El is felejtettem mondani, hogy nyáron motorozgatunk barátnőmmel,és egy barom nem belénk rongyol
Dehogyisnem
Szerencsére annyira ledöntöttem, hogy a csajszi lábát nem vitte le a kocsi lökhárítója, helyette a kipuffogó
szedte darabokra a kocsit
Ilyen is van!Durev
Hali
A csavarok nem a gyáriak,mert sérültek(hajlottak) ezeket én vettem csavarboltban, és alapból sötétek voltak,
valóban rozsdásak, de csak addig aggasztó a látszat,amíg ki nem veszed őket, és rá nem jössz hogy csak felül azok.
A halálfej személyes okokból kifolyólag átalakult! jelenleg így fest hátulról a masinéria:
Hívj fel holnap mindenképp, mert úgy néz ki, összejött a meló. Jövő héten kezdhetnél és már most szombaton be kéne jönnöd megbeszélésre. A számom: 20/914-64-29.
bakkar, ezt hogy csináltam? A fele szöveg lemaradt.
Szóval: gyere te is kávézni!
Egyébként itt leszek elvileg 3-4 napot, akár egy kisebb guriga is beleférhet. Elvileg 2 nap meló, de utána szabadprogram van.
Bőrcsere megtörtént, most Dooorcsi vagyok Apabőrben! Írhatsz nekem bármikor, Maci Hallom jön haza Hugi, csókoltatjuk Őt És sok sikert Olaszban. Jaaaa,és nem utolsó sorban Boldog Szülinapot neki!
Ugyanolyat vegyél!
Ha minden igaz , akkor ez már szinte egyszerre fog elkopni az elsővel.
Ráérsz márkát váltani, ha mindkettőt kell cserélni. Így most pénzt spórolsz, és a motor is az egyforma gumikat szereti.
Én sose tennék fel kétfélét!
Köszi
Viktor