Csodás humorod van f@szkupak!
Add elő az "otthoni" baráti társaságban... köszönettel fogadom, hogy megosztod velünk, de én nem kérek többet a kis humorbombákból...
Nos, legyen neked örömöd a vizualizálásban. De több ne nagyon!
Az ingatag lelki világ meg legyen a mi bajunk. Legalább mindig jön egy pöcs, aki okoskodva felnyitja a szemünk, hogy milyen gonosz is ez a Világ! A mindenit! Kezdek megedződni... eddig azt sem tudtam, hogy hol élek...
Oszt jónapot Uram!
U.i.: Pedig látom, hogy volna gógyid, de miért kell elqrni a renomét? Hápival egyetemben én sem értem...
Ja értem!
Nem fogja megtartani. A givialap jó lenne, de a doboz műanyag alja gyenge, ha odacsavarozod a pizzásdobozhoz kitépi a csavarokat. Egyszerűen gurtnizzad fel a dobozt, így tud "dolgozni" úgy hogy tudjad nyitni, mert ha fullra odahegeszted valamivel, akkor akkora a tömege meg a tehetetlensége, hogy bármit szétszed a menet közbeni lengéstől, a gurtni engedi mozogni...
Miért, miért?
Nekem jó ötletnek tűnt, én egész faszán elszórakoztam rajta.... olyan vizuális típus vagyok...
Elképzeltem, ahogy az egész "banda" megceretget valakit.
Nem gondoltam, hogy ennyire cizellált itt mindenkinek a leki világa...
A vaterán van egy srác, aki gyárt Givi alaplapot smile1 a neve. Javaslom üssél le valalami 100Ft-os szart (rutinos vaterás a srác van neki) és meglesz az emilje és akkor el tudod érni és elmondod mi kell neki. Valahol kenya alsóban lakik annyi vele a gond csak, de szerintem postázza is.
Fehér!
Hétvégeken elmegyek pizzázni, és ahhoz kelet egy doboz.
Hőszigetelő lexán lapból ( olyan amivel a medencéket burkolják télire, meg a téliketreket csinálják ) csináltam egy hejjde kis dobozt a gépsárkányra!
Nem!
Platni az van a motoron!
Csináltam egy dobozt, nagyot! Ennek az aljára akarom fölrakni egy Givi doboznak az alját, hogy a platnira rá lehessen pattintani!
Ezért kell egy törött aminek az alja egyben van, szépen körbevágom és a másik doboz aljára fölhebregálom!
ZÖLD?
Nem dógoz máma? mé?