Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem rendelsz egy DL-est? Mert akkor már a gomb meglenne.
Sose féltsétek Tibkint! Megoldja ő ezt a feladatot, még ha nincs is hűtő a GS-en.
Tibkinnek szüksége is lehet "hűtőtakaróra"...
Persze de csak a dupla kipuffogós motorokra:-)
Gonosz vagy!
Nem hogy örülnél neki, hogy nem ilyet , hanem AKMT-set akarok!
Én is kívánok minden jót!

(De ki az a nagymami? Ani?)
Sziasztok!

Blue! GS500-as verzió is van?
Boldog Szülinapot Nagymami
ilyen esSO-é...csak még rajzolok rajta egy picit, mert a papinak IGÉNYEI vannak:-)))
bingó Nyusz baby
Fenét:-)

A kollegám szólt hogy tud ilyet csinálni/csináltatni.....occcccccón! (A boltba egy ilyen 13.000ft...nála állítólag 3000)
Én csináltam MAGAMNAK pár sémát, és Eriknek megtetszett az egyik....
No most ugye ha több azonos darab készül akkor kedvezményes, hiszen nem kell a lézervágót újra programozni

Ha benézel a BANDIT fórumba akkor láthatod, hogy essonak is csináltam egy mintát, illetve a srácok dobáltak be egy csómó jó példát....
hűtővédő rács talán?
Te Főni!
Ez elég szörnyen néz ki.
Ennyire félelmetesek akartok lenni?
Te, Főni!

Ez miez?
Ide járó Banditosok....

titeket nem érdekelne ilyen
Árat pontosan nem tudok......hasra ütve kaptam napokkal ezelőtt egy 3000-res ajánlatot, de már elküldtem az infókérő levelet......
Dl utánfutóval!
Oldalkocsival?
© erik64 ma 20:54 | Válasz | #4359

Egy kis rock-motoros feeling?

http://www.coolheadclan.hu/ind...
A klipet nézd meg!

Molics Zsolti mintha fogyott volna!
Múlt héten azt mondta: Már alig vagyok két mázsa!
Ez a túramotor, nem a DL!
Ez nagyon király!
Ide süssetek, nemrég Kassán jártunk.
Ezt Kata küldi mindenkinek
Ezt meg Dani
Ez Érden volt egy mellékutcában, itt sem volt kotrás, kb 10 el mentem lettett lábakkal!
Hát, amikor az első képen látható helyről indultam el, akkor alapjáraton egyhelyben pörgött a kerék, lábbal kellett besegítenem!
Sziasztok

Gondoltam megjáratom ma a gépet, de ömlik az ónos eső, igaz így érdekesebb lenne........... , de ma azt hiszem kihagyom.

A hátsó lánckerekem 4 foggal kisebb, így kb 600-al kevesebbet forog a motor, fogyasztás meg 2-4 dl-el kevesebb 100 kilóméterenként. Nem is forog ki 180-ig mint a gyárival, csak kb 165 - 170-et lehet kihozni belöle, de GS-el meg nem járunk ennyivel.
Vigyázat! Viktoré a nyitott variáció! A 25 kW-os nem hiszem, hogy elbírja.