Csak hogy ebben 24 db van - ha jól emlékszem. 500-é Én is akartam olyan tturbinásat, kékben, a motorteret megvilágítani a tank alatt, de rájöttem, a fix jobb. Először is olcsóbb, kikapcsolható - nappal minek? - meg sztem nem lehet túl hosszú életű a turbina.
párhuzamosan nem hiszem hogy kötve lenne (ekkor vágható lenne), mert ugye kb 2,5v egy LED......
Vagyis hogy 12V-ra simán feltett, ahoz kell 5db SORBAN.....de ugye inkább 6, mert ugye alapban úgy jó az akku ha 13,5V van benne
Ha párhuzamosan kötöd, akkor minden LED 13,5-öt kap.......vagyis minden LEDHEZ pluszba be kéne kötni 1-1 ellenállást
Na,hali!
Tibkin!
Tényleg figyelj, hazáig tesztelte! Teddyvel együtt!
Kinyüjtott karral az autókból! Gondolom csodálkoztak a
szembejövők, mi a f@sz ez?! Kék irányjelző?! És csak balra?!
Kipróbáltam az aksiról a cuccost, jó lesz szerintem. Most nem fogok hozzá, mert minden meg van fagyva, rideg. A hosszát úgy néztem sok, kn 2-3 diódával, de majd beforgatom valahogy. Levágni nem lehet belőle?
Tibkin!
De jó, hogy itt vagy!
Tudod, abban maradtunk, hogy majd alkalom adtán rendelsz nekem olyan forgós ledet. De! Mivel nem bízom a csapágyazásban, inkább olyan sort rendelj, mint a pótféklámpa. Kék színben. Ez sokkal célszerűbb, mert kapcsolható - nappal minek?
Bizony-bizony! Amíg Ti léhűtők módjára horpasztottatok , én keményen húztam az igát!
Mi viszont alszunk munkahelyen, sőt, vetett ágyban. Van aki ezért kapja a fizetését.
Nem csak felébredtem, hanem dolgoztam is! Így már jobb? Hozzájárultam egy hisztis etnikum gyógyításához. És bocsi, hogy utána nem virrasztottam reggelig.
Mégegyszer Nagyon Boldog Születésnapot Neked!
Dooorcsi&Goliat
párhuzamosan nem hiszem hogy kötve lenne (ekkor vágható lenne), mert ugye kb 2,5v egy LED......
Vagyis hogy 12V-ra simán feltett, ahoz kell 5db SORBAN.....de ugye inkább 6, mert ugye alapban úgy jó az akku ha 13,5V van benne
Ha párhuzamosan kötöd, akkor minden LED 13,5-öt kap.......vagyis minden LEDHEZ pluszba be kéne kötni 1-1 ellenállást
Nekem is meglenne ez az szélturbinás ledes cumó?
Mert ha igen szólj és utalom a léééééét.......(mert ugye Én is rendeltem egy párat)
Tibkin!
Tényleg figyelj, hazáig tesztelte! Teddyvel együtt!
Kinyüjtott karral az autókból! Gondolom csodálkoztak a
szembejövők, mi a f@sz ez?! Kék irányjelző?! És csak balra?!
Ennyire nem néztem meg, hogy van kapcsolva, lehet-e levágni belőle. De szerintem nem... de majd megnézem este.
De jó, hogy itt vagy!
Tudod, abban maradtunk, hogy majd alkalom adtán rendelsz nekem olyan forgós ledet. De! Mivel nem bízom a csapágyazásban, inkább olyan sort rendelj, mint a pótféklámpa. Kék színben. Ez sokkal célszerűbb, mert kapcsolható - nappal minek?
Mi viszont alszunk munkahelyen, sőt, vetett ágyban. Van aki ezért kapja a fizetését.
Nagyon Boldog Szülinapot!
EJNYE
Az öregapám akkor már 11kor fel is kell? Mikor kimegy a kétbetüsbe? Mert utána Ő is visszafekszik:-)
Nagyon Boldog Születésnapot a nyusziknak!