Óóóó, most nagy melegség öntötte el a szívem és a lelkem! *
*: A jelenlévő fantáziadús hímeknek üzenem, hogy a fenti mondatban lévő lasztit légyszi most ne csapják már le! Ha esetleg mégsem vették észre, akkor a * mögötti mondat nem létezik!
Nem én lennék, ha már nem szedtem volna szét őket... Többet sosem! Ebbe belepiszkálni nem lehet, se hely, se lehetőség, van benne egy pici generátor (brutáljó hatásfoka lehet) és párhuzamosan 6 fényes fehér LED. Ennyi... De vízszigetelés nuku, ezért nem szereltem még fel, azt megoldom, és tuti lesz!
Postaköltség nélkül 2100 HUF, de hogy ne legyen minden tökéletes, csak 10W-os izzók vannak bennük a 21W helyett, és olyan a foglalatuk, mint a műszerfal izzóinak. De nem baj, tarcsinak vettem, 4 darabért jó ár, berhelni meg szeretek... vagy duplán kell rakni, akkor kijön a 20W!
Hi.
15V csak a feszültségszabályzó elött lehet, ha utána is ennyi az bizony sok. Egy a fesz. szab. után kötött sziliciúm dióda (pl. 15A-es) leveszi 14,4-re, de sajnos alacsony fordulaton is lekap belőle 0,6V-ot.
Az aksit csak ~14V-ig szabad normál áramerősséggel (I=~02x pl.8Ah=1,6A) tölteni, a fölött csak un. csepptöltéssel ami ennek a töredéke, max. 14,4V -ig
Az 1,8 és 2,4 V között kell lennie a cellefeszültségnek különben tönkremehet az aksi.
Alatta mélymerítés= aksihalál, fölötte heves gázképződés és a víz kipárolog az aksiból és hosszú távon szintén kakukk.
Másik infó Nyuszinak. A "Lé napja" túra képeit néztem és a mappádban és a Finepix S5500 géppel készült képek mind 1/60 sec. záridővel készültek, ami miatt az esti képek kevésbé sikerültek mint a nappaliak. Nappali profil lehetett beállítva. A full auto beállítás gondolom növeli az ISO értéket 100-ról 400-ra és csökkenti a záridőt alacson fénymennyiség esetén.
Remélem nem hangzott arabul amit írtam.
Csövi
Nyuszi, nagyon szívesen megkínállak, ha lesz lehetőség! Ha sürgősebb, akkor lebeszélhetünk egy randit kóstolóval egybekötve... OK, tudom, csak álmodom...
Az én, 2000-es kiadású GS-bibliám is 91-es benzint ír. Apropó tartály télire... nem is rossz ötlet! Karácsonyra meg minden rokontól kérek egy marmonkanna benzint...
Blue: ok, a ventit felírtam, eddig 3 pár.
Piet: szerintem, ha gyorsan tekersz, megy úgy is... de még nincs a mocin, nem tudom, milyen sebességnél indul be, ha teszteltem, beírom ide.
Viktor: nekem a Total Video Converter vált be, itt megleled. Gondolom Blue és Ratrak is tud javasolni valamit...
A gáz hogy a hirdetésekben annyi szerepel:
van 765ft-ja naponta egy BAnditra?
De az már nincs ott, hogy és van még plusz 600ft-ja naponta 2L benzinre......
No de ugye ez van.....
Ha belegondolok akkor idén nekem a motorozás CSAK a motor, benya, alkatrészek belekrültek:
motor: kb 26000x12 = 312.000
benya: kb 250.000
szervizek: kb. 50.000
szóval egy laza 600.000 pengő.....plusz a kaják, kávék, szállások, belépők..............
ÁJÁJÁJÁJÁJÁJJJJJJ
JJJ
Ne ez a pár százezer nem lesz meg jővőre...................
Na, most mentem alunnnni, mert a végén "labdázni" kezdek!