Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esSO papa

Meg is találtam:-)
kutyacsont a neve.
Sziasztok!
Egy kérdés (mert én mindig kérdezek)
Emelni szeretnék a motor hátulján...esetleg tudtok olyan üzletet ahol kapok 2-3 centivel hosszabb macskanyelvalaku vasat?
Előre is köszi!
Annyi alkatrész nem fog kelleni, pláne hogy alig van rendszámos 50-125-ös forgalomba.
Viszont az igazi smkp-rokhoz sincs papir: kontainerben hozták japóból vagy olaszból. Ott vajon nem lesz gond? Vagy csak megnézik nem e körözik hogy lopott-e oszt kész?
Rövid távon lehet hogy buli lenne, de mindenki tudja hogy 2 éven belül sokat kell költeni rá 30-40 e Ft-ról beszélnek, plusz műszakilag is rendbe kell hozni. Lehet hogy ugy lesz mint a régi keleti kocsiknál, többet kellene rá költeni mint amit ér. A 50 feletti "segédmotorkerékpárok" meg mehetnek a bontóba, de méginkább a vastelepre.
MIért lendülne fel?

Az újakat csak rendszámmal adhatják, a régieket meg 2011-ig NEKED kell rendszámoztatni......

Most azok fognak szopikálni, akik eddig csaltak......mert 50-esként használták a TZR,Mito, Futura...stb gépeket, vagy épp a nagyrobikat.
A kollegámnak egy 180-as DNA-ja van.....most keményen törheti a fejét, hiszen papirjai nincsenek, igy nem tudja forgalomba helyezni.......használni viszont nem fogja tudni ennek hiányába......és épp ezért eladni sem tudja, hiszen ki venné meg tőle?

Vagyis erőteljesen ALKATRÉSZEK lesznek a piacon, hiszen akinek van egy rendszám, papirnélküli mocija, az nem tud máshogy megszbaulni tőle, csak alkatrészként, ami viszont lehet hogy jobb is, hiszen az alkatrészeknek arany áruk van ugyebár.
Mert ugye pl egy TZR 200-250.000ft, de csak az idomokat el lehet adni 50-ért, a telókat 40-ért, a kerekeket 20-20-ért....stb.....vagyis ha minden elment akkor nálad maradhat 3-4-500.000ft is.....
Ennek a hátonütője, hogy MIKOR.......
Én tutkó hogy nem rendszámoztatom fel a robim.......
Az egész gép ér kb 20.000-ret, igy nem fogok ráfizetni pluszba ennyit.

Épp néztem a kinálatot és 200-ért már elég pofás, "erős" és főleg méretes robit lehet kapni pl a Keeway-nél....és havi 6000ft ha részlet.
Teljesítményadó az ugye vicc:-) hiszen 300ft x 4-el? Évi 1200ft..........
Regadó lehet még húúúzós hiszen az egy hasraütött szám....

Ellenben végre!
A quadok is rendszámosak lesznek.....vagyis véget ér a cécó hogy részt vehet e a forgalomba
Hoppá.Fel fog lendülni a régi smkp. biznisz.
Lehet nekem is kellene vennem pár mocit és többet fog érni 2009 után.
Szép cikk, de nem tudtunk meg semmi ujat, hogy hogy lesz. Azt eddig ist tudhattuk hogy lesz rendszám.
Arról hallottatok, hogy Bp-en be akarják vezetni a páros és páratlan renndszámu autok közlekedését ill sárga csillag vignyetta felragasztását a környezetet "piszkoló" autokra? Tegnap emlitették a rádióban
Tiszta rasszizmus
Ez olyan karácsonyosas moci lesz? Egy két szaloncukrot is kéne integrálnod
?

Mé nem viszed be a lakásba?

Nekem eddig az összes gépem volt bent:-)
A bandit csak azé nem még, mert QURVA nehéz:-))))

Amug ymit találtam:-))))))

vazzzzz
17.oldal

4;Persze - értem! A következő lépcső nekem is a Bandit lesz (bár nekem a régi verzió jobban tetszik külsőleg! Főleg a fejidoma) .....utána meg egy Fazert szeretnék.....de az nem holnap lesz:-("

És ez ma is áll............
Bár Fazerre most nagyon nem telne:-)
Pff, legfeljebb! Nem egy nagy érték, meg hát csájníz is, sokat nem várok tőle.
Van "öntapadós" gyorskötözőm!
Valahogy így van a terv, csak most ebben a hidegségben nem álltam neki. Meg még nincs is meg a LED sor! Csak a dobozba való piros. A hengerekhez kéket akarok.
Amug yjó lenne megtudni hogyan lészen, mert ha sorba van, akkor ugye elég gáz ha 1 kiég....az viheti magával a többit is
És mit akarsz?

Hogy a blokkot világítsa meg?
Mert akkor Én vennék öntapados cumót, és a tank aljára ragasztanám.......teszem azt ovális alakban, így kétoldalt hosszabb......
Na, jóccakát, mert holnap korán csörög a vekker! Megint eltűnök pár napra.
Bakki, ez nagyon drága! Ennyiért 150 centis led van!
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!
24 centis
Nem is emlékszem, hogy láttam volna. Volt a múltkor a LIDLben, de ez még olcsóbb lesz. Szép kék motorkám lesz.
24Led?

És milyen hossz?
Motortérhez ez jobb.....

Nekem van:-) A GS-en is volt fent anno.....
3W a fogyija