Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Üdvözletem mindenkinek!

Gondoltam szólok, hogy még élek! Ez az évad siralmas volt számomra szeretembanda tekintetében! Remélem, hogy jövőre több 1napos gurulást szerveztek! NAGYON HIÁNYOZTATOK!

Bandit project becsődölt. Jövőre autó project indul. De nem bánom, mert szeretem motor marad! Jól fog jönni egy ottómobil, csak még nem tudom, hogy mit kezdjek azzal a sok kerékkel.

BLUE & The Team! Grat az írott sajtóban történő nem akár milyen megjelenésért!
Sok igazságod van esSo! Ráadássul ezt ő irta és nem az ujságirók. Egy ujságiró egy ilyen cikkért sok pénzt kapott volna. A sztárocskák egy fényképért jelentős összeget kapnak, egy pár dalból meg életük végéig jol élnek belőle- csak azt nem tudom hogyan? (ki vesz még 10 év mulva a lemezükből?)
A jólmenő vállalkozás, se biztos hogy az. Ma már semmi se biztos.(lásd bankokat) Lehet hogy 2 hónap múlva becsődől. Pár cikkből, meg hirdetésből se biztos hogy olyan nagy nyereséggel zárnak.
Szóval igazán kaphatott volna Blue valami honoráriumot, pláne hogy ilyen túra nem nevezheztő pénzt hozó reklámnak, mont pl egy utazási irodánál.
Úgy vélem, vannak tisztázandó kérdések.
Az én pólóm tényleg csak kinyilatkoztatás, hogy ehhez a csapathoz tartozom. De a te cikkeddel ők egy jól menő vállalkozást tartanak fenn! Mintha az én pólómat pénzért nézhetné meg valaki!
Ne értse félre senki, nekem nem a pénz kell, hiszen én nem dolgoztam a cikkel. De ez is ír bele ingyen meg az is, ők meg a mások ingyenmunkájából pénzt csinálnak. Tehát az eljárást sérelmezem. nem nagyon, csak kicsit elgondolkodtam rajta. Tiszta pilótajáték. Annyi különbséggel, hogy nem pénzt adsz, hanem munkát, még ha az "csak" egy szellemi termék is.
Röviden ennyi.
he he he

Kapok e?
Persze......
1., elismerést, hogy jó az irományom egy újság számára is
2., elismerő visszajelzéseket tőletek és azoktól akik nem voltak ott
3., friss húst, akik ezek olvasata után akarnak csatlakozni

ergo.....Reklám az AKMT számára
Ez ugyan olyan, mint hogy Te is kapsz érte valamit, hogy AKMT-s pólóban rohangálsz?
Nem.....Mert Te is szeretnéd kinyilvánítani, hogy kikkel haverkodsz......és hogy kik a jó csókák:-)
Főni!
Legközelebb lektorálásra küld el az irományod, mielőtt leadod, mert tele van hibával. Az én nevem pl esSO, nem EsSO! De ettől függetlenül jó volt olvasni.

Te figyu! Kapsz te ezért valamit,hogy megtöltöd az ujságot, amit aztán ők jó pénzért eladnak?
Egypár Gs500-as a Motorinfó novemberi oldalain:-)
Főként Góliát és Tibkin mester gépe:-)
Te dzsoki Mikó gyüttök a Nagyfaluba?
Már nagyon hiányzik a rút orcád, meg Zsuzsi csinos pofija!Vagy mennyünk mink?
Akkó meg mé nem híttok?
Én úúúúgy SZERETLEK titeket!
szívesen...
Kösz Blue

Mentettem, telepitettem, mukodik, és töröltem a szerverről
Köszi

Még dolgozom, majd este mentem
Viktor!

BV könyvtár!

Simán feltelpited, majd a CRACKönyvtárból átmsáolod a teléepitett könyvtárba az új exe fileokat......
Dorcsi

igyexem
Szerintem amilyen dugók vannak a városban (lassan már állandosulnak) mindig több melotok kell hogy legyen
A városba én már csak robogóval járok, van hogy 50-60 kg-ot is azzal szállitok, csak ne kelljen kocsival mennem.
Ok, akkor maradjunk a szombat délutánban, de addig úgyis jelzek még!

Főőőni, gyóóógyujjá! ( , Dooorcsi)
itthon vagyok minden nap, csak alszok.......

Ma itthon vagyok - délután egy kis pihi - éjszaka meló
Reggel hazajövök - alszok - délután vagyok - éjszaka meló
Szombat reggel hazajövök - alszok/vagy nem - délután/este kidőlök vasárnap hajnalban meló
Gyógyujjá, vazze!
Nem tom, mikor tok menni, mert most bútyizunk, kb 2 napos a meló. Elvileg a szombat jónak tűnik, mer akkor má pihi lesz. Még asse tom, mikor mek haza. Monnyuk ha szombaton, az se baj, mer legfejjeb a 6-oson mek. A délután otthon vagy az mit jelent pontosan? 3 óra felé?
Gyere Tesvííííírem, mert nekem a fejem tartása is gyötrelem.....

A sárkány kenni mindenféle banyareceptes kotyvalékkal, de qurvára nem javul.
Alapban úgy volt hogy elaludtam.......igen csak attól nem néznék ki puposnak:-))) mert dagad a nyakam rendesen.

Én most nyomok 2 éjszakát meg egy reggelt....ennyit a 4 napos pihiről:-)
Vagyis itthon vagyok - max alszok, de ha megirod mikor jönnél akkor úgy időzitek........
PL szombat délután?

Mindenféleképpen szólj....mert ha javul akor lehet hogy Én megyek............
Blue!
Gyere át a pólópízé! Kapol érte 1 kávét.
Ha nem jössz, akkor én megyek. Ebben az esetben te főzöd a kávét. De akkor írd meg, hogy az ünnepekben hogy dolgozol. Vagy inkább mikor vagy otthon.
nem tudtad leszedni, mivel fel sem tettem! csak elkezdtem.....de leállítottam .....

Ha kell akkor most felteszem
Mennyit keres egy motoros futár?
ÖÖÖÖÖ, ha van vidéki "lerakat", akkor még lehet, hogy Teddy is pluszmunkáz! Bazzzzzzz, kettőőőnyócvan az Euro... hűűűű, lesz itt olyan törlesztőrészlet, mint atom.

Valamit ki kell találnom, mert baj lesz, ha ez így marad fél évnél tovább.

Node, innen szép nyerni!
Nem Hápi nem vált céget, és a Tibifuti is nálunk dolgozik már, csak kell még plusszmunka hétvégére.
Hápiválság van. A Zalabaromfi is csődbe ment! :)
600 ft volt a két kupak a budaőrsiúton...ezen a héten vettem át..
Köszönöm..úgy fogok tenni!