Üdv.
Szeretnék a közeljövőben venni egy Suzuki GS500at.
Látom sona vagytok,szeretnék én is a klubba tartozni.
lenne pár kérdésem.
Mennyire szervizigényes ez a gép?
Melyiket érdemes megvenni?
futásteljesítmény stb mire érdemes figyelni?
vannak e betegségei?
milyen olaj kell bele? leszedtem a szervízkönyvet,d e csak 10w40 van írva.
Gondolom mocikba azért valami spec kell:
ő lenne az első motorom, szal tapasztalat nuku.
thx a segítséget.
...megkértem 1 kollegámat, hogy érdeklődjön.
Akartál venni mégegyet?
Gondolom csak a GS piaci helyzetét akartad felmérni
Tény hogy jól elfogytak, fiatal is csak F-es van a hirdetéseken.
Ha erre gondolsz, innen én hoztam el az utolsót még áprilisban. Mivel azóta fent van a hirdetés, a napokban megkértem 1 kollegámat, hogy érdeklődjön. Köszönték szépen, nincs több, és le fogják venni a hírdetést... Azóta is fenn van...
ideát is Teddy komám téged alapból beírtak mint regisztrált remélem nem gond
Amit még szeretnék kérni, ha küldtök mailt, hogy a tárgyba a REG szócskát írjátok be! Köszönöm!
Gondoltam bejelentkezem! Bár nem írok, azért olvasgatok! Nyakamba szakadt a meló. Motorozni is csak annyit motorozok, hogy néha bemegyek vele melózni. De sajnálom elpöfögni a benyát a városban, ezért azt is csak kiemelkedő esetekben teszem.
A csillagok jelen állása szerint a következő és idén egyben utolsó StopMotoros nap szeptember 20. kerül megrendezésre. Tudom, hogy ütközik Teddy bulijával. Beszéltünk róla. Pontos részletekkel ő fog szolgálni (Baja-Pécs úttal kapcsolatban). Jelentkezni a szokásos módon stopmotoros@stopmotoros.hu v a hoda86@gmail.com címen név/város/email/tel/motor típus megadásával lehet. Reget küldjétek mind2 címre biztos ami biztos mert most költözik a szerverünk és nem tudom mikor jutnak el a stopmotoros cím levelei hozzám!
Kérdés kérés óhaj sóhaj a szokásos elérhetőségeken és itt is!
Nemigen van, de ez nem azt jelenti hogy nincs
A használtauto.hu-n van 1,2 minusz alku uj naked neked de párhonapos F-eseket találsz 1 millió körül (pl Yamaha top) Érdekes, de ilyen fiatalok naked-ben eltüntek
Hali!
2007 volt a modell kifutó éve. Be kell menni egy Suzuki kereskedésbe és meg kell kérdezni, hogy van-e készleten a Magyar Suzuki Zrt-nél... Azt hiszem, hogy a Full Gas-nál még van egy nullkilométeres F-es. Hívd fel őket, és megmondják.
Talán igy megkapod a választ a kérdésedre.
Jól kikerekítettem neked azt a mondatot, hogy : "Lövésem sincs!"
Tegnap végre elhoztam a gépet! És még meló előtt gurultam egy jó 50-est.Nagyon jó volt!
A mocival minden rendben(szerintem) de gumival nem vagyok megelégedve(nagyon nem)
Sajna eéggé kockásra van kopva a szentem de olyan szinten hogy a közepe már majdnem kopáshatáron van de a szélei szinte még szőrösek!(hátsónál)Úgyhogy valószínű csere lesz belőle!Bár már több mint 4 éves hiszen gyári.
A történet annyi, hogy a "csiklólakban" lehetett az igazi állatság, mert a csóka olyan fejjel jött ki a kabinból délelőtt 11-kor, hogy ott valami nagy dolognak kellett történni az éjjel. Jah, és azt hiszem a söröket hűtötte a "bulgárszatyorban".
Szeretnék a közeljövőben venni egy Suzuki GS500at.
Látom sona vagytok,szeretnék én is a klubba tartozni.
lenne pár kérdésem.
Mennyire szervizigényes ez a gép?
Melyiket érdemes megvenni?
futásteljesítmény stb mire érdemes figyelni?
vannak e betegségei?
milyen olaj kell bele? leszedtem a szervízkönyvet,d e csak 10w40 van írva.
Gondolom mocikba azért valami spec kell:
ő lenne az első motorom, szal tapasztalat nuku.
thx a segítséget.