Teddy! Sőt még egy betétet is rakhatsz bele. Ráadásul a legtöbb ilyen csizmából nagyobb kell mint a cipőméreted. (nekem 41-es lábamra csak a 43-as lett jó.)
No, akkor ez nekem tetszik.
Vaterán kívül megalkudhatunk. A mérettel nem lesz gondom, mert 42-es a lábam, és kifejezetten télre kell... a vastag zoknival.
20-án Pécsen vagyok, ha addig nem kel el, akkor lecsapok rá.
Megdumáltuk?
Bexnél csak átmenetileg volt a Wing - tudtommal......bár lehet hogy még mindig nála van - ezt nem vágom.
Pyerrenek meg igen van egy Banditja ami sok lett neki, mert nem bírja megállni, hogy ne tépje a gázt - így most az öcse gépével volt, de elakarja adni a banditát és venni valami lightosabbat.
nem akartam cicát... de elég szar állapotban volt szegényem, lefogyva, betegen. nem hagyom ott. szóval gyarapítjuk az állatorvos zsebét... lassan már kedvezményt kéne adnia, hogy annyit járunk oda...
Némi különbséget érzek a mai és a tegnapi nap között, Ti is észrevettétek? Hónapok óta nem láttam az esőruhám, bezzeg ma... Plusz tényleg érik a gumicserém, reggel a Rákóczin pár szerencsés mögöttemjövő láthatott egy kisebb, kb. 2m-es powerslide-ot GS módra... Gyerekek, ez van, a nyers erő!
Na további szép napot, ha lesz időm, mennek a tegnapi HKG képei az ftp-re.
Grossglockner? (Sajnos) autós túrát csináltunk, persze motoros fotók nélkül nem lenne teljes , de akit érdekelnek a tájképek is...Talán visszajutok motorral is egyszer. http://indafoto.hu/I_Edi/gross...
Akkor meg vagyok nyugodva, igazi AKMT-s túra volt az eső miatt.
A kamerában van egy páraérzékelő, amíg ki nem szárad, letilt. Óvatosan, hajszárítóval besegíthetsz a folyamatba.
Vaterán kívül megalkudhatunk. A mérettel nem lesz gondom, mert 42-es a lábam, és kifejezetten télre kell... a vastag zoknival.
20-án Pécsen vagyok, ha addig nem kel el, akkor lecsapok rá.
Megdumáltuk?
de az árról tudunk beszélni főleg ha nem a Vaterán veszed meg, amúgy Bajára lehet ma megyek akár próbálhatsz is ;-) csak ha komolya szándék :-)
Nekem vastag zoknival éppen akkora kellhet...
Pyerrenek meg igen van egy Banditja ami sok lett neki, mert nem bírja megállni, hogy ne tépje a gázt - így most az öcse gépével volt, de elakarja adni a banditát és venni valami lightosabbat.
Pierrenek Nagybanditja is van nem?
Pyerre - 1500-as valami
Nálam a kertben szabadon élnek
Tibkin: ment az info. Mikor akarod átvenni a papucsot?
Bővült az állatkertünk egy kiscicával. Milyen ember (?) az olyan, aki bezárja az (ex)albérletébe, amikor kiköltözik onnan?
Némi különbséget érzek a mai és a tegnapi nap között, Ti is észrevettétek? Hónapok óta nem láttam az esőruhám, bezzeg ma... Plusz tényleg érik a gumicserém, reggel a Rákóczin pár szerencsés mögöttemjövő láthatott egy kisebb, kb. 2m-es powerslide-ot GS módra... Gyerekek, ez van, a nyers erő!
Na további szép napot, ha lesz időm, mennek a tegnapi HKG képei az ftp-re.
U.i.: Nyuszi: üzim megkaptad?
http://indafoto.hu/I_Edi/gross...
Már készül a vidi.....
A kamerában van egy páraérzékelő, amíg ki nem szárad, letilt. Óvatosan, hajszárítóval besegíthetsz a folyamatba.
Tegnap nem is tudtam kamerázni, mert akkora volt a páratartalom, hogy a DV kamerám beadta az unalmast:-((((
amugy a képek a tárhelyen már fent vannak