Tanácstalan vagyok én is. Az enyém fojtott volt, 150 megfogta. Viszont a többiek tényleg nagyobb sebességekről beszéltek. Viszont az nem szokás, hogy a fojtott változatnál a fojtatlan adata szerepeljen a forgalmiban. Ellenkező eset előfordul. Lehet, hogy csak el van lustulva?
Nem-nem félreértesz,nem szeretném"kinőni" egyenlőre több okból is.Meg nem is vagyok egy száguldozós fajta.Csak tudni szeretném megfutja-e a gyári végsebességét
Aztán békén is hagyom!Nem is erre való
Mondok egy példát bár ez itt kicsit OFF:Volt egy elég erős(160 Le) sportkocsim pár éve.Ott is megnéztem mennyi a vége és úgy adtam el több évi használat után hogy a végsebbeség közelébe se jártam.Én tudtam hogy mennyit megy és nekem az elég volt.Utánna már nem foglalkoztatott a dolog.
És ezt a 160-at hogy hoztad ki? Egyenesen ülve lobogtál a szélben mint a vitorla vagy hasaltál a tankon? Mert ilyen motoroknál ez nagyon nem mindegy...
Múlt héten csütörtökön adhata postára (akkor hivtam).....
ismerős esett.....
http://comment.blog.hu/2008/09...
mi van a tompitómmal? mert ma sem jött meg?
A gép pedig nagyon király
Lehet, ha egyszer-kétszer megrángatod, elindul rendesen, kiköhögi a lustaságot.
Ja, amúgy meg bótba vótá, nem?
A Spárban voltál
De nagyon nem agonizálok a témán,különben NAGYON tetszik a gép azt kaptam amit vártam és ez nagy részt nektek köszönhetem
Na hol jártam ma?
Aztán békén is hagyom!Nem is erre való
Mondok egy példát bár ez itt kicsit OFF:Volt egy elég erős(160 Le) sportkocsim pár éve.Ott is megnéztem mennyi a vége és úgy adtam el több évi használat után hogy a végsebbeség közelébe se jártam.Én tudtam hogy mennyit megy és nekem az elég volt.Utánna már nem foglalkoztatott a dolog.
Lehet nehéz vagyok neki? (95kg)
A Mito kicsit más stílus még jó hogy megy annyit