Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijja malacos Cicc!

Ne számítson hugid egy nagy durranásra. Ha már ott vagytok, megkérdezhetnétek a TOn, hogy átvettek-e engem levelezőre Ma is elfelejtettem őket felhívni... (ezt csak csendben írom, mert ha anyu meglátja, baj lesz )

Jaaaa, a malacka konkrétan hol tartózkodik a 21ker-ben? Nagyon fontos egy olyat beszereznem... Addig, amíg beleférek a korhatárba (3-8ig)

Szijja mindenki !
Valami nagy gebasz van a benti gépemen, mert egyszerűen nem ereszt föl ide, nem tudok melóhelyről bejelentkezni ...
Azért olvasgatni sikeredik, de tényleg nem nagyon van mit mostanság...
Én is megyek mingyá motorzani, Esztergomba sulinézőbe, megmotoroztatom a hugomat .
Persze, ha itthon leszek, nagyon szívesen! Sőt, ha kell, a véleményem is elmondom a városról is, meg úgy általánosságban is. Csak adjátok le, ha meritek!
Hogy történt ez meg, hogy Gyarmatra is jut másfél év után 3 mondatnyi idő?
Helló esSO Api

Itt vagyunk figyelünk.
Hétfőn megyek Gyarmatra ha minden igaz híradót csinálni, egy kézfogásra találkozhatnánk. (részletek később)
Mi a fene van ezen a fórumon hetek óta? Mindenki megkukult, nyaral, dolgozik, stb?
Majd még értekezünk előtte itt a fóRUMon.
Az nem átbaszás, hanemegy szokásos trükk!
Nekem novemberben mondták hogy (kvázi igyekezzek) mert már csak egy pár darab van és holnap jön egy motorosiskola és megveszi akár az összeset. Az első szerviznél aztán a raktárban is volt még vagy 7 db GS
Anno azt mondták, hogy jó pár darab GS-t eladtak, de ez az egy, az utolsó (amit én hoztam el) hónapok óta ott árválkodik... Ezért volt kötelező még alkudnom is... Aztán olyan gyanús volt a dolog, hogy 4 hónappal később, még mindig fent van a hírdetés, noha a hasznaltauto.hu oldalon ennél sokkal gyakrabban kell megújítani azt... Szóval ezért kértem meg motoros kollegámat, hogy informálódjon, csak nem átb..tak, és nem az utolsó példány lett az enyém...
Tőlem lehet divY is, meg tudjam nézni a gépen, az a lényeg. Innentől viszont te tudod, hogy mit tettél fel.
Ez csak azért lehetm mert a Hápik igen erőteljessen keresik a vizicsiklok társaságát, sőt azokat kereski a legjobban!
AKMT póló kötelező Majd keressük egymást,Márkatársam!
Használd a VÁLASZ ERRE c. gombot, mert igy nem tudni kitől kérdeztél.....

OLaj?
Én Valvoline olajat használtam 1600ft/L áron....
Avi = DIVX
Köcce.
Ezt olvastam.
Az olaj márkára/típusára viszont nem találtam rá.
Mi az az AVI?
Maradjunk inkább a DVD formátumnál. Azt tudom, hogy mi.
Megyek vagy Megyünk nem tudom még hogy jön-e a fiam. Gyöngyösre megyek 11 óra körül.
Mi megyünk a fiammal!
http://www.motamot.hu/website/...

itt a lényeg.
Akartam menni, de a balatoni túra lesz inkább, majd szeptemberben egyik hétvégén felmegyek
A "kék túra" emléktúrára hányan mennek? Egyelatán mi az? (bocsi, hogy rosszulinformált vaok)
Teddy! Kérünk egy CTRL-C CTRL-V-t zsocakoko kedvéért...
Sziasztok

Valaki Szombaton Kékestetőre ?
esSO papa!

Jelentem mind a 3 videjó leszedve neked.....

Mibe kéred?
Simán Avi-ként, vagy csináljak neked egy DVD-t belőle?
Sziasztok!

Eladó sorba került a motorom, gondoltam hátha érdekel valakit:

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A bandában Én nyomtam a legtöbbet GS-en.....

Minden itt van.....
ennyire szervízigényes

http://akmtmedia.extra.hu/tago...