Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Szülinapot Nyuszikusz
Mivel Én keltem elsőnek:-)

BOLDOG SZÜLINAPOT KEDVES VÉRNYÚLAM:-))))
Ha nem b1-be lennél akkor kb 9000-ret kellene fizetned.....
Ezen Én is csodálkoztam, mert a Bonusom mindig nőt....és a biztosításom is.......és csak kapkodtam a fejem, hogy a kollegáknak meg miért csökken....

Bár már nekem is csökkent.....évi 320ft-al kevesebbet kell majd fizetnem:-)

igaz:-)))

de mint írtam ez csak 2 termék....a végösszeg kb fél milla lesz, ha mindent beleveszek
Sziasztok

Tibkin

Kék lettem és technikai információként ezt írta ki:

xxx STOP: 0X000000D1 (0X00000004, 0X00000002, 0X00000001, 0XFF6A23A0)

Bakki! Mi lesz, ha ezzel esel el?
Szia Dorina

Gyógyulok,van miért:
hááá,már majdnem futok
Ehh, nem nagyon mertem elhinni, h valóban 17cm esett, de asszem a kép a tetőn mindent elmond. Bááár kicsit homály, ill. pixelpontos -vagymi- , de ettől még látom. Legközelebb, ha messzire fényképezel, tedd a hegyre, ne a virágra Tudod, a szivecskére

Szejetembanda!

Újnevű gyógyulós Álomgépes!
Mindenkinek: egy kis segítség a méret választáshoz, ha nem vagy megelégedve a gyári mérettel.
www.us.pirelli.com/en_US/brows...
Eccerű! Többet inflálódik, mint a kedvezmény miatt csökkenne. Nekem is mindig így volt. Jövőre lesz először, hogy a motorra meg az autóra is kevesebbet fogok fizetni, mint tavaly.
Úgy érzékelem, hogy a testi gyógyulás útjára léptél, még ha a szellemi felnőttség el is maradt!(hálistennek! )
Hali Hát Blue a kenyér itt Solymáron is 250FT körül van kivéve a madaras tescoban. És 1 köpésnyire van Pöst he!
engem az lepett meg hogy a biztim most A0 és 7600 negyedévente jövőre B1 és 8100 Huf! ééérti ezt valaki?
"Gazdasági Világ Hülyeség"

Szó mi szó egyedül a hatalmas multikba olcsó a kenyér ahol helyileg állítják elő ahova viszik ott már üti a 250-et!
A dupla árból 20% kedvezmény
Hát ez tényleg jó hír
Te Blue ezt a számolást ellenőrizd át mégegyszer!
Ja hogy legyen egy jó hír is....

Egy olajshoptól kaptam ma egy ajánlatot, hogy a webshopukban az AKMT-s tagok 20% kedvezménnyel vásárolhatnak.....
Cégnevet nem mondok............de előljáróba annyit, hogy az Ő árukon 2L-er Castrolt veszek:-)
Szóval ha majd lesz fix adat-information, akkor közzéteszem a weben, de nem hiszem, hogy valaha is olyan olaj lesz a banditba.
Most csak ÁLTALÁNOSÍTOK!
Senki ne vegy magára csak ha INGE

Amugy szerintem el kellene feledni ezt a "Pesti vagyok ezért fizetek többet?" fellinget.....

És most nyugodtan kövezettek hallálra.............

Mig igaz, hogy esetekben többet csenget egy pesti, de az esetek NAGYON NAGY részébe meg jóval kevesebbet, hiszen minden a seggükbe van (senkivel nem akarok személyeskedni).....
Mig nekem most 11.000 lesz a bandit és 2400 a robi biztije, addig nálunk 240 a tej, és 280 a kenyér.....mig pöstön bemegy a csávó a multiba és ezt féláron megveszi MINDEN NAP! Ergo mennyit nyert akkor?

Gyors fejszámolás.....
Vidék (Tej, kenyér) = 520ft
Pöst = (pl Tescó) 320ft

Napi 200, heti 1400, havi 42.000, ÉVI közel 500.000ft!
Akkor ki jár jobban?
És ugye ez csak 2 cikk! Hol van még a tojás,m a tészta, a hús........stb........

De mivel biztósitásról van szó: Hol van több baleset? Egy olyan helyen ahol 2 millió ember van "bezárva" 160km2-re vagy ahol a maradék 10 millió van 1000000km2-re?

Ráadásul ugye egy olyan hányadék országba élünk ami BP központú.......
Ezt arra értem hogy Pöstön mig van fizetés addig egy olyan olyan melós nem keress annyit......
Ergo akkor ez az 500.000ft mennyivel emelkedik ismét?
És még sorolhatnám.
PL Öreganyámék a XI. kerbe FELE annyi víz és csatornadijat fizetnek, mint Én.....
cca 1 l tarcsi, marad 4 -4,5 liter
1200-ért szoktam tankolni. Ha igy megy tovább 1000-ből is kijönne egy tankolás, ha lehetne robogozni
robogóba?
Nekem az most bőőőő 2 takolásnyi, hiszen 5L-es tankja van a sárga szörnynek
Itt a nagyfaluban nagymotor biztije 20 e Ft körül van és egy bonuszfokozat nem olyan sokat jelent.
(Egy autonál sokkal nagyobb a külömbség :2000ccm-es régi autom 0-án80 eFt, B10-ben pedig 40 se volt)
3000 Ft az majdnem 3 tankolás a robogóba
Én pont jókor mentem be......
B6-ba leszek....és a netrisk alapján MAX B7-be lehetnék......ergo 2002-be lett a mociknál is Bonus

A robogót Én is lecseréltem.......50%-al olcsóbb lett.........bár ez nem nagy tétel hiszen 5400 helyet 2400.......
Báááááááár ez 3000ft ami lassan 1 tank benyát jelent:-)
Holnap megint olcsóbb 8ft-al.....ami lassan 240-et jelent....
Csupán 3 órája van a birtokomban:)
Azt hittem,hogy valami műszerfalbővítmény!:)
Bocsesz :S

De lehet neked jó lesz majd kiderül.