Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker! Ez tuti, hogy sajtos...
Akko miért reagáltál?
Egyébként van itt egyfajta hamburger, amit valamiért különösképpen szeretek:
Hát tudod erre, inkább nem reagálok!
Hát mocfestés egy kicsikét elmarad! sok píííííz!
Neeeee.... plíííz.. méég egyszer ne....
Az kéremszépen kizárt. Valós adatokat akkor sem írok be ha még 10 rabbis viccet bepasztázol és még 15 Woody Alen idézetet.
nem az így készül:
szija Koma! nem erre gondoltam.

Kacsesz: mikor fested át a mocit?
Hát ez nagyon érdekfeszítő volt!

Nesztek itt van még egy szösszenet:
" Nem azért kerültem fel a tápláléklánc csúcsára, hogy ne egyek húst!"
Remélem jól jössz ki az ügy végére... szorítok, egyebet nem nagyon tehetek. Sajnos.
Hááápi!

Elmondom... amit balf@szul linkeltem be, amikor a mocis vidit akartam. Egy Youtube-os oldal volt, ahol 2 nő vegaburgert gyártott 8 percen keresztül...

Ha akarod, kikeresem neked.

Meg is tettem... a legjobb a a köszönés benne, az első másodpercben.

Vegaburger Kacsinkának ;)
Sziasztok!

Valaki írta nekem ezt a "fájdalomdíj" lehetőséget, de azthiszem ez csak személyi sérülésnél érvényesíthető. Ha rosszul sejtem kérném, hogy cáfoljon meg...
GsTeddy Neked pedig köszi az ügyvédet felkeresem mindenképpen!
Nyuszikusz sajna meg ez van, de 3 évet harcoltam hogy megvehessem a gs -emet, legalább még ennyit harcolok érte, ha minden kötél szakad! Erre korlátlan energiám van!
Mindenkit külön nem tudok kiemelni, de tényleg köszönöm az "összetartást"!Nagyon!
Te Cperma!
Ha szépen megkérnélek, megtisztelnél ( engem, minket ) annyira, hogy kitöltöd az adatlapod, egynéhány fényképpel megtűzdelve?
OKÉ, én bírom az osztást, viszont még mindíg nem tudom, hogy mi az a "vegaburger" amitől Maci barátom ennyire kiakadt!
Mondhatnám, hogy hülyén halok meg, ha nem okosítotok ki, de ez nem igaz. Ezen információk birtokában is hülyén halok meg.

SZÓVAL, MI AZ A VEGABURGER ?

" AZT MONDJÁK, HOGY ELMEBAJBAN SZENVEDEK, DE ÉN NEM SZENVEDEK, ÉLVEZEM MINDEN PERCÉT! "
Mi ez? Kannibál-burger?
És egyáltalán nem olyab mint ez:
Olyan mint ez csak nincs benne gyerek...
Vazze te tényleg egy barlangban éltél és szakállas zsidóvicceket olvasgattál...
mi az a vegaburger?
Árnyaltabb a kép, a motiváció inkább vegyes.
Ha valaminek a NEM megcselekedésére akarsz valakit rávenni, akkor eredméynesebb a negatív motiválás az elrettentés, ami nem kellemes, a közlekedés tipikusan ilyen. Elsalyátítod a szabályt és annak megszegésétől kellene visszariasztani. Az eredmény igenis jó, mert ha valakit elrettentettél, akkor elérted amit akarsz. okos ember magát sokkolja, hogy egészséges félelemérzete legyen.
Ha valaminek a megcselekdését akarod elérni akkor motiválsz pozitívan, tipikus eset a sport, a versenyek.
Krízishelyzetben CSAK a negatív motiváció működik (háborús helyzet, katasztrófa), ebből aztán döntsd el magad, melyik motiváció az eredményesebb.....
Nem azé, de nem csoda hogy csattanak a motor a rossz oldalon megy a faszi meg rossz sávba sorol
Lehet, hogy igazat adok neked...
hja, az a baj, hogy a tulkokra meg semmi nem hat....
Azért van, akinek csak így lehet... örüljünk neki, hogy ránk nem csak a sokk és a verés hat!