Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráadásul elfelejtette! Szerintem.
Fejtágításon havazódik Nádudvaron szegényem....
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Amilyen idő van, szerintem már a barlangban...
Na,hali!
Teddyyyy!
Hol vagy?! Mintha mára beszéltük volna, h találkozunk nálam!
bizony ám:-)

Lesz egy pár százezres díszem a falon:-)
igen:-) a túloldali:-))))) a SÉRTETTLEN:-))))
Szép a V, főleg ha egy csinos nő 2 lába rajzolja!
Na, ezzel egyetértek!
V-2 a tutttti!
Te ezt nem értheted!
Ezek 4hengeres kályhacsövek!
Különben is jódarabig úgyis vitrinben lesznek!
Viszont ami jö, hogy itt voltak Dzsokiék!
Ja, már látom: elég trottyos csövek. Milyen kályhákhoz való? Olaj, vagy a német folyton égőhöz is illeszthető?
Valamelyik mi?
Mégegyszer, mert elfelejtettem a képet!

Blue!

Ismerős valamelyik?
Blue!
Ismerős valamelyik?
majd csempészek át benzint...
Paff vagyok, erre nem gondoltam!
Viszont sajna nem valószínű, hogy mi mennénk arra. Nem tudom, követed-e a magyarországi pénzügyi helyzetet, de a dolog most úgy néz ki, nem sokat fogunk jövőre motorozni. Vagyis jóval kevesebbet, mint idén. Drága kúrmányunk tett róla!
Alapból szoktunk menni mindig egy nagyobb túrát, ami kb 5-6 napos. Tavaly volt Szlovénia, idén Lengyelország, jövőre a terv Románia. Emellett szoktak lenni 1-2 napos túrácskák, bár ezek inkább olyan bulizós összeröffenések. A lényeg az olcsóság!
lényeg az, hogy minden hülyeséget ki kell váltanom, hogy mehessek külföldre, ezért is kérdeztem, hogy jártok e erre. bár, szándékomba áll megtenni ezt jövő év elején.
nekem az már mindegy, hogy vajdaságba hol, az a lényeg, hogy itt legyetek ...
vajdaságot már körbejártam, és legjobban a horvát határ felé tettszett.
Baja tényleg nem Szerbia, viszont relatíve az van legközelebb hozzá. Ráadásul át is vágtalak - igaz, nem szándékosan! - mert tavaly Horvátországban voltunk.
Szerintem figyelgesd a fórumot, mert jövőre is tutifix a bajai túra, és akkor oda átruccanhatnál. Mondom ezt most, a szezon végén.
Az se mindegy , Kikinda, vagy Szabadka!
Bár mindkettő szép ,nagy dombok között fekvő sík vidék!
Baja azért nem igazán tartozik Szerbiához.
szerbül vajdaság a vojvodina. csak mert már én is szeretnék, egyet motorozni, túrázni, megpróbálni veletek az életet . Szóval jártok erre... húúú, ez számomra öröm...
Köszönöm a segítséget!
Annyit azért még tudok magamtól is, hol van a Vajdaság, csak a vojvodinát nem kötöttem össze vele.
Voltunk már, pl tavaly is. Tehát a "szoktunk" nem igazán helytálló kifejezés.
Ellenben Baján elég sűrűn elő szoktunk fordulni. Ott szerintem jövőre is többször megjelenünk.