Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maniak
Na abban még nem voltam!
Úgy látszik monden traumatológia hasonlít egymáshoz!
ez a veszprémi kórház,még itt vagyok,innen topicolok
Vagy a siófoki?
Jó lesz ez, meggyógyul!
Gyógyuljon is, mihamarabb!
Ez nem az Jahn Ferenc kórház erzsébeten?
köszi mindenkinek
uhh,erik bammeg te nyertél
huu, a kistestű vadat kistestő quadnak olvastam először, és aztán meg nem értettem, h ha neki nem lett baja, miért nem értesítette a mentőket... majd megint elkezdtem olvasni, és rátaláltam a hibámra...
én is majdnem 1x így jártam, kb 1m-0.5m híján elsuhant előttem egy őz...
mihamarabbi gyógyulást kívánok, és vadmentes utakat a későbbiekben!
hát... nem vmi szép látvány... pont vacsoráztam...
na de nem baj, nem tart vissza egy ilyen kép a jó házi kolbásztól, szalonnától...
A kép, a karácsonyi állapot.
Kykee!
Ez mikor történt?
Milyen a lábod állapota? Nincs róla kép?
Begipszelték az összerakás után?
Vagy már gyógytornázol a merevedés ellen?
Csak azért kérdem mert hasonló dolgon estem át.
Nekem szinte teljesen leszakadt, csak a csizma tartotta és a achillesem.
Ennek pont egy éve, (okt.05.) és már hetente 2 szer focizom.
jah, az lesz, de szimpla sz....
Majd lessz gáz.
A világ vezető geológusai és közgazdászai biztos unatkoztak egy konferencián és elkezték lerajzolni ezt, csak aztán jött a kávészünet, mielőtt befejezhették volna:
Te egy faszfej lehetsz nem?ezt élvezed? halálmadár,juuuj 4-5 évünk van motorozni ,ki a faszt érdekeklnek a grafikonjaid meg a vészmadár stilusod gyökér!
huzz a faszba köcsög,azt zárkozz be a szobádba azt remegjél 4-5 évig még
Te valószínüleg egy ilyen fizikus vagy
Nyilván 80-al mentél, esetleg 90-el mert akkor csúszik 80 métert az ember.....
További jó értelmetlen, parttalan, semmitmondó üres társalgást kívanok
Nálam más a szitu!
Mentem hazafelé és egy kistestű vad,az elsőkerekem alá rohant,amitől beforditotta a kormányt.A moci szabályosan beszitált,ledobott magáról majd elgurult a faszba.Én lefejeltem a sárvédőmet majd a betont és csúsztam kb 80 métert.oszlopok meg mindenféle útszli gyilkos dolog mellett ellavíroztam tök ájúltan.a
A motor szépen elgurult és mig le nem gyengült a tempója eldölt.5.ikben volt és az út szélén maradt,ami nekem nagy szerencse volt.Ugyanis én az árokban kötöttem ki és ha a moci is bemegy akkor lehet még mindig ott fekszem.Egy autós talált rám,kb 40 percel késöbb.Nyilt bokatörés és balkéz törés.full sokk,semmire nem emlékszem,csak arra hogy a kórterembe ébredek megműtve.
A mocin a helytehez képest nem sok baja lett.Nagy mák,hogy épp gyér volt a forgalom és nem ment bele semmi járműbe,pedig a 710es elkerülőn volt.Sokan azt hiszik keróztam, de nem,bár keróztam volna,mert akkor csak bukkanok egyet azt megyek tovább.....meg a moci sem igy nézne ki ha rosszúl rakom le vagy túlhúzom
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, az akinek a sok nyuszipusszolás után még maradt némi agya az utánaolvashat:
http://astro.elte.hu/~hetesizs...
Ez egy magyar egyetemközi kutatás eredménye, mivel a társaság java úgysem érti, elmonom mit jelent a gyakorlatban:
Aki 1960 után született annak 50% esélye van arra, hogy éhenhal, járványban hal meg, vagy megölik.
GONDOLKOZZ ÉS KÉSZÜLJ!

Persze a legjobban erre úgy tudsz készülni, hogy sok plüssállatot gumizol a kormányodra.

Két emberből:
Az egyik a 30-as évek szintjén fog élni
A másik halott lesz.

Kb 4-5 évünk van motorozni, jó esetben....
Ez azt jelenti, hogy most van szerencsénk a világvége fordulópontján élni, én úgy örülök.....
Egy kis ünneprontás. A világ vezető geológusai, közgaszdászai az alábbi grafikonnal álltak elő:
Hát, akkor nem te voltál ... Na mindegy, reménykedtem
Vagyis csak akartam írni, hogy merre voltam.