Ez csak most szemléltető példa vagy konkrétan jó rá?
Mert ha jó rá akkor megelégednék egy ilyennel is.A szerszámkészlet többi tagját össze tudom szedni az itthoni cuccokból is.
Érdekel a dolog ha írsz egy árat elbótolhatjuk!Igazából csak a körmös kulcs kellene de komplet szerszámkészlet is érdekel annélkül valahogy nem komplet a moci!
Jó reggelt Mindenkinek!
Megint kérnék valamit :valaki lefényképezné nekem a hátsó rugóstag állító szerszámot?Nagyon hálás lennék érte!
Elképzelésem szerint ez egy körmös kulcs lesz.(mint említette a gyári szerszámkészletet nem kaptam meg)
Hátha találok valami hasonlót!
Előre is köszönöm!
Szia Pumee!
Ha elfogadsz egy jó tanácsot (bocs Tibkin, nem tudom, hogy a tied épp eladó-e) én ugyanis nem GS-s vagyok, de szerintem ami nem új designes,azt hanyagold! Nem tudom miért, csak úgy! Mert te meg azt mondtad, hogy fekete. Jó éjt evribádi!
Mire elmész egy pár vidéki városba több 10 e Ft-ot elköltesz, hacsak nem vagy vasutas-
Az időráforditásról nem is beszélve. Ha már , akkor inkább az ujabb fajtát választanám. Szerintem a 2001-2003 közöttiek a legszebbek, ezüst vázzal (talán a felnik is ezüstre festettek )
Bár a régebbiek japánabbak Állitható első teló, csutkakormány és erösebbek, mert akkor még nem áldoztak pacikat a környetzetvédelem oltárán.
Viktor! Nem szeretnék itt a fórumon alkudozni, mert asszem annak nem itt a helye. 700k elég jó ár, de nekem mint mondtam nekem egy kicsit sok, végső esetben mennék bele, ha nem találok 600-650 körül...
Sokak bánatára, de itt vagyok!
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.....................
"Az alkohol öl, butít és savakkal aldehideket képez."
"Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet!"