Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak hogy ebben 24 db van - ha jól emlékszem. 500-é Én is akartam olyan tturbinásat, kékben, a motorteret megvilágítani a tank alatt, de rájöttem, a fix jobb. Először is olcsóbb, kikapcsolható - nappal minek? - meg sztem nem lehet túl hosszú életű a turbina.
Ezt ígéretnek veszem, és ha tökös gyerek vagy, akkor be is tartod!
Hova lesz az Álomgép?
Nyuszek!
Mégegyszer Nagyon Boldog Születésnapot Neked!

Dooorcsi&Goliat
Sok boldog szülinapot kívánok.
Boldog Születésnapot Nyuszikuszika
Papa

párhuzamosan nem hiszem hogy kötve lenne (ekkor vágható lenne), mert ugye kb 2,5v egy LED......
Vagyis hogy 12V-ra simán feltett, ahoz kell 5db SORBAN.....de ugye inkább 6, mert ugye alapban úgy jó az akku ha 13,5V van benne

Ha párhuzamosan kötöd, akkor minden LED 13,5-öt kap.......vagyis minden LEDHEZ pluszba be kéne kötni 1-1 ellenállást
nem esünk a következő 3 évben 3 évente borulok abból mindig törés volt a vége
Tibkin!

Nekem is meglenne ez az szélturbinás ledes cumó?
Mert ha igen szólj és utalom a léééééét.......(mert ugye Én is rendeltem egy párat)
Na,hali!
Tibkin!
Tényleg figyelj, hazáig tesztelte! Teddyvel együtt!
Kinyüjtott karral az autókból! Gondolom csodálkoztak a
szembejövők, mi a f@sz ez?! Kék irányjelző?! És csak balra?!
A sorban az nem sorosat jelent, hanem pont párhuzamosat.
Gondolom, csak simán sorba van kötve, nem? Inkább amiatt nem lehet, hogy az ellenállás így megváltozik...
Szia!

Ennyire nem néztem meg, hogy van kapcsolva, lehet-e levágni belőle. De szerintem nem... de majd megnézem este.
kn=kb
Kipróbáltam az aksiról a cuccost, jó lesz szerintem. Most nem fogok hozzá, mert minden meg van fagyva, rideg. A hosszát úgy néztem sok, kn 2-3 diódával, de majd beforgatom valahogy. Levágni nem lehet belőle?
Tibkin!
De jó, hogy itt vagy!
Tudod, abban maradtunk, hogy majd alkalom adtán rendelsz nekem olyan forgós ledet. De! Mivel nem bízom a csapágyazásban, inkább olyan sort rendelj, mint a pótféklámpa. Kék színben. Ez sokkal célszerűbb, mert kapcsolható - nappal minek?
Bizony-bizony! Amíg Ti léhűtők módjára horpasztottatok , én keményen húztam az igát!
Mi viszont alszunk munkahelyen, sőt, vetett ágyban. Van aki ezért kapja a fizetését.
Szia Drága Nyuszi!

Nagyon Boldog Szülinapot!
Vagyi melóban voltál.....ebben az esetben meg eleve nem számít, hiszen munkaheyen nem alszunk:-)))))

EJNYE
Nem csak felébredtem, hanem dolgoztam is! Így már jobb? Hozzájárultam egy hisztis etnikum gyógyításához. És bocsi, hogy utána nem virrasztottam reggelig.
mivel visszafeküdél ezért az az ébredés nem számít:-))))

Az öregapám akkor már 11kor fel is kell? Mikor kimegy a kétbetüsbe? Mert utána Ő is visszafekszik:-)
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Boldog szülinapot Nyuszi.
Isten éltessen sokáig Nyuszika!

Azt csak gondolod, hogy Te keltél elsőnek! Én megelőztelek, csak nem fórumoztam. Igaz, utána visszafeküdtem . De ettől függetlenül csatlakozom:

Nagyon Boldog Születésnapot a nyusziknak!