Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszerint Szerbia északi része
hát erre délebre, vajdaságba :)
Kicsit pontosabban:merre is?
errefelé, vojvodináába nem szoktatok járkálni, motorozni?
Fürdőzöm a monitor fényében... . Estig. Sebaj .
Jobban teszed, ha napfürdőzöl....
Sziassztok ! Kiszúrtam magammal, 4 keréken jöttem dolgozni, mert nem akartam Pöfit összevizezni-sarazni, erre 7 ágra süt a nap, odakint meg elhúz néha egy motor üvöltve ...
Olvasgatok asszem kicsikét .
Tudod, olyan függőágyas-belefekvős!
Hát igen az arányok stimmelnek, bár a motorról nem lehet ilyen kényelmessen ki/leszállni
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Ezzel tisztában vagyok, bár én nagyon szeretem az amolyan HKG-s menjünk valamerre párszáz km-ert is. Tavaly az asszonypajtival megvalósítottuk egy régi álmunkat és körbemotoroztuk mo-t. Nagyon szupi volt, csak így más már nem fért bele.

De ez a jövő zenéje. Majd meglátjuk. Mindenesetre én nagyon mennék már veletek.

És végezetül:

A motoros bosszúja

Üdv! Ha valakinek kell idomszett+tank akkor nekem van egy garnitúra eladó. Tankon pici horpadás, egyik idom horzsolt, fényezni kell őket. Valamint van még egy karburátorom is. Nincs rájuk szükségem, olcsón odaadom őket. Szép napot.
Milyen sátoros buli?
A Cpemás hozzászólások még fenn vannak....
Hát én is SPOOL-os vagyok, de csak muszájból...
Stewie Wonder is látja a különbséget egy IMET cucc vagy egy SPOOL között és szerintem nem égbekiáltó a különbség.
Menni jobb Cordurába, de esni bőrbe kell....
Szerintem ha tudod, hogy aznap esel, akkor vegyél bőrt :)
Hasznos a spray, de nem nagy felületű dolgokra való, egy kabát benyelne vagy 4-5 tubust.
Bőrre is jó, cipőt-kesztyűt tudsz vele valamennyire jobban ellenállóvá tenni a vízzel szemben.
Na,hali!
Tekergők, egy pillantást "amoda".
én 1 kamion potkocsiát kerültem ki aki úgy dőntőtt +áll 1 kanyarban hidegvolt tapadás nuku kicsuszott alolam a lo közel sem vagyok a150000km hez (napelemes mocis vagyok)de az biztos hogy amikor már a ruhának(is) kell + védenie akkor az legyen a lehetö legbizonságosabb és legjobb minöségü!
NA!

Mikor már "nem rajtam múlik" akkor jön elő a :
- a félsz: attól hogy elsőbbséged van, nem biztos hogy megkapod.....vagyis lassíts..........Én mindig ezt teszem
- rutin: Itt jó a kikerülési gyakorlás - ami nem sok helyen oktatnak (de megnézheted pl a széles úton videóknál)
- bukta.........

Vagyis ha nem rajtad múlik akkor is van még esélyed.........és itt szintén nem a ruha fog megvédeni.

Azt hiszem a díszes társaságban szerány személyem eddig a BENZINZABÁLÓ FŐÖRDÖG:-)
6 éve van jogsim (csak motoros) eddig közel 150.000km tettem meg (mindent beleszámolva).......
És eddig 2 perecem volt............egy "nem rajtam múlott", mert kielőzőtt egy kocsi....és egy kutyás eset......tehát ugymond mindennapi helyzet.

PL a 6-os HALÁLÚT néven volt ismert..........MOST AZ IS LESZ!
MIért?
Mert valami okos kitalálta hogy szalagkorlátozzák le..........
Én Sinatelepnél borultam, és mákom volt, mert tudtam csúúúúúúúúúúúúúúúszni..........
Most fel fogok akadni egy szalagkorlátos cölöbre és NYEK.........
én 1szer borultam de csak kis sebeségnél a nacim viszont beleakad amociba ugyhogy vitt magával 2hét sánti de semmi komoly főleg farmerban mocizom én is a srác viszont gixerel borult és nem is lassan kulcscsont és felkartőrés2helyen ami össze forrt de az égés még mindig látszik ! Én börben érzem magam biztonságban kényelmes és praktikus(vizállo 1 darabig) nem mondom hogy 100% nyáron 30fok egy piroslámpa és mindenhonnan folyik rolad a viz csak ilyenkor huzok cordura dzsekit de csak városban ha hosszabb túra akkor bör! ha villanyoszlopot akarsz kaszálni mindeggy hogy cordura bör vagylovagi páncél valamid ottmarad álltalában te magad ha ésszel motorozol az segit a leg tőbbet ebben igazad van de van amikor nem rajtad mulik!
Figyi!

Én nem török pálcát egyik felett sem.........
Nekem is van full cordura cuccom.
Esso meg is lepődőtt, mert hétvégén abban voltam (utoljára kb 2 éve voltam így beöltözve)

Én úgy öltözködöm ahogy jólesik..........
És most is csak auzt tudom mondani: ÉSSZEL...........

Ha elcsapnak, vagy elesel és csattansz valamivel akkor teljesen mindegy hogy mi van rajtad............
A bőr is csak arra jó, hogy ha csúszol akkor nem olvasd a bőrődbe...........de ha pl elkaszálsz egy villanyoszlopot akkor ott szakadni fog a végtag, mint pár éve egy battai srácnak mind a 2 lába...........vagy az oldalamon lévő SM-es, az alsó rakparton........(derékból)

Épp ezért írják a sebességet, hiszen 100-nél mennyit csúszol és 170-nél mennyit...........
No a cordura az ennyit bír (emlékeim szerint 140-150-et MAX).....

Én mikor elkedzdtem fullra beöltöztem, azt alig tudtam felmenni egy várba, mert itt szoritott, ott feszült..........ugyebár egy motoros ruha nem hegymászára van kitalálva:-)
Épp ezért agyaltam Én is........
a vége?

Térdproti, farmer (vagy katonai nadrágokat hordok szivesebben)
póló, protiing, kabát............

2x zakóztam........ami sérült az mindkét esetben a vállam, a vesém, a térdeim
illetve a mellkas, mert épp ráesel a kezedre............és ugye a kabátokban NINCS mellvért........ezért jó a protiing, mert abban viszont van.

Szóval okosan kell variálni......de főleg közlekedni!
a méretben igazad van azenyémnek az ujja volt hosszu 2500ft és rád szabják
nem azt mondom ,hogy a bör ruha 100% csak azt ha már motorozol van elég dolog ami veszélyeztet ne kelljen a ruhád miatt is aggodni !biztos van olyan szövet kabát ami 100szor biztosabb mint egy gyenge minöségü bőr! és nekem gsem van ritkán megyek150fölött!
Ezt kikérem magunknak - SPOOL-osoknak:-)

Ésszel kell közlekedni, ésszel kell öltözni - és akkor nem ég semmi sehova..............
Mondták már nekem hogy a farmer is veszéllyes......
No Én már szálltam el farmerba és mi lett belőle? A térde kiszakadt egy 2ft nagyságú helyen...........PERSZE!
Alatta a térdvédőm az széttört!

A másik fele - az IGAZSÁG.........
A Cordurát TÚRÁSOKNAK javasolják, akik beérik a nyugodt tempóval............

A bőrt meg a speedereknek, akiknek 150 az utazójuk, de néha több is:-)

Amugy a kapható bőrruha sem 100%............hiszen a tested nem konfekcióméret.........
A versenyzőknek totálisan a testükhöz van szabva.......
De amit a boltban kapsz az vagy kics, vagy nagy valahol, hiszen nincs 2 ugyanolyan ember.
én csak bör ruhát használok ok nyáron meg döglessz de még mindig jobb mint ha spool embléma ég a karodba mint az eggyik ismerösömnek
Gabi jól mondta, a szemétnek a kukában a helye...