Most harcoltam le a sárkánnyal a költségvetést......
Meredek zuhanásba mentünk át.......
Persze ennek van előnye is......
A Norbi módszer nem segített......a Gyurcsány féle viszont tök jó....
Pár hónap és rám jönnek a 9 éve eltett ruhák is:-)
Cordurával kezdtem, most is megvan, de valahogy a bőr cuccban jobban érzem magam, még a nyári kánikulában is. Jut eszembe 46e-ért vettem a tavaszi motorkiállításon 2007-ben. A Mountexben vettem alsóruhát(párezer volt, nem nagy összeg), amilyet a hegymászók használnak, elvezeti az izzadtságot, szellőzik, nem rohad rám, könnyedén veszem fel és le. 10 fokig nem kell más alá.
Nem mondom:-)
Nekem is szívem vágya - LEGFŐBB vágya egy frankó bőrjackó......egy sima....vagy egy ilyen(2-es kép)
Volt is, csak ugye az idő vasfoga.....(1-es kép)
A bőr nyujtja a legnagyobb biztonságot (persze bizonyos perec után nem véd meg semmi)
Én a bőr alá is öltözök, vékony nadrág, térdvédő, vagy cicanadrág, pullover- persze melegben egy fél számmal túl nagy Ha meg 5-10 fok alatt megyek, akkor van egy termooveralom, amit bármire fel tudom venni, még a bőrszerkóra is. Ha be kell valahová menni 2 perc mig levedlem az overalt
Na,hali!
A bőr, praktikus... aláöltözhetsz, megfelelő védelmet nyújt...
Melegben azonban, qrva meleg, a kordura jobban variálható..
DE! A kérdés, miben érzed jobban Magad?! (miniszoknya? farmer?)
A biztonság felmerül mint kérdés?! Jól elhelyezett protektorok...
Innentől a divat, s főleg a saját komfortérzeted határozza meg, mit veszel, a pénztárcán kívül.
Gixer-farmer? Felelőtlenség... Chopper-rövidnadrág? Röhej...
hello!
Hááát... a gyertyát még sajna nem cseréltettem, de a lánchoz megvettem a tisztítót és a szilikonos cuccot (Motul chain lube )
Egyébként lehet, hogy találtam jó ruhát is, de mivel még annyira nem vagyok otthon a témában még utánakérdezek. A motorbázisban van 58 000 Ft-ra leárazva bőr naci+kabát, de nem tudom mennyire éri meg :), meg mennyire minőségi... kár hogy nem kék... fekete-fehér...
Ha esetleg valaki tud róla valamit ;)
Hajjaj, tegnap majdnem eldobtam a mocit 15 m-re a garázsunktól... Lemostam, télire való előkészítésképpen. Elindultam egy apró karikára, hogy megszáradjon a gép rendesen, csak sajna a hátsó papucs brigéciolos maradt, ahogy a láncot lecsutakoltam. No emiatt csúszott meg... Gyönyörű lehett, meg persze nagyon vagány, mintha direkt lett volna...
És volt?