Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rám nincs jó hatással... (amúgy a nevelés nem elrettentés és nem is sokkolás)
Bammmmmeg! Te végignézted a vegaburgert?!
Én alig bírtam... ssszzzzzzörnyűűűű!
ÖÖÖÖÖ, izzzzéééé...

Ezt akartam...:
SAFETY
a vegetáriánus burger videó nagyon odab..sz
Ennyire sokkolóra meg azért kell csinálni, mert a lengyelek is keleti nép, kicsit ütősebben kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt akarod, hogy "megértsék".
Mindenkire jó hatással van hidd el akármennyire nem élvezi.

A tanulás folyamata egyszerű:

10 Próbálkozás
20 Fájdalom
30 Adoptáció
40 GOTO 10

Tanulni csak szenvedés árán lehet! Akit felkavar az ilyesmi az jó jel azt jelenti, hogy van empátiája, azaz a más szenvedése is megindítja így képes tanulni úgy hogy nem kell saját magának szenvedni.
lehet, de azért inkább annak örülök h nem kötelező megnézni...elég nagy a fantáziám, nincs szükségem az önkéntes kínzásra, persze mindenkire más hatással van....
Mire gondolsz drága?
Na ez már nekem is durva volt...........
Főleg a gyerek részek....
Mert pl az SMS LOve király a saját hülyeségének áldozata, de a focista kisrác a SAJÁT kertjében játszott
mociprojekt?
nem semmi! egyébként ez angol film, és egy ilyesmi preventív jellegű motoros filmet, amit szintén a britek csináltak már láttam, és az is nagyon jó volt.
Nagy vagyok mi?
És ez mennyire nagyon jjjó!
Mindenkinek le kéne vetíteni mielőtt a forgalomba megy.
Aha
"aki semmit nem tud kitalálni az idézgessen"
idézet tőlem...
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Én az első 2 perc után úgy voltam vele, hogy megértettem, ennyi elég volt. De Teddynek igaza van. Egy pár ilyet le lehetne adni akár főműsor időben is!
Tegnap már megnéztem Dorcsinál, de ithon, másodszor, csendben, mégjobban felkavart.
És az a zene alatta önmagában is szívbemarkoló!
Odab.sz
Vazzze MACI!
Dooorcsi felpakolt az iwiw-re egy linket.
Megnéztem... okulásként szolgálhat minden közlekedőnek. Nem kicsit megrázó, de az tény, hogy a lengyelek nem szaroztak... Így is kell ezt! Megmutatni, a népnek a meztelen valóságot. (És még így is van egy csomó minden, ami miatt bekövetkezhet a tragédia.)

EZ LENNE AZ...

Nagyon nagy kár, hogy az ilyen filmeket nem nagyon szokták vetítésre engedélyezni, mert "megzavarhatja Ön és környezete nyugalmát"...
Néha azonban nem ártana odavágni.
Kohn tanácsot szeretne kérni a rabbitól ezért felhívja telefonon. A rabbi személyes találkozót javasol a lakásán.
- Rendben - mondja Kohn -, de hogy jutok el a lakásodhoz?
- Dohány utca 12. Mikor itt vagy, a jobb könyököddel beütöd az 52-es kódot, a liftben a bal könyököddel megnyomod az 5-ös gombot, a folyosón balra, majd a csengőmet megnyomod egyszer a jobb könyököddel és már itt is vagy!
- Értem, de miért kell a könyökömmel nyomni a gombokat?
- Ejnye Kohn, tanácsot szeretnél, csak nem jössz üres kézzel!
Normális vagyok, a hangok is ezt mondták!
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.