Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na bammeg! Itt kísért ez a sáskafejű szörny, pedig már azt hittem, megszabadultunk tőle!
Isten veled Dodo!
Baon.hu
"Péntek este az M8 autópályán egy 40 éves kunszentmiklósi férfi Suzuki motorkerékpárral közlekedett Kisapostag és Dunavecse között, amikor eddig ismeretlen okból megcsúszott, bal oldalára dőlt, és 50-60 métert csúszott. A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette. "
Na,hali
Ha valaki talál valami hírt a tegnapelőtt balesetről, linkelje be legyenszives, mert én semmi bővebbet nem találtam, csak a puszta tényközlést...
Nem vagyok egy érzelgős pali, de most kurva szarul érzem magam!

DODÓ!
ÖRÖKKÉ EMLÉKEZNI FOGUNK RÁD!

Addig röhögjél nagyokat, és húzd tövig a gázt, már szélesek és végtelenek az utak!

Itt még ettünk egy jót!
És ezért mentünk
Sziasztok

Hoppááááááácska mi bujt meg a sok motor között a parkoloban
Ugyanott
És egy régebbi "túra". Aki ezt kitalálja,az még komolyabb nyereményre számíthat!
A mai program. Na! Merre jártunk ma?
Aki megtalálja B-Viktort a 2. képen, az nyerhet egy hangszórót
Ûdvözlet! Egy hete nem jàrtam màr neten. Jelentem, a làncszettet feltettük hàzilag. (Bàr kedvesem èdesapja, meg a flexe nèlkül nem ment volna olyan lazàn...) A cz lànc patentszemèben volt lik. :) sz'al tök f@szànyos lett a dolog. Màr csak le kène mosnom szegèny pacit. Voltam olajshopban is. Bevàsàroltam a cuccot szűrőstűl-bűröstül. Eddig Castrol 20w-50-et hasznàltam. Kìvàncsi leszek a különbsègre...
van valakinek valami tapasztalata a henger tömítés cseréivel kapcsolatba, amit megosztana velem ?
nem az enyém láthattad , még soha nem jártam arra
Nem ma! Valamikor a múlt hétvégén.
nem az enyémet. a kicsike már pár napja a garázsban pihen olajszomjusággal.
Olyan 160 körül de ez nem a vége csak elfogyott az út meg tegnap elég nagy szél is volt felénk úgyhogy már ez is istenkisértés szerintem
És mennyi volt a vége? De komolyan...
Akkor ezek szerint nem a Te mocidat láttam tarcsán?
ajajjj, nehéz fába kell vágni megint a fejszét :D. Na nem baj, lassan már csukott szemmel szét tudom szedni, ill összerakni
Ezért kár lenne eladni! Ki kell cserélni és kész. A lényeg, h ugyan olyan vastag legyen a tömítés, mint ami benne volt. Az sem baj ha nyomatékkulccsal húzod vissza a gyár által megadott értékre. Jó munkát.
Asszem Tarcsán láttam egy ilyen mocit, talán egy bolt előtt. Lehet?
Jó választás bíztos fog tetszeni!
http://maps.google.com/maps?f=...

Mai tervem, ha valaki csatlakozni szeretne valahol csak bátran Az biztos hogy Kékestetőn leszünk délben, este pedig a Kazincbarcikai motoros találkozon.
Szia

Nem kell beparázni, meg kell nézni honnan folyik mert nem mindegy, nekem is eljátszotta, este majd konzultálunk, megyek motorozni.
Szerintem meglesz a 3,8 is de most kicsit próbálgattam a végét Persze csak a kiváncsi voltam