Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így is van! Fegyver a tokban és szent a béke!
A lényeg, h minden a helyére kerüljön!
2003
Az már HOT-DOG...
Azt hiszem ezt talán mással kellene megtölteni.
Ennyijéééé má' én is beszállok.
Akkor ezek szerint ennyi az ára? 0000?! A ketteseket lefelé kerekítettem...
A 2-est ugy is lefelé kell kerekiteni
Na jó akkor legyen 2002 Csak hogy ne legyen igazad

Ja és én kérdeztem előbb

Azért össze nem veszünk rajra!
De nem ám... pláne, hogy Medve esze nem mindig működik helyesen.
Én csak az elsőárazóra emlékeztem...
Mingyá szerkesztenek egy mini veterát
Először Begami szólt,hogy kellene! Gambesz meg utána, ha mégse kellene, akkor őt is érdekli. De ez nem a mi dolgunk.
Jó maradj! Én nem tudom, nekem még nem ütött fel soha, igy nem foglalkoztatott a kérdés.
Esetleg üljél hátrébb, valahogy vagy esetleg kezdjél elöbb , lassabban fékezni
És megtámadja gyanútlan áldozatát...
Sehol nem vagy biztonságban, félelmet nem ismer:
A pszihomacska fenntről is támadhat!
Elég gyanús egy teremtmény...

A másik végéhez: nem kell parázni, évek óta itt vagyunk, vagy kismillióan. És még nem kapott el a mitológiai lény.
Bár, ha Mr. Smith vagy és titkosszolgálatilag ügynökölsz, akkor megértelek.

A Pszichomacska azonban kiolvassa az IP címed így is, és lefülel a fél fülivel.

Te dolgod...
Én maradok annál, hogy felüt az a kurva teló és kb hány centit kell előfeszíteni, hogy ne üssön fel.
Legyen már akkor legalább 2001... Csak, hogy ne ugyan annyit kínálj, mint Gambesz.
Bár úgy emlékszem, hogy még nincs ára a szerszámosnak. Ha mégis, akkor 2000-ért Gambeszé... ő vóóóóót az első.

Igazságos Teddy szólott, és szól itt!
Télleg nem szoktam beregelni sehova valós néven szerintem felelőtlenség. Nem miattad vagy hápi miatt hidd el.
HANEM ÜLDÖZ A PSZIHÓMACSKA
Többször előkerültek olyan illetők, akik nem vállalták fel saját magukat.- Valahogy az ilyenek mondokáikban kissé félrecsusztak, el is tűntek pár nap múlva.
Reméljük nem ilyen vagy, csak nem szeretsz bemutatkozni, 5 éves koromban én is nagyon rüheltem
Hello!

Nekem is megér 2000-ret sőt kicsit többet is Ha gondolod e-mailban keress meg és megeggyezünk.A címem:belafig kukac somlo pont hu
Fííísburger... látod, lehet!
Vagy halas?
Erre felé szokás ez... hogy kitöltögetünk adatlapokat. Hápi kérése megállja a helyét.
Bár, a döntés a tiéd. Csak kérés volt. Kettő. Hápi és én...