Ennyire sokkolóra meg azért kell csinálni, mert a lengyelek is keleti nép, kicsit ütősebben kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt akarod, hogy "megértsék".
Tanulni csak szenvedés árán lehet! Akit felkavar az ilyesmi az jó jel azt jelenti, hogy van empátiája, azaz a más szenvedése is megindítja így képes tanulni úgy hogy nem kell saját magának szenvedni.
lehet, de azért inkább annak örülök h nem kötelező megnézni...elég nagy a fantáziám, nincs szükségem az önkéntes kínzásra, persze mindenkire más hatással van....
Na ez már nekem is durva volt...........
Főleg a gyerek részek....
Mert pl az SMS LOve király a saját hülyeségének áldozata, de a focista kisrác a SAJÁT kertjében játszott
nem semmi! egyébként ez angol film, és egy ilyesmi preventív jellegű motoros filmet, amit szintén a britek csináltak már láttam, és az is nagyon jó volt.
Én az első 2 perc után úgy voltam vele, hogy megértettem, ennyi elég volt. De Teddynek igaza van. Egy pár ilyet le lehetne adni akár főműsor időben is!
Dooorcsi felpakolt az iwiw-re egy linket.
Megnéztem... okulásként szolgálhat minden közlekedőnek. Nem kicsit megrázó, de az tény, hogy a lengyelek nem szaroztak... Így is kell ezt! Megmutatni, a népnek a meztelen valóságot. (És még így is van egy csomó minden, ami miatt bekövetkezhet a tragédia.)
Nagyon nagy kár, hogy az ilyen filmeket nem nagyon szokták vetítésre engedélyezni, mert "megzavarhatja Ön és környezete nyugalmát"...
Néha azonban nem ártana odavágni.
Kohn tanácsot szeretne kérni a rabbitól ezért felhívja telefonon. A rabbi személyes találkozót javasol a lakásán.
- Rendben - mondja Kohn -, de hogy jutok el a lakásodhoz?
- Dohány utca 12. Mikor itt vagy, a jobb könyököddel beütöd az 52-es kódot, a liftben a bal könyököddel megnyomod az 5-ös gombot, a folyosón balra, majd a csengőmet megnyomod egyszer a jobb könyököddel és már itt is vagy!
- Értem, de miért kell a könyökömmel nyomni a gombokat?
- Ejnye Kohn, tanácsot szeretnél, csak nem jössz üres kézzel!
Én alig bírtam... ssszzzzzzörnyűűűű!
Ezt akartam...:
SAFETY
A tanulás folyamata egyszerű:
10 Próbálkozás
20 Fájdalom
30 Adoptáció
40 GOTO 10
Tanulni csak szenvedés árán lehet! Akit felkavar az ilyesmi az jó jel azt jelenti, hogy van empátiája, azaz a más szenvedése is megindítja így képes tanulni úgy hogy nem kell saját magának szenvedni.
http://www.youtube.com/watch?v...
Főleg a gyerek részek....
Mert pl az SMS LOve király a saját hülyeségének áldozata, de a focista kisrác a SAJÁT kertjében játszott
"aki semmit nem tud kitalálni az idézgessen"
idézet tőlem...
Én az első 2 perc után úgy voltam vele, hogy megértettem, ennyi elég volt. De Teddynek igaza van. Egy pár ilyet le lehetne adni akár főműsor időben is!
És az a zene alatta önmagában is szívbemarkoló!
Megnéztem... okulásként szolgálhat minden közlekedőnek. Nem kicsit megrázó, de az tény, hogy a lengyelek nem szaroztak... Így is kell ezt! Megmutatni, a népnek a meztelen valóságot. (És még így is van egy csomó minden, ami miatt bekövetkezhet a tragédia.)
EZ LENNE AZ...
Nagyon nagy kár, hogy az ilyen filmeket nem nagyon szokták vetítésre engedélyezni, mert "megzavarhatja Ön és környezete nyugalmát"...
Néha azonban nem ártana odavágni.
- Rendben - mondja Kohn -, de hogy jutok el a lakásodhoz?
- Dohány utca 12. Mikor itt vagy, a jobb könyököddel beütöd az 52-es kódot, a liftben a bal könyököddel megnyomod az 5-ös gombot, a folyosón balra, majd a csengőmet megnyomod egyszer a jobb könyököddel és már itt is vagy!
- Értem, de miért kell a könyökömmel nyomni a gombokat?
- Ejnye Kohn, tanácsot szeretnél, csak nem jössz üres kézzel!