Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Egy 2004es GS500asom van, 30eKm van benne. Elég rendesen átadja a rezgéseket a kormány,szóval egy normál utazótempónál,olyan 100-110 körül hosszab távon elkezd zsibbadni a kezem. Ez csak az én motor sajátossága,vagy az összes GS ilyen?

Köszi a válaszokat,Attila
Itt van ez a faszi 35mm-es rugóösszenyomó előfeszítésállító csúcstechnológiai überkütyüt csinált:
http://www.gstwin.com/making_f...
Fényképeket kérhetünk?
És, ha beválik a cucc, akkor méreteket majd?

Kösz!
Jó reggelt!

Remélem tudtál aludni az infó nélkül.

Úgy tudod megnézni, hogy középsztenderre teszed a pacit. Ránézel az állító gyűrűre, ahol van egy számsor 1-től 7-ig. Ezután aláfekszel a mocinak. Bekukkantasz a gyűrű és a rugóstag közé alulról. Látni fogsz egy lépcsőszerűen emelkedő kiképzést a gyűrűn (belül)... az egyik lépcsőben pedig benne lészen egy "pöcök". No, a pöcök mutatja meg, hogy hol áll most a teló... a külső számsor pedig, hogy hányas állás is ez. A "pöcköt" a moci hossztengelyére merőlegesen keresd... a lánc felől. (ha jól emlékszem... nem állítom gyakran... mondhatni, 3-szor csináltam...)

Súlyban hasonló "gyerekek" vagyunk, én az 5-ös állást használom. Ez egy személlyel kiváló, és egy 50 kilos utassal és csomaggal sem üt fel még. (Gyárilag minden moci 4-esen van.)

Remélem műszaki nyelvezetem csodákra képes és érted, hogy hogyan lehet megnézni...
most értem a mai napi termésetek végére!

ÁLLLLLATOK!
Kösz rendes vagy!

Szóval akkor senkise avat be miből tudom meg hányason áll?
Igaz? Ilyen vagyok!
Esetleg te lehetnél a kinevezett hivatalos rugóstagállitó
Mekkora szíved van, aztaaaa!
Ha esetleg én venném meg, oda adom egy állítás erejéig a körmös kulcsot.
Engem az állító kulcs érdekelne jobban.
Azt se tudom most hányas állásban van a teló. Semmiféle jelőlést nem látok rajta.

Valaki megfejthetné nekem ezt a dolgot.
Miért kellett rajta változtatni....
Ez volt a legszebb motor:
http://upload.wikimedia.org/wi...
Ma szétszedtem a telót, télleg nem bonyolult, lemértem egy 30,5mm átmérőjű alumónium pogácsát esztergáltatok első körben, csak azt nem tudom milyen hosszú legyen. Mellesleg port találtam a csavarban, amit leszedtem.
No, és akkor melyik megoldást választod?
Nem a motort féltem. A saját totálkár értékem valahol:
Meg utána egy kis desszert.
Esetleg köthetnél cascot , az is növelné a biztonságérzetedet
Az! Minden vacsorám ilyen legyen!
Ha nem alszol el utána, akkor még negyed óráig tart a béke!
Rossz az aki rosszra gondol. Ez egy sima (borotvált) hamburger
Igen! Olyankor mindig minden rendben van! Legalább arra az időre..
Nekem sem mindíg üt fel, de ha vészfékezek igen, a vészfékezés meg attól az, hogy nem tudod megtervezni. Én majdnem elvagyok a motorfékkel, annyira tatásan vezetek, de biztonságérzetet adna, ha lenne olyan első telóm ami nem fog pattogni, akkor sem ha húzni kell....