Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teleszkóp:
A Suzukik első csillapítása mind-mind kevéske a többi márkához képest.
Amivel ezen lehet segíteni a GS esetén:
15 W-s lengéscsillapító olaj, és bele kell tölteni a szárakba a 383 ml-t ebből. Gyárilag ugyanis jó, ha 320 van benne, és az is 10 W-s.
A rugóelőfeszítés jó dolog, és tényleg ócccóbó megvan... sőt változtatható, ha "alátétekkel" oldja meg a polgár.
A progresszív rugó meg aztán űberfasza, de mocsok drága is.

Gyakorlatilag én is azt írtam, amit az előző hozzászólók.

Én csak olajat cserélek benne most... hiszen 2 évente illik állítólag.

(Fékezni pedig időben szoktam, így a puha első teleszkópok miatt sem állok meg máshol, mint ahol szeretnék. Ha vészfékezek, akkor meg használom a kormányt is... a GS nem sportmoci, tehát, kár is vele határon fékezgetni... úgysem áll meg.)

18.000 km van csak a seggemben a GS-sel, de engem nem zavarnak ezek a hiányosságai... sajnos Magyarországon nem teheted meg, hogy azt vegyél, amire vágysz... ezért próbálunk mindent sufnituninggal megoldani. De ezáltal sem lesz a GS futóműve "tökéletes". Esetleg jobb, mint gyárilag... de mennyivel? Érzetre picit...

No, és mivel szófosásom van, azt mondom: Ha az ETZ-kel sokat el tudtunk menni, mert jó volt, akkor a GS-re semmi panasz nem lehet.
Jah, olcsó megoldást kérdeztél! A progresszív rúgó meg nem az, viszont jó!
Azért írtam csillapitást és ugye esSo is arra utalt az olajjal.
Az olaj viszkozitása azt befolyásolja, hogy milyen "gyorsan" mozog a teló, keményebb olajjal ugyanannál a súlyterhelésnél fog felütni csak később, azaz egy tartós fékezésnél ugyanott vagy. A kemény olaj viszont rontani fogja a komfortot, ami banánisztán útjain nem elhanyagolható napi használat esetén, hogy mennyire büntet az első teló.
Köszi... erre gondoltam, de ez a felütést szerintem nem orvosolja. Egy helyen olvastam hogy távtartókat illesztenek be:
http://www.gstwin.com/making_f...
ami nem tűnik nehéznek
ami szerintem a felütést megint nem orvosolja
Kísérletezett valaki progresszív rugókkal?
Itt találtam, bár kicsit sokallom, de ha könnyű behelyezni és tényleg javít a helyzeten belevágnék, mert szerintem ez ennek a mocinak a fő gyengéje:
http://www.biker-world.hu/kate...(GM51)&hivo
_cat_id=19&h_hivoszint_id=4&h_cat_id=19
valaki installálta ezt a készletet?
És 20W már nem is csillapitana?
Szia!
Minél olcsóbban csak a teló olaj csere jöhet számításba. Én anno 15W-set raktam bele az általad említett probléma orvoslására. Valamivel jobb lett.
Én rendszeresen mosom.
tapasztalat, hogy sehol nincs vele gond, csak egy helyen és azok a műszerek, mosás után nekem a km órám párásodik, ezért ésszel mosom
a gs egyébként rozsdásodik, leginkább a váz ülés alatti részei nekem meg a hátsó lengőkar a festés hiányosságai miatt, de ez azért van, mert mennem kell vele kora tavasztól késő őszig és nálam kapja az esőt...
A vaterásat tartót használom.
Előnye, hogy erős.
Hátránya, hogy nem vízszintes az utas hátát nyomja a doboz, vagy nagyon hátra kell rakni.
A vázerősítő elveszi a szerszámosrekesz helyét, plusz, nekem eltörte a vázamat a bazinehéz tartó hegeszteni kellett, plusz hozzáfúrni a nyeregtámasztóhoz, így már tuti.
Kedves típustársak. Egy éve nyüstölök egy ilyen vasat napi munkába járásra és alapvetően kielégült vagyok, de az első teló puhasága nagyon zavar, mert 90kg körül vagyok és erősebb fékezéskor felüt. Soxor becsúsztam már emiatt kocsi mellé. Mit szoktak tenni a dolog orvoslásra? Persze minné óccóbban...
koszi
ezek a mukik vagy 50 éves öreg éhenkorász rokerek....nézd a megsárgult...fogukat
Azért láttatok is valamit az úton attól a rengeteg fekete lencséjű napszemüvegtől? Tiszta amerikai 70-es évekbeli fíling!
ez tényleg jó, mivel csinaltad?
Na azért ennyire nem értek hozzá:-)))
Részemről az a kérdés hogy egy adott kártyára mennyi kép fér fel - hiszen nem járok 20db kártyával túrázni.

ellenben ha van full PTGUI-d akkor azt nem dobnád el nekem?
Kerestem de csak probaverziók vannak.....

Éjjel leszedtem vagy 10 progit....
vannak egész jók. Legalábbis találtam egy effektest- ez tetszik:-)
Banditja van!
Ha van valaki ismerős-haver-rokon, aki tud hegeszteni, akkor merem javasolni a Blue-féle tartót! Kb 2ezerből kijön, és erősebb jóval, mint az egyéb tartók. Asszem Blue kicsit túlméretezte, elég hozzá a 15-ös zártszelvény is. Hajlított csőből talán szebb, de az már komoly lakatosmunka.
Egyébként variálhatsz is Blue megoldásán, az övét, mint irányt figyelembe véve!
teszteljetek már Bandit is....
Jó reggelt mindenkinek!

Elérkezettnek látom az időt a doboztartó-projekt elindításához
Első körben azt kérdezném nincs-e valakinek eladó?(Sajna hegeszteni nem tudok)
A Vaterán láttam eladó elég borsos áron(13 ezer Ft) És az csak felső tartó az oldaldobozos 30 ezer lenne.
Mondjuk első körben a felsőnek is örülnék.

Ha más nem lesz a Blue féle leírás alapján megcsináltatom valakivel
A múlt héten Darázs is tesztelt egyet , seggre volt esve, milyen kényelmes, és hogy lát a sötétben. Meg még haladni is lehet vele!
Így igaz, csak nem volt kedvem ennyit írni. Én kefével mosom, csak egyszer próbálkoztam a gőzborotvával, de mikor 800 Ft-nál még nem volt tiszta, eldöntöttem, hogy ez az első és utolsó próba! Az a próba is óvatosan történt, nem 3 centiről veretve.
Teddy, a héten még megyek Bajára, ha érdekel...(bakancs)
Asszem inkább én sem kockáztatnék, maradok én is a slag kefe párosításnál.... :)
Szoval ez mind nem szereti a kercherezést
Részemről egy normál slag spriccelése elég, meg egy kis samponosviz kefével.