és azt mondta, hogy ennyi pénzt nem szabad adni érte és Ők szebbet csinálnak. Mutatott egy-két dolgot és tényleg komolyabbnak nézett ki a kivitelezés.
Kell szerválnom még egy sw-moteches oldaldoboztartó rendszert és azt is megcsinálja (persze nem aluból ).
Kár hogy Pécsre nem tudtam veletek lemenni, pedig Hápi leszervezte nekem, de elötte való nap vitt el a mentő.
Talán még jó is, mert rossz belegondolni, hogy ha ott vagy útközben jön a baj.
Csináltatni? Miből? Hogy?
Kép az adatlapomon. Volt rajta egy 44 literes doboz, középtámasz, motorvédő és kézvédő amikor megvettem. Én dobtam rá egy oldaldoboz tartót, egy vario plexi toldatot, meg egy sportkiput. És imádom a gépet,legszívesebben le sem szállnék róla!
OK főnök, köszönöm, de dobozt csak most fogok csináltatni