Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még a füstifecskével büntettem egyszer egy fiat barchettát... Ennyire nehéz felfogni, hogy LE/kg elég nehezen lehet jó egy autónál? És ott volt neki még egy bünti: Kis füst....

Amúgy végsebességről az én véleményem, hogy ki lehet próbálni, én is kipróbáltam, ki nem tette? De úgy őszintén! Viszont a transalpra is rá kellett ám feküdni (180-185). Ahogy felegyenesedek (165-170). De ez asszem megvolt Tatabányáról is hazafelé 2 személlyel, igaz főni? Szóval szerintem egy GS-en a 160 simán jó!

Na jóéjt evribádi
Ez tényleg így van! Ablakmosó! De utálom!
M6

eddig a csúcsom 210 volt...ott még menne nagyon előre....de nekem már nem kell több.....
Itt se fért már be a zabszem:-))))

Csak néha tényleg jó "rendre utasítani" a marha kisautóst aki nem bír magával és látszik a fején, hogy szétrobban az idegtől, mert egy motoros gyorsabb.....
Ilyenkor pedig bevetti a fegyvert......ablakmosó.....
Mikor elég az "ivászatból" akkor kövér gáz.....és az autós állva hagyva.....
Annyira köszi mindenkinek!
Sziasztok.

Mátra, Bükk megint meg volt.
Nekem nagyon bejön, csak ne lenne olyan messze.

Ti csavarogtatok valamerre mostanában?
Szia Dorina.

"Neved napján mit is mondhatnék?

Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég!

Légy boldog, míg világ a világ,

Fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág."
Szia!

A 160 nekem is megvolt ülve és ezzel a kísérletezést be is fejeztem
Más téma:Esetleg valaki próbálkozott azzal hogy a vílágítást külön kapcsolóval lehesen kapcsolni?Engem idegesít hogy a gyújtással a tompított is felkapcsolódik
Jó ötleteket szívesen fogadnék.Én egy réggebi Gs kapcsoló beszerzésén töröm a fejem.
Na persze, ha én kapnék 50eurót, én is mozdulnék Azért siess!
T Dorina
A tegnapi telefonbeszélgetésünkre reagálva : Te szoltál én mozdulok
Dorina sok boldogságot még mindig!
Csatlakozunk!
esSO vok!

Ez a pöf-pöf-pöf nagyon tetszik!
Sajnos mp3-at nem tudok csinálni! Annál is inkább, mert a DL helyett TL-re készült el a dob Tehát jövő héten folytköv.
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Boldog névnapot kívánok én is, kedves Doooorcsi!
Doooooorcsi!

Az Istenke éltessen sokáig a neved napján!
Mindenkinek nagyon köszönöm!

Apu: Szégyeljed magadat, hogy csak ilyen későn indultál el hozzánk! (majd itt elolvasod )

Darázs: Hee? Én mindent tudok, de a lényeg, hogy este várunk!

Köszönöm Szejetembanda!
Isten éltessen Dorinababa!

Dzsokibá' és családja
Nem cseréltem le

Turpisság van benne
Blue! Te hol volt az a kétszáz, he? Nem vagy te egy kicsit dehogyisnem!
Viktor! Azt nem tudom, hogy hol jártál, de hogy-hogy lecserélted a GS-t?

És BOLDOGOT, Dorcsi!
Csatlakozom az elöttem szolokhoz.
Dorcsi :én tudom ,hogy te tudod hogy tudom .
Akinek nem szol az ne akarja értelmezni.
ÉNISÉNISÉNIS!
Boldog Névnapot Kivánok minden DORINÁNAK
Jó reggelt Népek!

Teddy el vagyon veszve az ő dolga miatt, de rendszeres olvasó a csávó itten.

Ömlesztve nyomok egy szösszenetet:

Begami!
Ahhoz, hogy a GS kitolja magából a "kívánt" végsebességet rengeteg apróságra van szükség. Mivel hasonló "húsban" vagyok, mint Te, ezért elmesélem, hogy nekem hogy sikerült két alkalommal.
A tankomban nem nagyon volt több 8 liter benzinnél. Teljesen szélcsendes időben sikerült mindkét alkalommal, légszűrőkifújás után. És a lényeg: 5-ben addig gyorsítottam, ameddig ment a paci (már itt sem tudja kiforogni magát), aztán raktam neki a hatodikat. Így fel tud menni az óra 180-185 köré, de ha nekiszáll egy bogár a sisaknak, akkor már rögtön csak 170. Jah, és hozzánőttem a mocihoz, rácuppnatam a tankra...

Egyébként a 160 az a sebesség, amit akár egyenes tartással, és 2 személlyel is biztosan produkál a kis dög.

Tehát, nincs ott baj, de megvan a technikája...

esSO!
Valami mp3-at csinálj már a kidörrető hangjáról... megesz a kíváncsiság, hogy milyen lett. Vagy csak írd meg, hogy "pöff-pöff-pöff"...

Főni!
Teeeeeee, huligány! Nyitva a dob aztán már megyünk is mint állat...? Gyorsulsz vazzzzze!

No, oszt jónapot Ideseim!