Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hápika mindig itt van!

Sokak bánatára, de itt vagyok!
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.....................

"Az alkohol öl, butít és savakkal aldehideket képez."

"Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet!"
Te hol voltál az elmúlt 20 évben? Mert nem a környéken az tuti...
Nesztek egy kis móka-kacagás!

"Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek..."

"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?"

"Ha megígérem, hogy hiányozni fogsz... elmész?"

"Isten szeretheti a hülyéket, ha ilyen sokat teremtett belőlük"

"Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!"

"Az igazi férfiak nem pazarolják hajnövesztésre a hormonjaikat."

"A világ összes nőjét nem lehet megdugni, de törekedni kell rá!"

ÉS A KEDVENCEM!

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"
2000
Árat nem tudok, kinek mennyit ér meg, esetleg csere is lehet valamire
Ugy néz ki jövö hétvégén lesz eső
Ha átmérőre jó, akkor mindegy hoz mihez csinálták.
Engem érdekel a készlet. Mennyit szeretnél érte?
Az ebikes kulcs biciklihez való, érdekes lenne vele rugó előfeszitést állitani a szerszámkészlet a legjobb ajánlatért eladó
Szia!

Ez csak most szemléltető példa vagy konkrétan jó rá?
Mert ha jó rá akkor megelégednék egy ilyennel is.A szerszámkészlet többi tagját össze tudom szedni az itthoni cuccokból is.
Szia!

Érdekel a dolog ha írsz egy árat elbótolhatjuk!Igazából csak a körmös kulcs kellene de komplet szerszámkészlet is érdekel annélkül valahogy nem komplet a moci!
Hali!
Ha Begaminak nem kell, nekem kellene.
Helló! Nekem megvan hozzá a komplett szerszám kéészlet, ha éérdekel, én nem használom mert már más m otorom van
Tökéletes a meglátásod, az egykörmös kulcs. Képet nem tudok, mert már váltottam motort, meg nekem sem volt.
Jó reggelt Mindenkinek!
Megint kérnék valamit :valaki lefényképezné nekem a hátsó rugóstag állító szerszámot?Nagyon hálás lennék érte!
Elképzelésem szerint ez egy körmös kulcs lesz.(mint említette a gyári szerszámkészletet nem kaptam meg)
Hátha találok valami hasonlót!
Előre is köszönöm!
Behozozott használt motorok árai:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
#3-dik hozzászólás, én írtam, ennyi. 200 guriga. Ilyen 5-700 ezreknél nem éri meg!
Szia Pumee!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot (bocs Tibkin, nem tudom, hogy a tied épp eladó-e) én ugyanis nem GS-s vagyok, de szerintem ami nem új designes,azt hanyagold! Nem tudom miért, csak úgy! Mert te meg azt mondtad, hogy fekete. Jó éjt evribádi!
Ha egyszer forgalomban volt valaha, valahol, akkor minden gond nélkül megkapja a rendszámot.

Csak az új forgalomba helyezésénél él a szabály... amolyan felmenő rendszerben.
Deeeee, nagyon szép kis paci!
Szia!
A gmail-re küldtem 1-2 képet, remélem el is ment, ha véletlen nem akkor szólj
De minek?
Hiszen nem lehet forglomba helyeztettni a használtat se - nem?
Mire elmész egy pár vidéki városba több 10 e Ft-ot elköltesz, hacsak nem vagy vasutas-
Az időráforditásról nem is beszélve. Ha már , akkor inkább az ujabb fajtát választanám. Szerintem a 2001-2003 közöttiek a legszebbek, ezüst vázzal (talán a felnik is ezüstre festettek )
Bár a régebbiek japánabbak Állitható első teló, csutkakormány és erösebbek, mert akkor még nem áldoztak pacikat a környetzetvédelem oltárán.
semmi gond, csak hirtelen eszmét futattam
Bocs nem frissítettem mielőtt írtam.

Viktor! Nem szeretnék itt a fórumon alkudozni, mert asszem annak nem itt a helye. 700k elég jó ár, de nekem mint mondtam nekem egy kicsit sok, végső esetben mennék bele, ha nem találok 600-650 körül...