Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem, de épp most írtam, hogy Szlovákiában voltam.
Ez most konkrétan nem neked szólt , tudván, hogy az ágyat nyomod. Vagy a nővérkét?

Én azért mindenki örömére nyomtam egy 150-est.
láttam ma kb 13:30, és 14:00 között egy fekete magyar táblás Suzuki DL 650-et vajdaságban, nem közületek volt valaki?
Ha jól emlékszem, GS500 fórumosa között van egy személy akinek van, csak már nemtudom kinek ...
Erik - Dzsoki

Köszi a közremükődést!
Bexi leszállította a gyári csővet.
mesélj már mi történt veled... látom képeket még mindig nem sikerült feltölteni...
köszi
Motorra fel! 20fok van
Sziasztok Népek!

Hétvégén visszaolvasok, s majd jól bepótolom az itteni hiányosságaim. Semmi időm nem volt lecsüccsenni a masina elé...

Oszt Jónapot Ideseim!

SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Hát ez maci nem alszik túl sokat. Sajna a meló lefoglalt, meg spóróltam a nyári túrára, amit közzé is tettem, de mindenki szart a fejemre. Más már nem nagyon fért bele. Csak velencére járogattunk a hét végéken.
Bjúúúúú!
Az a nagyon édes kiskutyus is férges?
ÁÁÁÁÁÁ!
Cakkos se.. fenékkel?!
Bár a kedves vejemhez mit szólnál?
pedig édes öcsém:-)

Hát, bizony, nyugodtan szólíthatnálak kisfiamnak!
De nem akarlaaaaaaak!
Skacok!

Az www.akmt.hu oldalt felfüggesztettem, mert valaki folyamatosan átírja az INDEX oldalt, és beletesz egy mailware vírust.............

Szóval a régi oldal a nyerő:

http://akmtmedia.extra.hu
pihenni?

vénember vagy?
Szia Nyuszek!
Eljövök ide pihenni... Mi gondod volt? Már,ha publikus
Sárgavillám?
Igen, de aztán le kellett mondanom, mert Zs is letárgyalta velem egy időben a projektet. De végre holnap már le lesz tudva a projekt!

köszi a segítséget!
Sikerült megegyezni a Zolikával?
Nagyon kÖszÖnÖm!
hívlak
Sziasztok! Segítség kéne nekem... Trélerre volna szükségem délpest-szszmiklós távon. Nincs valakinek ismerőse, elérhetősége? Nagyon megköszönném!
Te, mikor mozdulsz ki?
Nem is találkoztunk egy egész szezon alatt!
Bali=Balu=Medve? Nyári alvós?