Paff vagyok, erre nem gondoltam!
Viszont sajna nem valószínű, hogy mi mennénk arra. Nem tudom, követed-e a magyarországi pénzügyi helyzetet, de a dolog most úgy néz ki, nem sokat fogunk jövőre motorozni. Vagyis jóval kevesebbet, mint idén. Drága kúrmányunk tett róla!
Alapból szoktunk menni mindig egy nagyobb túrát, ami kb 5-6 napos. Tavaly volt Szlovénia, idén Lengyelország, jövőre a terv Románia. Emellett szoktak lenni 1-2 napos túrácskák, bár ezek inkább olyan bulizós összeröffenések. A lényeg az olcsóság!
lényeg az, hogy minden hülyeséget ki kell váltanom, hogy mehessek külföldre, ezért is kérdeztem, hogy jártok e erre. bár, szándékomba áll megtenni ezt jövő év elején.
Baja tényleg nem Szerbia, viszont relatíve az van legközelebb hozzá. Ráadásul át is vágtalak - igaz, nem szándékosan! - mert tavaly Horvátországban voltunk.
Szerintem figyelgesd a fórumot, mert jövőre is tutifix a bajai túra, és akkor oda átruccanhatnál. Mondom ezt most, a szezon végén.
szerbül vajdaság a vojvodina. csak mert már én is szeretnék, egyet motorozni, túrázni, megpróbálni veletek az életet . Szóval jártok erre... húúú, ez számomra öröm...
Voltunk már, pl tavaly is. Tehát a "szoktunk" nem igazán helytálló kifejezés.
Ellenben Baján elég sűrűn elő szoktunk fordulni. Ott szerintem jövőre is többször megjelenünk.
Amilyen idő van, szerintem már a barlangban...
Teddyyyy!
Hol vagy?! Mintha mára beszéltük volna, h találkozunk nálam!
Lesz egy pár százezres díszem a falon:-)
Ezek 4hengeres kályhacsövek!
Különben is jódarabig úgyis vitrinben lesznek!
Viszont ami jö, hogy itt voltak Dzsokiék!
Blue!
Ismerős valamelyik?
Ismerős valamelyik?
Viszont sajna nem valószínű, hogy mi mennénk arra. Nem tudom, követed-e a magyarországi pénzügyi helyzetet, de a dolog most úgy néz ki, nem sokat fogunk jövőre motorozni. Vagyis jóval kevesebbet, mint idén. Drága kúrmányunk tett róla!
Alapból szoktunk menni mindig egy nagyobb túrát, ami kb 5-6 napos. Tavaly volt Szlovénia, idén Lengyelország, jövőre a terv Románia. Emellett szoktak lenni 1-2 napos túrácskák, bár ezek inkább olyan bulizós összeröffenések. A lényeg az olcsóság!
vajdaságot már körbejártam, és legjobban a horvát határ felé tettszett.
Szerintem figyelgesd a fórumot, mert jövőre is tutifix a bajai túra, és akkor oda átruccanhatnál. Mondom ezt most, a szezon végén.
Bár mindkettő szép ,nagy dombok között fekvő sík vidék!
Annyit azért még tudok magamtól is, hol van a Vajdaság, csak a vojvodinát nem kötöttem össze vele.
Ellenben Baján elég sűrűn elő szoktunk fordulni. Ott szerintem jövőre is többször megjelenünk.