Sziasztok.
Cperma. Ezen az siteon sem egyezik meg mindenben a regisztráltak véleménye , de az izléstelen és másokat sértő hozzászólások idegenek. A stilisztikai eszköztárad teljességgel tönkreteszi azt az estleg elgondolkodtató tartalmat amit közölni akarsz. Biztosan van ahol ez a stilus menő, de itt nem teát neked kell alkalmazkodnod vagy keress más siteot.
látod ezért vadászom!
na a viccet félretéve... jobbulást...
sajna a családban is van balesetes, sógorom nemrég volt részese egy 4-es balesetnek kocsival... vannak képek , ő a bordó Berlingoval volt... egyik lábfejében a csont eltörött meg pár üvegszilánkkal megúszta. Amúgy záróvonalon előzött egyik autó nekiment szembe sávban a Ventonak az a szembe jövő opelt megpördítette aztán neki frontálisan sóginak. :S
A vízzel a hidrogénre céloztál?
nem olvastad el a fizikus doktor irományát... a H2O-ból a H2 elég faszán kapaszkodik az O-jába, a jelen techológiák mellett több energia kell a szétválasztásukhoz, mint amennyit a H2 adni fog. Aztán -235 fokon folyékony, így nem csak az előállítása de a tárolása is energiát zabál...
Napenergia? 1M2-re a földön átlagosan 235W energiát sugároz a Nap, ha ezt kinyerjük mondjuk 30%-os hatásfokkal Magyarország évi fogyasztását fihgyelembe véve a dunántúlt napkollektorokkal kellene borítani..
A szél szintén problémás, plusz tárolni kell..
EGYSZERŰEN NEM LÁTNI 15-20 ÉVES TÁVLATBAN AZ OLAJAT FELVÁLTÓ TECHNOLÓGIÁT és ADDIG NEM TART KI...
A szén fogyásakor már ott volt az olajalapú techológia, most nincs semmi.
Illetve egy van a fúziós erőmű, amiben tényleg lehet áttörés, de ha ma eset kifejlesztik a fúziós erőmű techológiát (amit kétlek), az már akkor is későn van, mert 20-30 év mire elég erőmű épül, ahoz, hogy esténként egy egy fél órára felkapcsolhasd a villanyt..
Az olajbizniszben is vannak tartájkocsisofőrök, meg olyanok akik ezeket a grafikonokat rajzolják (ez az olajbiznisz adatain alapszik)...
Tudod ez a Magyar Bálint "eredménye", ha ezt kártyával áll neki valaki "kivetni" az ATV-n, vagy valami őrangyalos faszsággal nekiáll magyarázni, akor odafigyelnek rá, mert divat az ezoterika. Ezek az emberek nem jósolnak, kőkemény adatokból krikszkrakszolják ezeket a grafikonokat, amit pl. a SHELL is elismer, vagy az EXXON. Az olajnak VÉGE... finító... a kultúránk ezen alapszik, annak is vége... (nem kár érte...)
Nem érdekel mi nem érdekel. Tudod az olajat sem érdekli, hogy téged nem érdekel, A POFÁDBA BELE FOG MÁSZNI ha érdkel ha nem...
Ebbe lehet, hogy hibás vagyok, kicsit fordítva vagyok bekötve nem tehetk róla.. én nem tudom sajnálni azt, aki nem az útviszonyoknak megfelően vezet, ahol lakom is van erdő és tele van kisállattal 70-el megyek, a lakott területen meg annyival sem, mert volt már afférom macskákkal, kutyákkal. Persze van amikor többel megyek, de ha perecelnék belenéznék a tükörbe és azt mondanám: FAC VAGY megéremled...
Hogy minek írok? Nem tudom... tízezer füle mellett el fog menni, DE EGY MEGHALLJA (mintahogy én is meghallotam), egynek nem lesz jó a piros kapszula a kéket akarja, elkezd olvasni érdeklődni, rájön, hogy neki nem elég a semmi.... na azért az egyért.. a többi le van szarva...
S
mielőtt valaki azt mondja, hogy nem lesz áram?
1., még egy jó ideig van víz.....vagyis energia....
2., Napenergia
Az tény, hogy az elektromos cuccoké a jővő......
Én az olajbizniszbe egyet tudok.....
94-be kerültem a "CÉG"hez...... akkor azt mondtk hogy van még 3-4 év a paraffinnal, és utána vége....mert a sárkaszemüek tudnak csinálni mesterségesen is.....
Jelenleg 2008 van és nem tudjuk teljesíteni sokszor a kivánt mennyiséget.
Kancho szerintem vegyél vissza...
Ha neked valami szar minek veszed meg? Ráadásul szükséged sincs rá.
Készülj arra amit előre tudsz te tuti valami hatalmas jós (menj a TV jósdába és ott oszd az észt!) vagy (és az előző hozzászólásodból idézve) Paraszt is!
Ha szerinted itt a semmiről beszélgetnek, beszélgetünk, akkor minek írsz ide olyanokat ami minket rohadtul nem érdekel!
Egyáltalán minek regisztráltál erre az oldalra?
És senki nem sajnáltatja magát csak megosztja azt ami vele történt és mi 1üttrzünk vele, mivel ismerős, barát, MOTOROS!
Ja és nem 4-5 éved van.. már nincs annyi, 2005 vagy 2006 nyara volt az amikor az ábrán az olajtermelés a maximumát elérte, ez tény elég sokan tudják: http://hu.wikipedia.org/wiki/O...
És nagyon nem akarják, hogy te is tudd....
A világ fővonalú (mainstream) geológusait és közgazdászait, akik konferenciákra járnak, igen sok pénzeket kapnak azért, hogy ennek az elenkezőjéről győzzék meg azokat akik elég hülyék ahoz, hogy neggyőzhetőek legyenek. Azt ne feledd, hogy a történelemben mindíg a keveseknek volt igaza a többekkel szemben, ez törvényszerű, mert a többség hülye......
Ez az iromány azért érdekes, mert hivatalos pénzelt egyetemek közös kuatásának az eredménye, és olyan fiatal tudósok írták INGYEN le és terjesztik INGYEN, akiknek ezzel vége a karrierjüknek, azaz sosem járhatnak konferenciákra, mert ot ilyen felforgató eszméket, hogy vége az "olajkornak" meg ilyenek, nem lehet terjeszteni, hisz az pánikot kelt....
Abban igazuk van, hogy már a pánikkeltéssel is elkéstek, mert már tenni semmit nem lehet....
Kurvára nem élvezem.....
A fosszilis tüzelőanyagok teremtette fenntarthatalan életszínvonal társadalmi elosztásában én egyértelmű nyertes vagyok, jól élek. Nekem az lenne a jó, ha minden így maradna, bárgyú vigyorral az arcomon vásárolhatnám tovább a szarokat amire nincs is szükségem, és sekélyes társalgást folytatnék a semmiről.
De kétféle ember van. Az egyik azt hiszi, hogy ha valamiről nem tud az nincs, a másik nem szeret illuziókba élni. Két tabletta van tudod, mint a mátrixban a piros meg a kék, a legtöbben a pirosat választják, nem kíváncsiak milyen mély a nyúl ürege...
Nem remegek, amit ismerek és tudok attól többé nem félek. Tudom mi fog történni és készülök rá, nem fogok vinnyogni, meg nagy tágra nyílt szemekkel nézni, hogy ez meg hogyan lett. És nem fogok senkit hibáztatni azért mert túl gyorsan mentem, és sajnáltatni sem fogom magam...
Mérnök vagyok és állatvédő... meg paraszt.
Engem pl. az jobban érdekelt volna, hogy mi lett a kis állattal, az ugyanis nem a kisméretű péniszét kompenzálta az úton, hanem haza igyekezett pl. a kölkeihez, és szegénynek az evolúciós leckék közül kiamardt az, hogy mit kell ösztönösen tenni egy aszfaltozott úton. A családja most valszeg hosszú és szörnyű éhhalált szenvedett...
Imádlak Titeket, mondtam már? Pont kajálásra készülődve, gyanútlanul leültem a gép elé, hogy megnézze,, milyen okosságok történtek. Erre mit látok? 2 lábat... Hát, lehet, hogy ma fogyózom
Menj a francba ezzel a képpel! Nooooormális vagy? Mit kínzol itt bennünket? Asszed szép látvány egy jópofa motoros társunkat így látni? Ha mazochista vagy, akkor tedd ki magadnak képernyővédőként, de én nem vagyok kíváncsi rá!
Nah, most hívhatom az ügyeletet, mert szorít a szívtájékom!
Cperma. Ezen az siteon sem egyezik meg mindenben a regisztráltak véleménye , de az izléstelen és másokat sértő hozzászólások idegenek. A stilisztikai eszköztárad teljességgel tönkreteszi azt az estleg elgondolkodtató tartalmat amit közölni akarsz. Biztosan van ahol ez a stilus menő, de itt nem teát neked kell alkalmazkodnod vagy keress más siteot.