Jó maradj! Én nem tudom, nekem még nem ütött fel soha, igy nem foglalkoztatott a kérdés.
Esetleg üljél hátrébb, valahogy vagy esetleg kezdjél elöbb , lassabban fékezni
A másik végéhez: nem kell parázni, évek óta itt vagyunk, vagy kismillióan. És még nem kapott el a mitológiai lény.
Bár, ha Mr. Smith vagy és titkosszolgálatilag ügynökölsz, akkor megértelek.
A Pszichomacska azonban kiolvassa az IP címed így is, és lefülel a fél fülivel.
Legyen már akkor legalább 2001... Csak, hogy ne ugyan annyit kínálj, mint Gambesz.
Bár úgy emlékszem, hogy még nincs ára a szerszámosnak. Ha mégis, akkor 2000-ért Gambeszé... ő vóóóóót az első.
Többször előkerültek olyan illetők, akik nem vállalták fel saját magukat.- Valahogy az ilyenek mondokáikban kissé félrecsusztak, el is tűntek pár nap múlva.
Reméljük nem ilyen vagy, csak nem szeretsz bemutatkozni, 5 éves koromban én is nagyon rüheltem
Ja és én kérdeztem előbb
Azért össze nem veszünk rajra!
Én csak az elsőárazóra emlékeztem...
Esetleg üljél hátrébb, valahogy vagy esetleg kezdjél elöbb , lassabban fékezni
A másik végéhez: nem kell parázni, évek óta itt vagyunk, vagy kismillióan. És még nem kapott el a mitológiai lény.
Bár, ha Mr. Smith vagy és titkosszolgálatilag ügynökölsz, akkor megértelek.
A Pszichomacska azonban kiolvassa az IP címed így is, és lefülel a fél fülivel.
Te dolgod...
Bár úgy emlékszem, hogy még nincs ára a szerszámosnak. Ha mégis, akkor 2000-ért Gambeszé... ő vóóóóót az első.
Igazságos Teddy szólott, és szól itt!
HANEM ÜLDÖZ A PSZIHÓMACSKA
Reméljük nem ilyen vagy, csak nem szeretsz bemutatkozni, 5 éves koromban én is nagyon rüheltem
Nekem is megér 2000-ret sőt kicsit többet is Ha gondolod e-mailban keress meg és megeggyezünk.A címem:belafig kukac somlo pont hu
Bár, a döntés a tiéd. Csak kérés volt. Kettő. Hápi és én...