Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne ott, Pesten viríts, a hőlégfúvókkal szárított utakon! Gyere föl ide, ahol még nem láttunk hókotrót! Plusz most esik rá fain ónos eső, ami egyből fagy is rá.
A 15 se lesz az ha zsebre megy, és "menni" is szeretsz.
Akkor jó cserélni kisebbre ha pl full pakolva mész a hegyekbe, ahol ugye pörgetni kell a MAX teljesitményért...
De a mindennapokban mikor síkon futsz, akkor ugye amig eddig elmentél 4l/100-on (kb), az most több lesz.

Ha meg menni akarsz , de kevesebből?
Akkor ajánlom BViktort.....
Ő csinált hátulra másik kereket (nagyobbat) igy megy mint a meszes, de nem forog a mocit annyit....
Erik!
Ne legyél nagyképű, az csak negyven volt. ( negyvenet meg pörgött a kerék egy helyben )
Köszi! Maradok a 15-ösnél, a 14 tényleg nem jó ötlet.
Ma tekertem egy havas 80-ast!
A 15-ös lánckerékről:

"Megjegyzés: Jobb gyorsulás, jobb pörgés……..
Hátrány: nekem 1,1 L-rel megnőtt a fogyasztásom – és ugye a végsebesség lecsökkent….."

ez személyes tapasztalat!
Az enyém 5000 és 5500 között rezonál, csak kissé kellemetlen, nem komoly. Az, hogy milyen sebességnél van a "rezonálós" fordulatszám tartomány 6-osban, módosítható pl. az első lánckerék cseréjével. Épp most készülök kicserélni az elsőt eggyel kisebbre (15 fogúra). 14-est szerettem volna (keréken mért nyomaték +16% lenne), de le akarnak beszélni róla...
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül egy (motor)önindító szerelőt?
Bébinyusznak pedig Boldog szülinapot kívánok ám én ám!
Hali!
Ki kell próbálni egyet. Nekünk nem ritka a napi 3-4-500 kilométer, és nem jellemző az ilyen gond. Persze, van vibráció, hiszen motor, de ez nem "eszméletlen". Annyi, hogy néha a tükörben nem látsz élesen. A GS 500 100 km/h-nál 5000-et forog, 110-nél 5500-at. Valóban nem egy "sima" 4 hengeres, de nem zavaró.
Szerintem a próba lesz a döntésed forrása!
Egyáltalán nem rezonál, amelyik igen, annak baja van!
Helló GS Brigád!
Éppen vas vásárlása előtt állok,a GS500 és a Honda CB500 van célkeresztben...
Áruljátok már el(mástól hallottam),de tényleg igaz, "szétrázza az embert" meg hogy "minden fordulaton erősen vibrál"?Arról olvastam,hogy olyan 6000f/p környékén kicsit berezonál...Mivel az én túratempóm a 100-110 környéke,nekem az lenne a lényeg hogy ott ne rázzon.
Egyébként szimpatikus a bringa,egyszerű mint egy faék...nem lehet tönkretenni.
És mi van akkor?
Egy DL megijed 3 lépcsőfoktól? Mondom Én hogy banditot kellett volna neked is venned:-)
Szasz öreg harcos !
Teljesen igazad van abban amit írtál de szerintem,hogy ne kelljen vágni a gyárit (jól jöhet még) szerezni kell hozzá valami enduró oldaltámaszt ami hosszabb mint a tura gépeké és lehet,hogy ezzel megoldodna kérdés.
Biztos van olyan amivel a felfogatás egyezik vagy kis alakitás után (inkább ezt) használható lesz.
Csak ötlet .
Szép estét mindenkinek !
Először is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPAOT NYUSZINAK !
Igen én a Gs-ét tettem be az enyémbe ez fél cm-el hosszabb a gyáritól ami kb 3-5 cm süllyesztést eredményezett.Most pont jó a magasság és alig vehető észre.
Egyébként minden nap olvasom a fórumot csak ritkán szólok hozzá.
Miért a karácsonyfa egy igazán szép dolog
Ez az! Kb így gondolom, csak nem ennyire fényesen szeretném. De mostmár biztos, hogy nem láttam így a géped. Én csak valami halvány derengést akarok.
Ezt a velejéig gonosz hsz-t nem is láttam.
Namostakkor, szerinted az enyém sokkal könnyebb? És nálam még lépcső is van.
Igy már értem,nem olvastam figyelmesen hogy a régi robikra is kell majd rendszám.
Ja hogy a régieket is KELL renszámosítani!
Na akkor tényleg szopacs van.
Igy nem éri meg robit venni,mert nem lehet "randalírozni" ,és ha már szabályossan kell közlekedni akkor
jobb egy 125-ös vas.(Padkán itt-ott parkolás,buszsáv használata ,egyéb szabálytalanságok )
Mindenkinek köszönöm a segítséget...szerintem készítek egyet..:)
Max 1cm-rel lehet rövidebbet betenni, mert többet nem enged a ruggós tag!
Ez kb 5-6cm-t emel a mocin. Egyébként Te is megcsinálhatod egy izmosabb lapos vasból.
Azzal számolj, hogy utánaz oldalsztenderrel felborul. A középtámaszon tudod csak mletámasztani, és ott sem fog billegni, előre-hátra.
Ha igzán profi akarsz lenni, akkor megtoldod a lábtámaszt is!
Ja és a hossza forditottan arányos: a hosszabb sűllyesszti a gépet, a rövidebb pedig megemeli.
Bigmen csereberélt a gépén, lehet hogy van is neki +-ban valami, a Bandit forumon sürübben szokott lenni.