Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Henrik!
Nem dógoz máma? mé?
Na!
Milyen snájdig kis fiatalembert varázsoltál belőlem!
Beszerzek egy ilyen csini kis rucit! Eddig csak feketében volt!
Csodás humorod van f@szkupak!
Add elő az "otthoni" baráti társaságban... köszönettel fogadom, hogy megosztod velünk, de én nem kérek többet a kis humorbombákból...

Carházi!
"Boldogok a lelki szegények..."

Nos, legyen neked örömöd a vizualizálásban. De több ne nagyon!

Az ingatag lelki világ meg legyen a mi bajunk. Legalább mindig jön egy pöcs, aki okoskodva felnyitja a szemünk, hogy milyen gonosz is ez a Világ! A mindenit! Kezdek megedződni... eddig azt sem tudtam, hogy hol élek...

Oszt jónapot Uram!

U.i.: Pedig látom, hogy volna gógyid, de miért kell elqrni a renomét? Hápival egyetemben én sem értem...
Ja értem!
Nem fogja megtartani. A givialap jó lenne, de a doboz műanyag alja gyenge, ha odacsavarozod a pizzásdobozhoz kitépi a csavarokat. Egyszerűen gurtnizzad fel a dobozt, így tud "dolgozni" úgy hogy tudjad nyitni, mert ha fullra odahegeszted valamivel, akkor akkora a tömege meg a tehetetlensége, hogy bármit szétszed a menet közbeni lengéstől, a gurtni engedi mozogni...
Bocs télleg elkúrtam az "lecopombanda" :)
Miért, miért?
Nekem jó ötletnek tűnt, én egész faszán elszórakoztam rajta.... olyan vizuális típus vagyok...
Elképzeltem, ahogy az egész "banda" megceretget valakit.
Nem gondoltam, hogy ennyire cizellált itt mindenkinek a leki világa...

A vaterán van egy srác, aki gyárt Givi alaplapot smile1 a neve. Javaslom üssél le valalami 100Ft-os szart (rutinos vaterás a srác van neki) és meglesz az emilje és akkor el tudod érni és elmondod mi kell neki. Valahol kenya alsóban lakik annyi vele a gond csak, de szerintem postázza is.
Belekerültél!
A receptet csak te tudod hozzá, hogy hogyan kell ezt...

"Laza vén fószer!" Vazzzzzzz!
Köszi írtam neki.
Van az aproban egy szeptember 7.-i hirdetés, miszerint az ürge elhagyta a doboza felső részét, hátha meg van még az alja
Ha fönt van a motoron lefotózom neked! igérem!
Ja gőzőlgő pizzákkal
Fotót akarok!
Ott a pont!
Értem, szoval csináltál rá egy kis télikertet, uszómedencével, praktikus
Fehér!
Hétvégeken elmegyek pizzázni, és ahhoz kelet egy doboz.
Hőszigetelő lexán lapból ( olyan amivel a medencéket burkolják télire, meg a téliketreket csinálják ) csináltam egy hejjde kis dobozt a gépsárkányra!
Milyen dobozt csináltál? ha szabad kérdezni? (azon kivül hogy nagy )
Bocs - Főleg!
Nagyon szívessen!
De még mindíg nem értem, hogy honnan jött a " leszopombanda" ?
Föleg , hogy miért?
Most télleg köszi.

Régen fiataloztak már le.
Nem!
Platni az van a motoron!
Csináltam egy dobozt, nagyot! Ennek az aljára akarom fölrakni egy Givi doboznak az alját, hogy a platnira rá lehessen pattintani!
Ezért kell egy törött aminek az alja egyben van, szépen körbevágom és a másik doboz aljára fölhebregálom!
ZÖLD?
Igen, az kell nekije
Mer nem Manci, hanem Rozi, a csámpás
Hapi ! te tulképpen Givi platnit keresel? nem a doboz alsó felét
Azt nem is ismerem!