Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért akarnál túladni rajta? Egy egyszerű tömítés cserével orvosolható a baj.
baj van.... elől folyik az olaj a hengerfej alatt , tud valaki erről valamit? ha teszek pakolást jó lesz, vagy gyorsan adjak tul a motoron?
Na felkerültek a Conti gumák.....

A reklám szerint ennyire tapad?
http://www.youtube.com/watch?v...
A fogyasztáson még dolgozz kicsit, 3,8 körül kell lennie.
Jó estét mindenkinek!

Gondolom megosztom a fejleményeket Végre megjöttek a cuccok az olajcseréhez.Délután megoldottam a dolgot bár a levegőszürő elég hálás feladat volt De uánna gurultam egy keveset(180 km)Nagyon jó volt!Kicsit koptattam a gumi szélét is de csak finoman.Egyre jobban tetszik a gép!Ja és a legjobb a fogyasztás 4,4-re jött ki!
Hali.Köszönöm.
1200,-/db az olcsó, 2.800 a német. Vigyem holnap?
Majac-projekt kezd előrelépni, mert ma megkeresem a linket, amit küldtél,és megrendelek egyet magamnak! Malackának majaca lesz
Hát voltak fura szavak a hsz-ben, de amit nem értettem, azt el sem olvastam
Jaja, értjük mi ketten, az a lényeg . De sztem Esso is érteni fogja nemsokára oszt dob 2-3 hátast .
A kulcsszó a majac .
Amúgy meg az elgépelésekért bocsika, de szoknom kell még a laptop billentyűzetét .
Koko64

Látom Opel alkatrészekkel foglalkozol. Mennyibe kerülne nekem 2 db alsó talpas előre? Opel kadett caravan 1.6d 1988-as
Hátha érdekel valakit:
http://www.louis.de/_4007cd440...
Asszem nem is baj, ha nem értitek ezt a hsz-t. Szerintem jobban is jártok... De mi Cicekkel mindenképpen, ugye, Cicc?
Helló!

Fecó, továbbítottam Nyuszinak, ha hazanyuszog a tengerről, megbeszélitek!
Szép napot mindenkinek!
A meg nem értéssel nem vagy egyedül! Viszont nekem van reményem, hogy megtudjam a dolgok mögöttes tartalmát. Csak egy kis idő kérdése.
Engedelmeddel ezen hozzászólásodat 10 ponttal jutalmaznám! Mióta olvasom a fórumot, azóta ez volt a leg-leg-leg! Ugyan 8-szori elolvasás után sem értem! ( Tudom, nem nekem szól- a lényeg,hogy a címzett tudja miről van szó!)
Igen, ismerem ezt a sorozatot. De Gyarmat volt már! Vagy az nem számít? Szigorúan csak az igazat!
Hali. Engem érdekel a gumma amennyiben hátsó.Köszi.
Kívülről jó nagy és eléggé nem újnak néz ki néhány része . Be fog járni, tuti, most csinálták meg a szobájét itthon, nem fogja itt hagyni .
Hajráááá Malacky !
És hogy tetszett a suli? Valami hihetetlenül szép állapotban van Pláne a kollégium... Én azt tanácsolom,hogy ha nem fárasztja az utazás, akkor inkább járjon be naponta. De ha mégsem, ráhagyom a szobacsajaimat Röfiért majd akkor a neten sikkantok a Varrógépbe, mert az nekem nagyon kell, és nagyon hamar, mert maholnap 28 leszek
Nah, megtaláltuk a sulit . A to-ra nem mentünk be,k szorik a motorozás volt a fő profilja dolognak ...
A majac a Varrógépgyár uccában lakik, a pontyos térkép ottan van a vevőszolgálatnál. Konkrétan föl kell híni őket és megrendelni a röffencset, aztán szépen bekocogni érte az adott időpontyra . Avagy neten rendele3d és bekocox vagy bekocogok érte, az is eccerű . A korhatár meg ne tévesszen meg, az 13-től 28 év, csak önkényesen lehagyják a számokat .
kipurcant mindenki:-))))

Én specc most értem haza a melóból.....
Ezeket én innen szoktam venni (Casrol cuccok), korrekt, rendes csávó

[colEladó! CASTROL olaj.
R4 10W-50 2600/L, ACT-evo 4T 10W-40 1900/L, GP 20W-50 1600/L,
R2 2600/L, ACT-evo 2T 1900/L, SUPER TT 1600/L
Láncspray 400mm 1900/db, Légszűrőolaj 400mm 1200/db,
SRF verseny fékolaj 9500/L, RESPONSE DOT4 fékolaj 2200/L 1400/0, 5L
TEXTÁR fékolaj 1800/L
Ludvig Tamás TEL:06 20 5 747 465
E-mail: ludvig_tamas@t-online.hu
Szűrök és NGK gyertyák is vannak
Sziasztok Népek!

Nyúl a tengerparton csokinyúllá változik éppen, mindenkit pusszant, és a következő közzétennivalót osztotta meg velem:

„Gyári Bridgestone guma, max 2 ezer km-rel 7e Ft-ért érdekel-e valakit? „

Azt nem írta hogy első vagy hátsó…

Találkozunk Baján, részemről.

Pusz mindenkinek!
Az MTV Miskolci Studiójának van egy olyan sorozata, hogy a Hét települése és jövö héten Balassagyarmat lesz, hétfőn csinálunk 2 anyagot szerdán 3-at nem tudom még mi a téma.