Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott van neked a Manci, vagymi!
Azt nem tudom, de Én szertnék már egy ilyen jpeg-es csajszit!
Gondolom, nem gondolkodott..
Te Erik!
Volt már ennek olyan barátnője akinek a neve nem .jpg-re végződik?
Erre lenne még egy idézetem:
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a
rutinjukkal. "
Az ilyen névtelen, arctalan kis geciknek ( ezt a nickneve is jól tükrözi ) ez okoz örömöt!
Szeretné az együgyű, hogy foglalkozzanak vele!
Gondolom más topicokat is összespermáz!
"A mai fiatalság azt hiszi, hogy ha trágárságokkal tűzdeli tele a mondanivalóját, akkor azzal egyénivé válik. De mekkorát tévednek a nyomorult kis gecik... "(ismeretlen)
Gondolom, frappánsnak találta a lányok szájából elhangzó Cejetembanda átnevezését!
Ha itt nem van, èn javallanàm a Zecseri ùti piacot... Sok furasàg van ott ebben a kategòriàban. (Ha megvan mèg ott az a gyönyörű roncskiàllìtàs...)
Páka!
Cső Háp!
Az egy dolog, hogy erős volt, DE MIRE ÍRTA? ? ? ?
Ez kicsit erős volt, főleg az előtte való beírásod miatt aminek Nyuszi az előzménye!
Szégyelld magad!
Nem mintha bármi problémám lenne az orális ejakulációval!
TE CPERMA ! ! ! !
Ez most miért?
KÖszi Piet, de, ha nem olyan az alja, mint a Givi-nek akkor nem jó!
Nekem Givi dobozom van fönt és csináltam egy másig dobozt annak az aljára akarom fölhebregálni egy másik Givi alját, hogy tudjam cserélgetni...

De azérz köszi.
Gyerekek a "szeretembandából" a "leszopombandába"-ba hogy lehet átkerülni ?
Köszi...
Jáááááj Nem, itthon nem csinál ilyet, de lehet, hogy csak azért nem, mert nekem nincs rózsaszín plüssfelsőm Előkét pedig még nem kapott, bár már sokszor megígértem Neki
Egy Krauser esetleg (igazábol oldaldoboz 1 db)?
KÖlkök!
Nincs valakinek egy törött GIVI doboza?
Nekem az alja kéne!
Bizony!

Ahogy Teddy írja...... jővőre még karcsúbb lesz a téma - és épp tegnap mondtam esSo-nak is, hogy ugyebár az első eladnivalóm az a motor...........ha úgy alakul.

De ha nem?
Akkor pont a pénzhiány miatt Én garantáltan nem tudok 1 napos heppajokat alakítani nagy számban - hiszen részemrőlk nincs nagy értelme...
Én úgy vagyok vele ha már menni kell, és enni kell, akkor az legyen 2-3 nap............1 napos üzemanyaggal.....

Pl Sugovica, Nyírjes-i tó.....akármi......ahova el kell menni és dögleni egyet.....
Amúgy is szeretném a lányaimat is csábítani............ahol ugye nem a motorozásról szól a hétvége.......

Egy dologról nem szeretnék lemondani, az pedig a nyári 1 hetem..............de ugye erre is csak úgy jön össze a léééééé ha minden más dologban sporolok......
Doooorcsi!
Találtam az uradról egy szupi képet!
Otthon is így várja a vacsorát, vagy csak nálunk?
Bali drága!
Szervezhetünk mi akár minden nap ún egynapos gurigát, ha nem jöttök el! Egyebekben pedig lásd Teddy hsz-ét.
Bali!
Akár hogy is szeretnéd, nem felejtünk el!
Nekem tavasztól indul az, amin ti az idén estetek át... úgyhogy hamarosan megtapasztalom, milyen lesz "még kevesebbet motorozni"...
A másik fórumban van egy Szilveszteres Topic... esetleg beleolvashatnál!