Persze, hogy van igazság. De a téma nem egy színű... csak erre szerettem volna rávilágítani. Sőt, én is úgy próbálok létezni ezen a sárgolyón, hogy ne a maximum szemetet termeljem. Ha mindenki csak egy kiló szemetet megspórolna, már jobb lenne, és a grafikon is elnyúlna öt évvel későbbi kritikus állapotra. Csak így exhas és mérnöki tudomány nélkül! (Le a filteres teával! )
Szerintem olyan max 40 lityósak, nincs kedvem kiszámolgatni, mert itt gömbölyű ott homorú amott meg ferde stb.
Nem akarok két családi börőndőt cipelni,-tudod a légellenállás és a drága üzemanyag miatt ( ezt az ujdonsült energia szakértőnk már taglalta, tudod akinek szépen leírtad a véleményed)
Egyébként egyetértek veled.
-mondjuk van igazság szerintem a mondanivalójában, csak azt nem értem , hogy ha Ő ennyire jól él és neki minden mindegy akkor mi a f@sznak hergeli itt a népet. Egyáltalán akkor minek van neki mondanivalója?
Ennek egyetlen oka van: ezekben Juszuf vagy Mohamed nevű elnökök vannak, a mieinkben meg Mordecháj! Ennyit a fejlett nyugatról és az elmaradott keletről.
Mekkorák leszenk? 70 liter/db?
De mindjárt megoldható 2db 50 literes söröshordóval. Blue kísérletezett a bulihordós témával, de ez igazán "férfias" lenne!
Vékony polifómot kell beleragasztani.
Én az enyimet kicsit gömbölydedre terveztem és le lesz feketére eloxálva, a moteches tartó pedig teljesen leszedhető a dobozzal együtt.- szerintem nem lesz rossz a stromon.
Ezeket nézegettem én is anno, Pesten is csinálják, és lehet kapni. De valahogy nem illik a Stromra. Szerintem. Meg persze én még az áremelés előtt meg tudtam venni a 42 lityis dobozokat oldalra, ezért nem variáltam.
Többen írták, hogy kell bele valami bugyi, mert az alu fog.
Alaméniumbó. -Van egy haverom lakatos és az Egis gyógyszergyárnak dolgozik a cége.
Rozsdamentes acélra és alumíniumra vannak specializálódva.
A múltkor mutattam neki a TRAX aludobozát és azt mondta, hogy ennyi pénzt nem szabad adni érte és Ők szebbet csinálnak. Mutatott egy-két dolgot és tényleg komolyabbnak nézett ki a kivitelezés.
Kell szerválnom még egy sw-moteches oldaldoboztartó rendszert és azt is megcsinálja (persze nem aluból ).
Kár hogy Pécsre nem tudtam veletek lemenni, pedig Hápi leszervezte nekem, de elötte való nap vitt el a mentő.
Talán még jó is, mert rossz belegondolni, hogy ha ott vagy útközben jön a baj.
Kép az adatlapomon. Volt rajta egy 44 literes doboz, középtámasz, motorvédő és kézvédő amikor megvettem. Én dobtam rá egy oldaldoboz tartót, egy vario plexi toldatot, meg egy sportkiput. És imádom a gépet,legszívesebben le sem szállnék róla!
Ilyen MEGASZTÁR kellene idehaza is:-)
Azon agyalok ez milyen állat lehet?
Beveszük a népes kis csapatba?
http://videa.hu/videok/vicces/...