Baon.hu
"Péntek este az M8 autópályán egy 40 éves kunszentmiklósi férfi Suzuki motorkerékpárral közlekedett Kisapostag és Dunavecse között, amikor eddig ismeretlen okból megcsúszott, bal oldalára dőlt, és 50-60 métert csúszott. A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette. "
Na,hali
Ûdvözlet! Egy hete nem jàrtam màr neten. Jelentem, a làncszettet feltettük hàzilag. (Bàr kedvesem èdesapja, meg a flexe nèlkül nem ment volna olyan lazàn...) A cz lànc patentszemèben volt lik. :) sz'al tök f@szànyos lett a dolog. Màr csak le kène mosnom szegèny pacit. Voltam olajshopban is. Bevàsàroltam a cuccot szűrőstűl-bűröstül. Eddig Castrol 20w-50-et hasznàltam. Kìvàncsi leszek a különbsègre...
Ezért kár lenne eladni! Ki kell cserélni és kész. A lényeg, h ugyan olyan vastag legyen a tömítés, mint ami benne volt. Az sem baj ha nyomatékkulccsal húzod vissza a gyár által megadott értékre. Jó munkát.
Asszem Tarcsán láttam egy ilyen mocit, talán egy bolt előtt. Lehet?
Mai tervem, ha valaki csatlakozni szeretne valahol csak bátran Az biztos hogy Kékestetőn leszünk délben, este pedig a Kazincbarcikai motoros találkozon.
"Péntek este az M8 autópályán egy 40 éves kunszentmiklósi férfi Suzuki motorkerékpárral közlekedett Kisapostag és Dunavecse között, amikor eddig ismeretlen okból megcsúszott, bal oldalára dőlt, és 50-60 métert csúszott. A motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette. "
Na,hali
DODÓ!
ÖRÖKKÉ EMLÉKEZNI FOGUNK RÁD!
Addig röhögjél nagyokat, és húzd tövig a gázt, már szélesek és végtelenek az utak!
Itt még ettünk egy jót!
Hoppááááááácska mi bujt meg a sok motor között a parkoloban
Aki megtalálja B-Viktort a 2. képen, az nyerhet egy hangszórót
Asszem Tarcsán láttam egy ilyen mocit, talán egy bolt előtt. Lehet?
Mai tervem, ha valaki csatlakozni szeretne valahol csak bátran Az biztos hogy Kékestetőn leszünk délben, este pedig a Kazincbarcikai motoros találkozon.
Nem kell beparázni, meg kell nézni honnan folyik mert nem mindegy, nekem is eljátszotta, este majd konzultálunk, megyek motorozni.