Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszabb nem lett, tehát jobb!
Tényleg nem ártott...
kiszámoltam:-)

Idén elhasználtam kínosan kevés 15000km alatt kb. 840L-ert:-)

(2006-ban meg 1430-at:-)))))

Szóval nekem egy 1m3-es tartály kellene - és abból megvan az egész év:-)
A motorozás jót tett?
A fejem már elég nagy hozzá...
Orrdugulásom van még, de egyébként majdnem ép vagyok. Persze, csak testileg! A szellem defektes továbbra is!
Én az AVS videó convertert használom....
A fene a jóindulatodat! Kopp-kopp-kopp, eddig nem volt nagy baj az én kicsikémmel. Jó gazditól, jó gazdihoz került...
jóvanna:-))))

De ha sokat szivárog abból csepp lesz:-)
nyiháháh. Én szivacs? milyen kis vicces vagy ma este! Nemsoká bagollyá avanzsálsz, ha engem nevezel szivacsnak...

meggyógyult-e már az én MacKomám?
Blue! Kérdezd meg lehet-e hatáidős üzletet kötni a Mollal? Most megveszel 100l-t, holnapi áron, átvétel junius 1.-én
biciglin is müxene?
Melyik az a programm ahol quick time-ból wmv-t tudok csinálni ?
Tibkin!

Nekem is kőne ilyen ventilátoros led 810-é (1 pár)..... fehér vagy KÉK......
megoldható?
Ahéééécccázát! ZugszivacsNyu!

meg sem kínálsz?
esSO ezt nagyon jól tudta! Utána néztem , és valóban ez áll ott betű szerint: "Használjon ólmozatlan, minimum 91-es oktánszámú motorbenzint!" (Biblia 21.oldal)
VAZZZZZ

tényleg!
Hiszen Én írtam a röviditett könyvet

http://akmtmedia.extra.hu/sufn...
na ezt mutasd meg, mert nekem az annoi kézikönyvbe 95 van!
Júúúúújjjj, nehogy úgy járjunk, mint a mars szonda! 2 pár! Így megvan a dimenzió is...
Köszi Tibkin!

Gyerekek! Nézzétek meg a Lé napi vidit! Annnnnyira beszartam a röhögéstől, hogy nagyon! (egy csomó részt most láttam először, de nézem is újra)
Sziasztok

Valaki kérdezte reggel az áttételt. Nekem hátul 4 foggal kisebb lánckerék van, ami azt eredményezi, hogy kb. 600-al kevesebbet forog a motor ugyanannál a sebességnél, sztem fél literrel kevesebbet is eszik, de viszont nem bir kiforogni 180-ig. A gyorsulásán pedig gyakorlatilag nem venni észre semmit.

Egyszer tankoltam vpower 95-öt, kb. 50 kilométer múlva vettem észre mintha finomabban járna a motor és jobban is ment.
10 forinttal megy le a benzin ára

Csökkenti 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

lassan kellene venni egy tartályt és téen gyüjteni bele, nyáron meg elhasználni:-)
Még nem... de szerintem nagyon távol lehet egy finom Tokaji aszútól! Hoppá, mindjárt iszom is egy pohárkával a névnaposok és persze minden motoros egészségére!
Megkostóltad? Milyen izű az ioncserélt viz?
Ja, mielőtt megkapom: igen, töltés előtt feltöltöttem az akkut fincsi ioncserélt vízzel...
Nekem nem csepegett... úgy emlékszem... A szelepfedéltömítésnél szivárgott... Amúgy segített Gambesz szervízelni egy picit a múlt héten (hála és köszönet a nagylelkűségéért ) és megint csak félig volt az aksimban a víz... Műszer szerint 15 voltot tölt vissza 2000-res fordulaton az aksim. Azt mondja a nagylelkű, hogy ennyit nem volna szabad nekije...

pusszantás mindenkinek!
Sziasztok!

esSO: megjött ma a LED-sorod. Postázzam, vagy majd valamikor személyesen?
Teddy: a zöld (ventis) LED-eket akkor rendelem, a 4db összesen értendő? Csak mert párban vannak, szóval 2 pár elég?

Más, és fontos: ma reggel csak kocsiról bikázva indult a GSpaci, hazafelé nem volt gond, akkor pöccre indult. De felhoztam ellenőrizni az akkut... minimum alatt volt mindenhol a kénsav... pedig pár hónapja ellenőriztem, akkor OK volt, bár ez még a nyárvégi kánikulák előtt volt. Szóval itt a csodás alkalom, hogy aki nem tette, az nézze meg a sajátját! Nekem most töltőn lóg, csak úgy csámcsogja az elektronokat!

Benzin: nekem finomabb járást produkált a vépover, de csak a 95-ös, bár mostanában állok át arra inkább, hogy minden 2.-3. tankolásra csorgatok bele ilyet. De amikor először tankoltam bele ilyet nyár elején, rövid idő alatt (párszáz km) sokkal finomabb hangja lett, és a rángatás, ami korábban a tartósabb autópálya-tempóknál volt is enyhült. Szóval lehet valami az adalékolásban, persze tudom, hogy csodát nem tesz, de valamennyi koszt kitakaríthatott. Amikor nagyon tél lesz, és lepihen egy picit a gép (nem kockáztatom a jégen eldobást), akkor többek közt kipucoltatom a karbikat, csöveket, biztos van már benne szutyok.